Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 200.
-
Παράθεση από gdy190: “Μου έβγαλε αυτό το σφάλμα όταν πήγα να ενημερώσω το antivirus μετά τον έλεγχο που έκανε στο κινητό. d9638be468b209cd32140622ce79ca2e.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το ίδιο σφάλμα βγάζει κι εμένα στο άλμπουμ όμως,δεν το ανοίγει. Μπήκα στη διαδικασία να κατεβάσω άλλο άλμπουμ από το play store και βρήκα την υγειά μου.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ - Μου άναψε την περιέργεια βρε παλικάρι, πώς να το κάνουμε...μα όλα τα xiaomi της περιφέρειας? Όλης της περιφέρειας? Μετα χαρτοφυλακίου είναι ή άνευ? Της περιφέρειας που ζω και αναπνέω,η οποία έχει φουλαρει από xiaomi ” Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από kostas_7: “Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από kostas_7: “Παράθεση από spideman3: “Ίσως να θέλει να κάνει εξάσκηση στα αγγλικά του και να ψάχνεται με τα fc αν καταφέρει να κάνει εγκατάσταση το play store. @dfoust ” Εξυ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Παράθεση από kostas_7: “Παράθεση από spideman3: “Ίσως να θέλει να κάνει εξάσκηση στα αγγλικά του και να ψάχνεται με τα fc αν καταφέρει να κάνει εγκατάσταση το play store. @dfoust ” Εξυπνακια,θα ήθελες να έχεις ένα κινητό το οποίο με την τελευταία έκδοση της κοινότητας δε μπορείς να στείλεις αρχεία με μπλουτουθ και το καλύτερο,να κολλάει η κάμερα και να θέλει επανεκκίνηση για να λειτουργήσει;όσο για το τι θα κάνει το κινητό με τα επίσημα αγγλικά μη φοβάσαι και υπάρχει άνθρω…
-
Παράθεση από spideman3: “Ίσως να θέλει να κάνει εξάσκηση στα αγγλικά του και να ψάχνεται με τα fc αν καταφέρει να κάνει εγκατάσταση το play store. @dfoust ” Εξυπνακια,θα ήθελες να έχεις ένα κινητό το οποίο με την τελευταία έκδοση της κοινότητας δε μπορείς να στείλεις αρχεία με μπλουτουθ και το καλύτερο,να κολλάει η κάμερα και να θέλει επανεκκίνηση για να λειτουργήσει;όσο για το τι θα κάνει το κινητό με τα επίσημα αγγλικά μη φοβάσαι και υπάρχει άνθρωπος που φτιάχνει όλα τα xiaomi της περιφέρειας.
-
Παράθεση από spideman3: “Γιατί κυκλοφόρησε china beta rom με Miui 9 και τα παιδιά δεν την έδωσαν? Γιατί η ελληνική XTRV rom βασίζεται στην china & eu rom. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44284/ Δεν ξέρω τι κάνουν στην Κίνα,εγώ για τη κοινότητα μίλησα η οποία δεν ανέφερε κάτι για την Κίνα. ”
-
Σημερα εντελώς ξαφνικά το κινητό έβγαλε ένα πράσινο χελωνακι να το πω;Να βάζει κατσαβίδι σε ένα κεφάλι και να γράφει fastboot.Το κινητό δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ.Μεχρι που σκέφτηκα να πατήσω συνεχόμενα για πάνω από 15-20 δευτερόλεπτα το κουμπί που το ανοίγουμε και το κλείνουμε.Ετσι ήρθε και πάλι στα καλά του.Τι έγινε ακριβώς, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;