Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 207.

• Ελεος.... Μπηκα στην σελιδα ξεκλειδωματος κι αφου εβαλα τηλεφωνο και κωδικο με πηγε στην επομενη σελιδα την οποια ομως ο chrome δεν την μεταφραζει με τιποτε. Δοκιμασα με γοογλε μεταφραση καποιων επι μερους λεξεων.... και υπεθεσα πως ζηταει να μου στειλει καποιον κωδικο ο οποιος ομως δεν ερχεται ποτε. Πως να το μεταφρασω ρε παιδια; Επισης τις λεξεις που ειναι σε κειμενο ....αντε να τις μεταφρασω.... αλλα τις λεξεις που βρισκονται συγχωνευμενες μεσα στην εικονα του πληκτρου.....πως διαολο να τις μ…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kynegeiros: “Πώς θα το κάνω; Μέσω υπολογιστή ή μπορώ να το κάνω και από την διαχείριση αρχείων του κινητού; ” Απλά μετακίνησε το εικονίδιο μια εφαρμογης πάνω σε ένα άλλο και θα δημιουργηθεί φάκελλος. Και μετά ρίχνεις εκει μέσα και τις υπόλοιπες ” Πολυ καλο!!!!! Δεν το ηξερα αυτο. Βεβαια οι εφαρμογες ετσι δεν απεγκαθιστανται. Απλα τις μαντρωνεις καπου και δεν σου την σπανε.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kynegeiros: “Νεο ερωτημα ΜΕΧΡΙ να καταφερω να ξεκλειδωσω τον bootloader και να περασω την ελληνικη ρομ...... πειραζει να απεγκαταστησω ολες τις κινεζικες εφαρμογες με τις οποιες ειναι φορτωμενο το κινητο μου; Υπαρχει περιπτωση να κανω καποιο λαθος και να απεγκαταστησω κατι σημαντικο; ” Για να μην έχεις τέτοια έννοια κάνε ένα φάκελο ... ριξτες μέσα και ξέχασες τες. Μέχρι να φλασαρεις την ελληνική και τελειώνεις ” Για να πω την αλήθεια Χρήστο, δεν το πολυκατάλαβα …

• Νεο ερωτημα ΜΕΧΡΙ να καταφερω να ξεκλειδωσω τον bootloader και να περασω την ελληνικη ρομ...... πειραζει να απεγκαταστησω ολες τις κινεζικες εφαρμογες με τις οποιες ειναι φορτωμενο το κινητο μου; Υπαρχει περιπτωση να κανω καποιο λαθος και να απεγκαταστησω κατι σημαντικο;

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kynegeiros: “Έχω ήδη φτιάξει δύο λογαριασμούς mi. Φαντάζομαι πως μπορώ να κάνω το αίτημα με οποιονδήποτε από τους δύο λογαριασμούς. ” Ναι κάνε με τον ένα απο τους δύο αλλά να θυμάσαι ποιόν γιατι με τον λογαριασμό αυτό θα κάνεις login στο Unlock tool για το ξεκλείδωμα ” OK...Bodai.... ΘΑ το εχω υπ οψιν μου. wish me luck....

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kynegeiros: “Έχω ήδη φτιάξει δύο λογαριασμούς mi. Φαντάζομαι πως μπορώ να κάνω το αίτημα με οποιονδήποτε από τους δύο λογαριασμούς. ” Ναι κάνε με τον ένα απο τους δύο αλλά να θυμάσαι ποιόν γιατι με τον λογαριασμό αυτό θα κάνεις login στο Unlock tool για το ξεκλείδωμα ” OK...Bodai.... ΘΑ το εχω υπ οψιν μου. wish me luck....

• Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά αν κατάλαβα καλά η ...πρώτη πρώτη ενέργεια που πρέπει να κάνω πριν ακόμη καν να κατεβάσω την αγγλοκινέζικη developer rom και πριν κατεβάσω κι εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου το mi flash unlock tool είναι να ζητήσω άδεια ξεκλειδώματος σύμφωνα με την παρακάτω οδηγία: ********************************************* 2. Οι χρήστες μπορούν να αιτηθούν για άδεια ξεκλειδώματος στο: http://www.miui.com/unlock/ ********************************************** Φαντάζομαι πως θα …

• Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από kynegeiros: “Ερωτήματα πριν προσπαθήσω να πάω για ξεκλείδωμα του bootloader. 1. Υπάρχει περίπτωση να είναι ήδη ξεκλείδωτο; Αν ναι πώς μπορώ να το ελέγξω; 2. Η ROM που φοράει είναι η Miui 7.0 stable 7.0.19.0. (LHNCNCJ) . Ελέγχοντας για updates μου βγάζει διαθέσιμη την Miui 7.0 stable 7.1.6.0 (LHNCNCK). Μου προτείνετε να κάνω την αναβάθμιση τώρα ή καλύτερα να περιμένω το ξεκλείδωμα; 3. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να περάσω Ελληνικό πληκτρολόγιο; Γίνεται μέσα από το…

• Ερωτήματα πριν προσπαθήσω να πάω για ξεκλείδωμα του bootloader. 1. Υπάρχει περίπτωση να είναι ήδη ξεκλείδωτο; Αν ναι πώς μπορώ να το ελέγξω; 2. Η ROM που φοράει είναι η Miui 7.0 stable 7.0.19.0. (LHNCNCJ) . Ελέγχοντας για updates μου βγάζει διαθέσιμη την Miui 7.0 stable 7.1.6.0 (LHNCNCK). Μου προτείνετε να κάνω την αναβάθμιση τώρα ή καλύτερα να περιμένω το ξεκλείδωμα; 3. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να περάσω Ελληνικό πληκτρολόγιο; Γίνεται μέσα από το μενού των ρυθμίσεων ή πρέπει να κατεβάσω πληκτ…

• Παράθεση από dimi1982: “Για playstore είσαι εδώ(δεν έχει σχέση το κλείδωμα του bootloader μ'αύτο). Παράθεση από MIUI_ART: “Κατέβασε αυτό το Apk. => ORnqsQ - Μετέφερέ το στην συσκευή σου. - Πήγαινε στις ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο - Κάνε συνεχόμενα κλικ πάνω στην Έκδοση MIUI μέχρι να σου βγάλει την ένδειξη πως είσαι προγραμματιστής - Πήγαινε στις Ρυθμίσεις =>Πρόσθετες ρυθμίσεις => Επιλ. για προγραμματιστές => Ενεργοποίηση ψευδών τοποθεσιών - Πήγαινε πίσω στις Πρόσθετες ρυθμίσεις => Ασφάλε…

• Λοιπόν μόλις χτες μου ήρθε το redmi note 3. Δεν έχει όμως playstore. Με έχει πιάσει ένας μικρός πανικός με το ξεκλείδωμα αυτού....του bootloader... ανάθεμά με αν ξέρω τί είναι αυτό. Διαβάζω από χτες δεκάδες σελίδες, εκατοντάδες σχόλια αλλά πιο πολύ πελαγωμένος παρά ενημερωμένος βγήκα. Δεν οφείλεται σε σας βέβαια αυτό. Απλά δεν ξέρω όσα θα έπρεπε να ξέρω για να καταλάβω τις ενέργειες που πρέπει να κάνω. Θέλω να βάλω ελληνική stable rom. Για να κάνω κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω αυτό τ…

• Μου δίνει όμως( έτσι όπως είναι τώρα το κινητό) την δυνατότητα αυτή; Και πώς θα την περάσω την Ρομ; Πώς μπορώ να ελέγξω αν έχω TWRP;

• Γεια σας αγαπητοί φίλοι. Μόλις ήρθε στα χέρια μου το Xiaomi Redmi Note 3 3gb ram 32gb rom. Το τηλ. μου άρεσε πάρα πολύ αλλά έχω κάποια θέματα με την Ρομ που χρησιμοποιεί. Έχει μόνο κινέζικα και αγγλικά κι ένα σωρό σκουπίδια κινεζικές εφαρμογές και δεν βρίσκω το playstore. Μήπως μπορείτε να βγάλετε ένα χεράκι να το συμμαζέψω λιγάκι με την προϋπόθεση βέβαια πως δεν είμαι κανένας power user; Πάσα προσφορά βοηθείας δεκτή Ευχαριστώ

