Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 83.
-
Για σας κι από μένα. Έχω παραγγείλει το Redmi note 4x από Aliexpress στις 31 Μαϊου, στις 11 Ιουνίου έφυγε από Σιγκαπούρη και σύμφωνα με το tracking το δικό τους αλλά και το 17 track το δέμα αφίχθηκε στα ΕΛΤΑ στις 17 Ιουνίου. Όμως το ΕΛΤΑ track η μόνη πληροφορία που δίνει είναι: * 11/6/2017, 13:58:00 * ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Δηλαδή κοντεύουν 2 μήνες από την παραγγελία και ουδέν νεότερο από το δυτικό μέτωπο!!! Δεν ξέρω αν όντως ήρθε το δέμα στην Ελλάδα και αν ήρθε που είναι! Έχει ξανασ…
-
Android 7
ΜήνυμαΓια σας μετά από πολύ καιρό. Εγώ είχα περάσει το Φθινόπωρο την 6.9.29 την οποία έχω ακόμα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι μήπως γνωρίζει κανείς αν θα μπορούμε να περάσουμε τώρα ή αργότερα το Android 7. Ευχαριστώ.
-
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: έχω τη GTV 6.9.29, αν βάλω την καινούργια θα διαγραφούν όλα; δηλαδή ρυθμίσεις, apps κτλ κτλ; ή απλά θα την περάσω από πάνω χωρίς να μου χαλάσει τίποτα; και από που θα κάνω την αναβάθμιση, από το TWRP ή θα πάω από το εικονίδιο "αναβάθμιση" και να επιλέξω "πακέτο αναβάθμισης" αφού έχω βάλει το αρχείο στη μνήμη SD; Και κάτι άλλο: υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει κανείς μέλος VIP εκτός του Pay pal που δεν έχω; (Αρ. λογαριασμού τραπέζης ή κάρτα;)
-
Να πω κι εγώ δυο παρατηρήσεις σχετικά με τη ROM 6.9.29 μήπως και βοηθήσω στη βελτίωση. Μετά από 3 μέρες χρήση παρατήρησα ότι, το fingerprint μια φορά στις 7-8 φορές δεν ακούει. Δηλαδή τη φορά αυτή όσες φορές κι αν το πατήσεις το τηλέφωνο δεν ανοίγει παρά μόνο με το power, και στη συνέχεια δουλεύει πάλι σωστά.Το άλλο είναι ότι κάποιες ( λίγες) φορές αυξομειώνεται η ένταση της οθόνης. Εγώ τα αναφέρω, εσείς θα αξιολογήσετε αν είναι θέμα ROM η θέμα τηλεφώνου. Ευχαριστώ.
-
Δυο παρατηρήσεις σχετικά με την εγκατάσταση της ελληνικής ROM που αν κρίνουν οι διαχειριστές μπορούν να τις ενσωματώσουν στον οδηγό: Το πρώτο είναι ότι έπρεπε να κάνω Format από τη recovery γιατί μόνο έτσι μπόρεσα να προχωρήσω τη διαδικασία, και το δεύτερο είναι ότι έπρεπε να βάλω το αρχείο zip με τη ROM στην εξωτερική μνήμη και όχι στην εσωτερική, γιατί δεν την έβλεπε καθόλου (ούτε την εσωτερική μνήμη ούτε φυσικά τη ROM που είχα βάλει εκεί). Έτσι αναγκάστηκα να την περάσω στην εξωτερική μνήμη α…
-
Λοιπόν, τα κατάφερα αφού πρώτα έκανα format στη συνέχεια έκανα εγκατάσταση και όλα πήγαν καλά. ( Μήπως θα έπρεπε να γραφτεί στον οδηγό ότι πρέπει να γίνει format;) Το τηλέφωνο είναι σε πλήρη ελληνικά και νομίζω ήρθε η ώρα να καθήσω να το απολαύσω. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που αφιερώνουν ώρες από τον χρόνο τους για να μπορούμε εμείς να απολαμβάνουμε τα τηλέφωνά μας. Η βοήθεια όλων ήταν υπερπολύτιμη.
-
Τα κατάφερα και μπήκα στο recovery, κάνω τη διαδικασία και τσεκάρω Data/art cash, Data, cash, όπως λέει ο οδηγός αλλά όταν κάνω swip to wipe μου βγάζει unable to recreate /data/media folder updating partition details... διάφορα 'αλλα και στο τέλος unable to mount storage αν του δώσω reeboot πάει και κολλάει στο σήμα της xiaomi
-
Για σας και πάλι. Μετά την έγκριση για ξεκλείδωμα του bootloader και αφού τον ξεκλείδωσα και έλεγξα ότι είναι ξεκλειδωμένος, ξεκίνησα τη διαδικασία να περάσω την twrp 3.0.2 βάσει του οδηγού του forum. Φαινομενικά όλα πήγαιναν καλά, αλλά όταν φτάνω εδώ: "Εδώ έχουμε 3εις επιλογές 1.Δίνουμε fastboot reboot κρατώντας το volume +(πάνω) κρατημένο περιμένοντας να μπει σε recovery 2.Δίνουμε fastboot boot recovery.img για να μπει απευθείας μόνο του 3.Αποσυνδέουμε το κινητό μας από τον υπολογιστή και κρατ…
-
Παιδιά, είχα τη stable global official8.0.3.0 και πέρασα την developer 6.9.29 που κατέβασα από το Xiaomi MIUI Official Forum (για να μπορέσω όταν πάρω τον κωδικό ξεκλειδώματος να περάσω την ελληνική) Την πέρασα κανονικά με τον οδηγό που έχετε βάλει αλλά έχει πολλά κινέζικα! Η ROM που έχω τώρα είναι η MOLY.L R11.W1603.MD.M P.V13.18.P50 Μήπως έχω κάνει καμιά πατάτα;
-
Περιμένοντας την έγκριση από την xiaomi για ξεκλείδωμα του bootloader, να κάνω μια ερώτηση: Διάβασα εδώ μέσα (δεν θυμάμαι όμως που ακριβώς) ότι για να περάσω την Ελληνική ROM πρέπει να φοράει το τηλέφωνο την official China developer. Εγώ του έχω βάλει την official China global. Πρέπει να αλλάξω ROM ή θα κάνω δουλειά και με αυτή που έχω; Ευχαριστώ.
-
SOS!!!!! Παιδιά, κάνω τη διαδικασία όπως ακριβώς λέει ο οδηγός, μου βγάζει την κίτρινη γραμμή και φαίνεται ότι φορτώνει αλλά μετά βγάζει το μήνυμα: ERROR : STATUS_SEC_IMG_TOO_LARGE (0xC0020005) Στη συνέχεια βγάζω το τηλέφωνο και κολλάει στο σήμα της xiaomi. Τέλος συναγερμού!!!! Αυτό που ΔΕΝ έκανα είναι να αντικαταστήσω το αρχείο cust.img. Μόλις το έκανα δούλεψε ρολόϊ. Τώρα έχω την 8.0.3.0 stable official και θα αρχίσω το ψάξιμο πως να το ξεκλειδώσω για να περάσω στη συνέχεια την Ελληνική ROM.