Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 207.
-
Ξέχασα να αναφέρω ότι εντυπωσιάστηκα από την εφαρμογή "μεταφορά" (mi-share).....της οποίας την χρησιμότητα αγνοούσα. Είναι απίστευτη η ταχύτητα με την οποία μεταφέρονται τα αρχεία. Ζήλεψα επίσης το mi4 του Βασίλη, το redmi2 του Νίκου και το redmi note του Θανάση..... Επιφυλάσσομαι για την επομένη συνάντηση.....ελπίζω να έχω αποκτήσει κι εγώ κάτι μεγαλύτερο από το αξιοπρεπές παρόλα αυτά ρυζάκι μου....:) Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλά ....τί καταπληκτικές φωτό τραβάει το ρυζακι μου ρε παιδιά!!!! Ούτε ...μπασμάτι να ήταν... Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κι εγώ θα είμαι εκεί. τραπέζι μέσα ή έξω;.... Ζέστη γαρ....
-
Ελπίζω να μαζευτούμε αρκετοί ....
-
Εγώ συμφωνώ για 8/7/2015 Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi hongmi Όλα καλά με την επιστροφή από developer 5.6.18 σε stable-29
-
Παράθεση από Bodai: “Επιλέγεις Cache & Dalvik & Data και μετά κάνεις Swipe (και μόνο αυτά)” Άρα πηγαίνω στο advanced. Ok.... Θα κάνω κι ένα backup δια παν ενδεχόμενο Εστάλη υπό του εμού Ερυθρού Ρυσίου τη χρήσει... Tapatalk
-
Παράθεση από Bodai: “- Κατεβαζεις την ρομ - Την αντιγραφεις στην συσκευη - Κανεις reboot => TWRP recovery - Full Wipes (Wipe Cache & Wipe Dalvik & Wipe Data) - ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ reboot - Φλασαρισμα της ρομ απευθειας (Install From zip) - Στην επιτυχη ολοκληρωση κάνεις επανεκκίνηση Θα πρότεινα πριν την αρχη της διαδικασίας μέσα απο το TWRP να κανεις Backup. Θα σου κρατησει ενα backup της παρούσης καταστασης, και αν κάτι πάει στραβά απλά κάνεις Restore και η συσκευή σου είναι όπως πρίν ξεκινήσεις. Δεν χά…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kynegeiros: “Σόρρυ φίλοι μου αν είναι χιλιοειπωμένο αλλά .... Πού μπορώ να βρω οδηγίες για να επιστρέψω από developer σε stable rom? (Κάπου τις είχα δει.....και τώρα δεν τις βρίσκω)” Ο τρόπος είναο ο ίδιος,αλλά πρέπει να κάνεις Factory Reset πριν απο την εγκατάσταση της νεας ρομ.” Ναι αυτό το θυμάμαι πως το έχω διαβάσει. Εγώ αυτήν την στιγμή έχω TWRP recovery. Μπαίνω δηλαδή μέσα στην αναβάθμιση και πριν την εγκατάσταση της ρομ κάνω πρώτα wipe data και κατόπιν fa…
-
Σόρρυ φίλοι μου αν είναι χιλιοειπωμένο αλλά .... Πού μπορώ να βρω οδηγίες για να επιστρέψω από developer σε stable rom? (Κάπου τις είχα δει.....και τώρα δεν τις βρίσκω)
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θέλει λίγο προσοχή για να βεβαιωθείς ποιά ακριβώς συσκευή έχεις... Κατεβάζεις την αντίστοιχη ROM .... Hongmi/Redmi/RedRice 1 => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…as-GTV-4-11-14-zip-WCDMA/ Hongmi/Redmi 1S => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…5-Hellas-GTV-4-11-14-zip/ Αν έχεις το RedRice (Hongmi 1) κάνε τα παρακάτω... Τώρα χωρίς Updater.- Κατεβάζεις την ROM. - Την μετονομάζεις update.zip - Tην βάζεις στην SD-Card του τηλεφώνου. - Σβήνεις το τηλέφωνο - Πατάς Volume (-) & Power ταυ…