• Λοιπόν αγαπητοί φίλοι το πρόβλημα λύθηκε. Μια μέρα πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα το τηλέφωνό μου είχε λάβει ένα μήνυμα από την Κίνα με διαφορετική σήμανση από τα συνηθισμένα μηνύματα. Στην εφαρμογή των μηνυμάτων ...στη θέση της φωτογραφίας της επαφής είχε ένα πράσινο σήμα που έγραφε SMS update ή κάτι τέτοιο. Το κείμενο του μηνύματος ήταν στα κινέζικα. Μια από τις φορές που κατάφερα να ανοίξω την εφαρμογή και.....να μείνει ανοικτή....το έσβησα και το πρόβλημα λύθηκε ως δια μαγείας. Παράπλευρη απώ…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kynegeiros: “Bodai να το εγκαταστήσω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πού μπορεί να με βοηθήσει αυτό. ” Απλά είπα σε τι εξυπηρετεί, όχι να το εγκαταστήσεις.. ” Ok...Απλά δεν κατάλαβα. Νόμισα πως μου το πρότεινες σαν λύση. Πάντως δεν το έχω εγκαταστήσει.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kynegeiros: “Τί είναι το SMS Mod? ” Ένα προσθετο/μετατροπη για να μπορεις να στείλεις SMS με 160 χαρακτηρες ” Bodai να το εγκαταστήσω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πού μπορεί να με βοηθήσει αυτό. Η εφαρμογή λειτουργούσε κανονικότατα μεχρι εχθές χωρίς προβλήματα. Εχθές πρωτοπαρουσιάστηκε το πρόβλημα. Στις 20 φορές μια φορά ανοίγει κανονικά. Τις υπόλοιπες ανοίγει και σε ενα δευτερόλεπτο σβήνει από την οθόνη. Δοκίμασα να κάνω και διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής αλλά …

• Παράθεση από MIUI_ART: “Ποια ROM Version έχεις στην συσκευή σου ? Έχεις βάλει το SMS Mod ? ” Εχω την Ελληνική version που την πήρα από εδώ. MIUI-Stable 29-GTV-5.2.13 Τί είναι το SMS Mod?

• Ξαφνικό πρόβλημα με την εφαρμογή μηνυμάτων. Πατώντας το εικονίδιο των μηνυμάτων κάτω δεξιά ανοίγει η εφαρμογή και σε ένα ή δύο δευτερόλεπτα φεύγει από την οθόνη. Στο task manager την εφαρμογή την βρίσκω μεν αλλά και πάλι όταν την ανοίγω κρασάρει. Μία όμως στις 15-20 φορές ανοίγει κανονικά. Άνοιξα τις ρυθμίσεις της εφαρμογής και έσβησα τα δεδομένα αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Αν έχετε καμμία ιδέα καταθέστε την σας παρακαλώ διότι χωρίς μηνύματα δεν μπορώ να λειτουργήσω. Ευχαριστώ.

• Παράθεση από Maronbil: “Μα ούτε το mi3 υποστηρίζει 2 σιμ και εξωτερική μνήμη.” σοβαρά;;;...δεν το ήξερα. Είχα την αίσθηση πως τα υποστηρίζει. Για μένα ή δεύτερη sim και η sd είναι ανάγκη λόγω εργασίας. Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από mrvaggos: “δεν ζήλεψες την κινητάρα μου??? :lol:” Παράθεση από kynegeiros: “Ξέχασα να αναφέρω ότι εντυπωσιάστηκα από την εφαρμογή "μεταφορά" (mi-share).....της οποίας την χρησιμότητα αγνοούσα. Είναι απίστευτη η ταχύτητα με την οποία μεταφέρονται τα αρχεία. Ζήλεψα επίσης το mi4 του Βασίλη, το redmi2 του Νίκου και το redmi note του Θανάση..... Επιφυλάσσομαι για την επομένη συνάντηση.....ελπίζω να έχω αποκτήσει κι εγώ κάτι μεγαλύτερο από το αξιοπρεπές παρόλα αυτά ρυζάκι μου....:) Στάλθ…