Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-207 από 207.

• mp3 ringtone

kynegeiros - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

8 λες να το πέτυχα? Την ρύθμιση που λες την δοκίμασα 4 φορές αλλά ενώ το έχω ρυθμισμένο σωστά να βγάζει την μορφή 31/12/2014.....στην αρχική οθόνη επιμένει να εμφανίζεται ...αμερικάνικα 06/03 Τρ.

• mp3 ringtone

Μήνυμα

Καλημέρα φίλε μου. Νέα βοήθεια απαιτείται. Στην αρχική μου οθόνη η ημερομηνία επιμένει να εμφανίζεται αμερικάνικα (06/03 Τρ) αντί ευρωπαϊκά (03/06 Τρ.) παρόλο που στις ρυθμίσεις του ζητάω να χρησιμοποιεί την ημερομηνία με την μορφή 31/12/14. Προσπάθησα να ανεβάσω κι ένα screenshot για να καταλάβεις.....αλλά δεν βρίσκω τρόπο να εισάγω φωτό εδώ πέρα.

• ....φυσικά.....δεν το βάζω κάτω με τίποτε. Όχι δηλαδή επειδή σπουδάζει πληροφορική....να μας την λέει και να ξεχνάει τα πρώτα βήματα που του' μαθα εγώ που έμαθα υπολογιστή από amstrad 6128, commodore 64.....και ...386 ή 486 με cd rom player X2 (τα αντιγραφικά ήταν όνειρο θερινής νυκτός για μας) floppy disc , μνήμη ram se Kb και τερατώδη σκληρό .....των 250 Mb.......'Ασε που ......για να δουλέψεις πρόγραμμα φτιαγμένο σε cobol έπρεπε να κάνεις μια ώρα compilation!!

• Να είσαι καλά φίλε μου. Θα επανέλθω με άλλα ερωτήματα καθώς θα ανακαλύπτω την δύναμη του πρώτου μου έξυπνου κινητού. Κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να μπω και σε διαδικασίες root και rom τις οποίες αγνοώ. Ο μικρός μου στα 19 του κάνει διάφορα τέτοια μαγικά.....που εγώ δεν τα έχω μάθει ακόμη .....και δεν θέλω .....να μου ρίχνει...:) :)....το γατάκι....!!!!

• mp3 ringtone

Μήνυμα

Φίλε μου σ'ευχαριστώ πολύ. Το'κανα αμέσως κι.....έπιασε!!!! Δεν εγνώριζα αυτή την λεπτομέρεια με το μέγεθος των αρχείων γι' αυτό κι ενώ...έστελνα με copy paste το αρχειάκι μου......στην λίστα μουσικής.....δεν το εύρισκα......και....μόλις το έκανα βρήκα μέσα στην λίστα......της μουσικής....καμμιά δεκαριά φορές το αρχειάκι mp3 που ήθελα να ορίσω ως ringtone.....Αυτό προήλθε προφανώς από τις διαδοχικές αποτυχημένες μου προσπάθειες. Καλά που ρώτησα γιατί......θα έσκαγα στο τέλος. Να είσαι καλά. Συγχ…

• mp3 ringtone

Μήνυμα

Γεια σας Είμαι νέο μέλος νέος κάτοχος συσκευής android.Έχω εδώ και 4 μέρες το xiaomi red rice wcdma και παλεύω εδώ και 4 ώρες να βάλω ένα mp3 ringtone που κατέβασα από το διαδίκτυο. Μέχρι στιγμής δεν τα κατάφερα. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος φίλος έναν που ξεπέρασε τα 50 και δεν θέλει να μείνει έξω από την τεχνολογία? Υ.Γ. Συγχωρέστε με αλλά επειδή βλέπω ότι έχετε φτιάξει μια πολύ όμορφη σελίδα.....μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πού μπορώ να απευθυνθώ για να διορθωθεί η λέξη ....από "μύνημα…

• Καλώς σας βρήκα νέοι μου φίλοι. Ελπίζω να κατανοήσετε έναν που πέρασε τα 50 για την απειρία του στην χρήση έξυπνων κινητών. Το πρώτο μου κινητό android είναι ένα XIAOMI HONGMI WCDMA και είμαι πολύ ενθουσιασμένος εδώ και 4 μέρες που το κρατάω στα χέρια μου. Ελπίζω στο μέλλον με την βοήθειά σας να μάθω κι άλλες λειτουργίες του.