-
Red rice GTV 5.6.18. Νομίζω πως η μπαταρία μου κρατάει περισσότερο. Ίσως οφείλεται στα μειωμένα γραφικά. Εστάλη υπό του εμού Ερυθρού Ρυσίου τη χρήσει... Tapatalk
-
Xiaomi hongmi 1 - Red rice Δεν μου πολυέκατσε καλά η νέα RΟΜ. GTV-5.6.18 (χωρίς το kernel). Έκανε αρκετά κολλήματα και αναγκάστηκα να κάνω επανεκκίνηση. Επίσης έπαιξα 2-3 βίντεο από διαδίκτυο τα οποία κολούσαν πάρα πολύ. Ίσως ήταν τυχαίο. Θα το παρακολουθήσω. Στην μουσική η ένταση της φωνής μου φάνηκε χαμηλώτερη. Επίσης στα μισά της έντασης η μουσική ακούγεται σαν να είναι στο 25-30% της έντασης. Μετά ανεβαίνει απότομα ώς το 100%. Δεν κατάφερα να βρω τον φακό. Το παρατεταμένο πάτημα του home but…
-
Λοιπόν έβαλα την 5.6.18 στο red rice χωρίς το kernel. Συμπεράσματα μέχρι τώρα. Τις ρυθμίσεις που έχουν αλλάξει αρκετά στυλ από την stable τις βρήκα κατόπιν αναζητήσεως και τις έκανα όπως το ήθελα. 1. Η εφαρμογή της κάμερας μου φάνηκε πράγματι πολύ λιτή. Μου άρεσε όμως πολύ η ροδέλα εκθέσεως που αυξομειώνει τον φωτισμό. Ωστόσο μου λείπει η swipe- επισκόπηση των φωτογραφιών που έχω τραβήξει σε κατάσταση κάμερας αλλά και η δυνατότητα zoom out όπου μπορώ να πετάξω όποια θέλω με swipe. Επίσης παρατήρ…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Σάκη πάρε τηλέφωνο Edit: οκ, ο kynegeiros είναι κομπλέ με τη νέα ρομ. Μεγεια σου. Στάλθηκε από το XIAOMI NOTE 3G μου μέσω Tapatalk.” Ευχαριστώ φίλε GR Macedon που με καθοδήγησες να εγκαταστήσω την ROM. Το νέο περιβάλλον είναι πολύ όμορφο και ήδη (εκ)παιδεύομαι. Η νέα ROM έχει πολύ όμορφα πράματα. Η εφαρμογή της κάμερας όμως μου φάνηκε κάπως...... φτωχή Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια μικρή βοήθεια φίλοι μου αν γίνεται.a2a1fd44aa1a2d43cfdd47cb50bf358a.jpg Έχω το hongmi redrice με την έκδοση MIUI Hellas stable 26 GTV 4.11.14 όπως βλέπετε και στο screenshot. 1. Επειδή ξέρω πως θέλει προσοχή όταν αλλάζουμε από developer σε stable θέλω να μάθω αν σίγουρα ή έκδοση που φορά τώρα είναι όντως stable όπως γράφει κι ή οθόνη μου. 2. Βλέπω πως υπάρχει νεώτερη έκδοση ...ή stable 29 GTV 5.2.13. Μπορώ λοιπόν να την κατεβάσω και να την περάσω χωρίς προβλήματα; Σχωρνάτε με που ρωταω ίσως …
-
Κι εγώ δεν λέω όχι για κάποια Τετάρτη Εστάλη υπό του εμού Ερυθρού Ρυσίου ...βαρβαριστί...red rice
-
....εγώ ήρθα σε μία συνάντηση μόνο. Κι έχασα την πρώτη κι άλλη μία. Είχα καιρό να μπώ εδώ μέσα. Δεν ξέρω αν έγιναν κι άλλες συναντήσεις. Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Δεν το βλέπω. Όπως θα δεις παραπάνω από τις 12 Μαΐου που έβαλα το μήνυμα απαντησσμε μόνο 3 άτομα. Δεν είμαστε ακόμα τόσο δυνατή ομάδα όπως του myphone.gr που μαζεύονται (και εγώ μέσα σε αυτούς) μόνο στη Θεσσαλονίκη 60 με 90 άτομα στις συναντήσεις που διοργανώνουν. Στάλθηκε με το Xiaomi Hongmi Note 3G μου μέσω Tapatalk.” Κατάλαβα αλλά και 3 να είμαστε όλο και κάτι θα αποκομίσουμε. Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρασκευή 12 Ιουνίου;