Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 45.

• Καλημέρα Γιάννη. Ναι έτσι είναι. Τον κωδικό μου την πρώτη φορά δεν τον δέχτηκε και μάλλον πρέπει να τον έβαλα λάθος 2-3 φόρες και μετά με κλείδωσε. Μπορεί να έπαιξε ρόλο και η γλώσσα που λες παραπάνω αλλά δεν θυμάμαι τι έκανα, μου φαίνεται έβαλα Ελληνικά στο startup μετά το factory reset. Αυτό που πρέπει να τονίσω είναι ότι όταν το τηλέφωνο ήταν lost η κύρια οθόνη ήταν σκοτεινή και είχε το μήνυμα ότι ήταν lost + ένα κουμπί για ενεργοποίηση. Πατώντας ενεργοποίηση σε έβγαζε σε μία νέα οθόνη όπου σ…

• Λοιπόν όλα καλά. Εγκατέστησα την τελευταία ρομ. Το τηλέφωνο επανήλθε, είμαι συγχρονισμένος με το Mi account και κανένα πρόβλημα. Ακριβώς τι παίχτηκε και έπαθα αυτό το πράμα δεν ξέρω, πάντως δεν είναι για να παίζεις με το mi account. Άμα δεν θυμάσαι το username ή/και το password καλύτερα να κάνεις skip και μετά με την ησυχία σου να τα βρεις και να τα περάσεις. Ξανά ευχαριστώ όλα τα παιδιά.

• Οκ κατάλαβα. Έκανα πάλι τη διαδικασία απ’ την αρχή με το SP Flash tool. Είμαι τώρα με την αγγλο-κινέζικη. Δεν έκανα skip το βήμα με το Mi account. Μου ζήτησε phone number και password. Τα έβαλα, με σύνδεσε κανονικά στο Mi cloud και τώρα κατεβάζει από το cloud τα αρχεία μου. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να μου ξαναβγάλει πια το καταραμένο μήνυμα Device is lost. Επόμενο βήμα να περάσω την ελληνική ρομ και θα σας ενημερώσω. Sorry για τη φασαρία. Ελπίζω να έχουμε αίσιο τέλος.

• Φίλε Bodai, εξήγησε μου σε παρακαλώ τι εννοείς mobile data? Συγνώμη αλλά σε μερικά θέματα είμαι εντελώς άπειρος.

• Ναι ακριβώς. Τον αριθμό της σιμ που είναι στη συσκευή.

• Ναι φίλε Bodai το αμέσως επόμενο που έκανα ήταν αυτό. Μπήκα στο mi account απ’ το pc (id.mi.com). Τι να κάνω? Όλα φαίνονται οκ. Έχω 75 πόντους και το μόνο που δεν έχω προσδιορίσει είναι τα security questions. Στο i.mi.com κάνοντας find device μου λέει ότι η συσκευή είναι offline, δεν τη βρίσκει και μου έχει τρεις επιλογές: Alarm, Lock και Erase. Κανονικά δεν έπρεπε να μου βγάζει επιλογή Unlock εφόσον είναι Locked?? Πάντως καμιά από τις επιλογές δεν φαίνεται να δουλεύει.

• Δυστυχώς μόλις πέρασα την ελληνική ρομ και πάνω που πήγαινα να αλλάξω τη γλώσσα στα ελληνικά από τα αγγλικά (δεν πρόλαβα) μου κλείδωσε το τηλέφωνο με το γνωστό μήνυμα This Device is Lost. Βάζω τον αριθμό του mi account και μου λέει πάλι Couldn't verify mi account id. Invalid username or password. Όσο είχα πάνω την αγγλο-κινέζικη ρομ δεν μου εμφάνισε τίποτα. Μήπως, το πρόβλημα έχει να κάνει με τον bootloader και το γνωστό κλείδωμα? Μήπως επειδή δεν έχω πολλούς πόντους στο mi account δεν με αναγνω…

• Ok! Έκανα τη διαδικασία με το SP flash tool και όλα καλά. Φυσικά έκανα skip το βήμα με το mi account. Τώρα θα περάσω την τελευταία dev μέσω recovery και βλέπουμε. Το μόνο που φοβάμαι είναι η ενεργοποίηση του Mi account μήπως προκαλέσει πάλι κάποιο κλείδωμα. Ίδωμεν........ Ευχαριστώ πολύ πάντως για τη βοήθεια.

