Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 76.

• Γεια σας εχω το xiaomi redmi 3 pro και προσφατα μεσα σε 1 λεπτο μου πεσε 2 φορες απ την τσεπη(πρωτη φορα) λογω του οτι ηταν τρυπια η τσεπη και δεν το χα καταλαβει..μετα απο αυτο(δεν το χα παρατηρισει αλλα μετα απο λιγο διαβασμα καταλαβα) ειχα προβλημα με το rotation(δεν δουλευε), εβγαζα φωτογραφιες και μου τις εβγαζε αναποδα κλπ διαβασα εδω 4.4 kitkat - Is it possible to repair an accelerometer? - Android Enthusiasts Stack Exchange οπου ενας ειχε το ιδιο προβλημα και ο Derek Kerton ελεγε πως ειν…

• Usb charger ac/dc 1000mA

IloveAndroid111 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από ioann1s: “αν η συσκευή μπορεί να "τραβήξει" πάνω από 1000mA τότε με τον 2000mA θα φορτίσει πιο γρήγορα ” Το redmi 3 pro έχω υποστηρίζει και quick charge θα δω διάφορα;(ρωτσω επειδή δεν έχω ανοίξει το πακέτο αν είναι να τον πάω πίσω και να πάρω τον άλλο charger)

Μήνυμα

Παράθεση από ioann1s: “και των 6.000mΑ να αγόραζες δεν θα είχες πρόβλημα. Η συσκευή (τηλέφωνο) καθορίζει πόσα max Ampere θα ζητήσει από τον φορτιστή. ” Δηλαδη η μόνη διαφορά είναι στην ταχύτητα φόρτισης;

Μήνυμα

Καλησπέρα κάπου διάβασα ότι οι φορτιστές samsung υπερθερμένουν τα xiaomi..αλήθεια η ψέμα διάλεξα να αγοράσω εναν usb charger.. πήγα σε ένα μαγαζί και μ παν πως έχουν έναν με 1.000mA και έναν με 2.000mA..πήρα αυτόν των 1.000 specs: dvFZfEi.jpg υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει καμία βλάβη στο κινητό μου; τι διαφορά είχε αυτός των 2.000mA;

• Παράθεση από NasDriver: “Μπορεί να βρεις άλλα με τουλάχιστον διπλάσια τιμή... ” Καταλαβα αν είναι θα πάω να βγάλω revolut

• Παράθεση από NasDriver: “NILLKIN Amazing Nanometer Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector For XIAOMI RedMi 3/Xiaomi Redmi 3 Pro ” Εννοω ότι δεν βρίσκω πουθενά στην Ελλαδα

• Εχει δοκιμάσει κανείς Makibes; Τι να πάρω ΟΕΜ ή Makibes; (Nilkin δεν βρίσκω πουθενά)

• Παράθεση από bzanios: “Φίλε @IloveAndroid111 Στις γυναίκας μου το κινητό έβαλα μια Nillkim ενώ στο δικό μου μια ΟΕΜ. Σε πληροφορώ ότι το δικό μου είναι συνέχεια γεμάτο δακτυλιές ενώ τις γυναίκας είναι πεντακάθαρο. Βέβαια πείρα και μία για μένα αλλά ακόμα δεν την πέρασα. Σίγουρα έχει και άλλες διαφορές αλλά αυτή για μένα είναι πολύ σημαντική μια και το κινητό μου μοιάζει συνέχεια λερωμένο σε σημείο που ενοχλεί ακόμα και στην ανάγνωση της οθόνης. ” καταλαβα ωρα να ψαξω καποιον να μου αγορασει Nill…

• ΟΕΜ έχει δοκιμάσει κανείς; Εχει μεγάλη διαφορά από Nillkin;

• Παράθεση από NasDriver: “Τότε πρέπει να βρεις κάποιον να παραγγείλει για εσένα ” δυστιχως! xD

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από IloveAndroid111: “Παράθεση από NasDriver: “Αν εννοείς πρόβλημα με την αποδοχή των ελληνικών καρτών λόγω CC υπάρχει λύση και για αυτό Revolut και Ξεχάστε τo Capital Control ” το προσπαθησα κ αυτο και μου παν στην τραπεζα οτι για να στειλω εμβασμα χρεωνουν 15 ευρω ” Αν το κάνεις απο το e-banking είναι 1€ μόνο.. ” δεν τα ξερω αυτα και δεν ειναι δικια μου η καρτα ειναι του πατερα μου δεν θελω μπλεκω πολυ τον πατερα μου

• Παράθεση από NasDriver: “Αν εννοείς πρόβλημα με την αποδοχή των ελληνικών καρτών λόγω CC υπάρχει λύση και για αυτό Revolut και Ξεχάστε τo Capital Control ” το προσπαθησα κ αυτο και μου παν στην τραπεζα οτι για να στειλω εμβασμα χρεωνουν 15 ευρω

• Παράθεση από NasDriver: “Με απλή αναζήτηση google "Redmi 3 nillkin tempered glass" θα βρεις πολλά καταστήματα ” εχω θεμα με παραγγελια απο εξωτερικο γιαυτο ζητησα καποιον να μου κανει την βαρια δουλεια

• ξερει κανεις που θα βρω Nillkin tempered glass για redmi 3/3 pro; αν δεν ξερετε καποιο μαγαζι πληρωνω 2 ευρω παραπανω για οποιον παραγγειλει απ το internet και του την αγορασω

• Παράθεση από Thracia: “Αυτό δείχνει πρόβλημα του server.Δοκίμασε και από άλλο browser ” Δεν φταίει ο σέρβερ από άλλο κινητό μπαίνει..δοκιμασία και chrome λέει This site can't be reached

• Πιο συγκεκριμένα μου βγάζει αυτό: iGZbavj.png

• Παράθεση από Bodai: “Πες το ρε συ ότι έχεις κομμένη sim ....!! Αυτό φταίει ... ” αγορασα καινούργια micro sim με τον ίδιο αριθμό και πάλι το ίδιο. Καμιά βοήθεια ρε παιδιά;

• Παράθεση από Bodai: “Πες το ρε συ ότι έχεις κομμένη sim ....!! Αυτό φταίει ... ” πφφ ενταξει ευχαριστω

• Παράθεση από Bodai: “Με browser εχεις καθυστερήσεις?? ” για browser μιλαω..αν δεν ξερεις 0.facebook.com ειναι δωρεαν facebook απ τον browser(χωρις χρεωση data)..την sim την εκανα microsim μονος μου και στην ακρη την εχω κοψει λιγο παραπανω παιζει να φταιει αυτο;

• Παράθεση από Bodai: “Βγάλε την εφαρμογή του fb και ξανα-εγκατέστησε την.. ” το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει..επισης οταν εχω εντελως unistalled την εφαρμογη Facebook παλι εχω αυτο το προβλημα