• Καλημέρα yiannisT. Θα το δοκιμάσω μέσα στη μέρα και θα επανέλθω. Εύχομαι να φτιάξει.........

• Όχι παιδιά έναν λογαριασμό έχω στο mi. yiannisT δεν θυμάμαι τι έκανα σε εκείνο το στάδιο ακριβώς αλλά ότι έκανα είχε σαν συνέπεια αυτό που έπαθα. Κι εγώ συνήθως κάνω skip το συγκεκριμένο βήμα αλλά τώρα δεν ξέρω πως μου ήρθε κι έκανα την παπαριά. Από και πέρα ναι να κάνω καθαρή εγκατάσταση χωρίς τη σιμ αλλά έλα που δεν ξέρω πως να το κάνω τώρα που το κινητό έχει μπει σε "lost" mode. Δοκίμασα με miflash αλλά πατώντας flash μου βγάζει error mismatching image and device. Ακολουθώ τον γνωστό οδηγό το…

• Συγνώμη για την ελλειπή εξήγηση του προβλήματος μου. Το αναλύω παρακάτω: Χθες ήμουν σε μία καφετέρεια όπου επιχείρησα να εγκαταστήσω τη νεότερη dev rom 6.3.10, αλλά πάνω στη διαδικασία του wipe έκανα λάθος και έκανα factory reset. Όταν η συσκευή έκανε reboot, έπρεπε όπως ξέρετε να ξαναπεράσω κωδικούς google και mi account. Στη διαδικασία αυτή κάτι δεν έκανα καλά κι έτσι η συσκευή μου έβγαλε το μήνυμα ότι η συσκευή έχει χαθεί. Αμέσως έφυγα και πήγα σπίτι να δω τι θα κάνω. Σε αυτό το mode το τηλέφ…

• Δεν γίνεται τιποτα με το find device του site i.mi.com, δεν τη βρισκει τη συσκευη. Μου φαινεται ότι επειδη δεν μπορω ουτε το πιν να βαλω για να ξεκλειδωσει η σιμ δεν μπορει να το βρει. Επίσης, προσπαθω να κανω φλας με το μιφλας, επίσης τίποτα.

• Γεια χαρα. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλα στο id.mi.com δεν βλεπω τροπο να ξεκλειδώσω τη συσκευή παρα μονο να ρυθμισω το account μου.

• Παιδια, μετα απο ενα κατα λαθος φακτορι ρεσετ και καποια βλακεια που εκανα με το μι λογαριασμο η συσκευη εχει κλειδωσει και λεει οτι εχει χαθει. Βαζω τον αριθμο του λογαριασμου μου αλλα μου βγαζει αδυναμια συνδεσης στο δικτυο και δεν μπορει να κανει επαληθευση. Η συσκευη δεν μου δινει καμια δυνατοτητα να μπω στο ιντερνετ. Εν ολιγοις εχω παγιδευτει. Τι κανω τωρα?

• Εδώ έχεις δίκιο, μου διέφυγε αυτό.

• Παντως, προσωπική εμπειρία, με την 5.11.19 η αυτονομία είναι ακόμα πιο καλή σε σχέση με τις προηγούμενες ρομ.

• Παιδιά, έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα ίσως εξαρτάται από το ρούτερ ή κάτι σχετικό με το wifi διότι, στη δουλειά μου το κινητό παραμένει το wifi σε sleep mode ενώ στο σπίτι όχι.

• Με την dev 5.11.19 φαίνεται να έχει λυθεί το πρόβλημα όπως επίσης έχουν μεταφραστεί και τα κινέζικα στην οθόνη με τις επιλογές για τις ρυθμίσεις διαχείρισης της μπαταρίες σχετικά με εφαρμογές κτλ.

• Παράθεση από Stinger: “Παράθεση από linuxovios: “Λοιπόν η λύση πρέπει να είναι το μενού με τα κινέζικα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7446/ Μέσω OCR από screenshot, κατάφερα να βγάλω μια "μετάφραση" ------------------------------------------------------- Backstage power control level 1) shut downM Xiangxi background application does not restrict functionality 2) Standard powerIn accordance with the application configuration , M Xiangxi background applications will restrict networkin…

• Όντως με την 1η κινέζινκη επιλογή λύνεται το πρόβλημα. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά του miui gr θα τα μεταφράσουν αυτά, ίσως στην επόμενη ρομ.