Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 207.

• xiaomi mikey app

kynegeiros - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Κάπου διάβασα πως μπορείς να αναθέσεις στο mikey να ανοίγει με ενα κλικ την εφαρμογή της κάμερας. Του έκανα την ανάθεση αλλά με το κλικ δεν ανοίγει η οθόνη προκειμένου να βγάλεις φωτογραφία. Διαβάζω μάλιστα πως μπορείς να αναθέσεις στο κλικ να βγάζει απ' ευθείας φωτογραφία και μάλιστα για το λογο αυτό στον πίνακα ελέγχου του mikey υπάρχει και σχετική ρύθμιση καθυστέρησης της φωτογράφησης προκειμένου να προλάβει να λειτουργήσει η αυτόματη εστίαση.

• xiaomi mikey app

Μήνυμα

Art.....σίγουρα δεν μπορώ να το κάνω αυτό το flash......Ακόμη δηλαδή..... γιατί κάποια στιγμή θα το κάνω. Προς το παρόν βρήκα κι εγκατέστησαν μια νεώτερη εφαρμογή την 1.7.1. Έχω κάποια θέματα με το mikey. Όταν του αναθέτω να μου ανοίξει τα εργαλεία όλα καλά.....δηλ. ξυπνάει την οθόνη κι ανοίγει τα εργαλεία. Όταν όμως του αναθέτω να ανοίξει την κάμερα......ενώ την ανοίγει.. ..δεν ξυπνάει την οθόνη. Λέτε να κάνω κάπου λάθος;;;; Παρμενίων το mail μου είναι kynegeiros @hotmail.com

• xiaomi mikey app

Μήνυμα

Γεια σας φίλοι μου. Νομίζω πως έκανα κάποια πατάτα..... Αγορασα από το διαδίκτυο ένα γνήσιο xiaomi mikey και στην προσπάθεια να το σετάρω απεγκατέστησα την εφαρμογή που το διαχειρίζεται (mikey app) και δεν ξέρω πώς να την ξαναεγκαταστήσω. Στο playstore δεν την βρίσκω. Ρίξτε καμμιά βοήθεια παιδιά...

• Συμφωνώ κι εγώ για το τέλος του μήνα.

• Η αλήθεια είναι πως το mi4 φαίνεται πολύ καλό αλλά μόλις 2 μήνες το'χω το ρυζάκι κι ακόμα με εκπλήσσει. Δεν θέλω (δεν το αντέχω δηλαδή) να το αλλάξω. Αυτά τα καθάρματα που κατέλαβαν την εξουσία μας διέλυσαν οικονομικά. Αλλά πράγματι το ζαχαρώνω το mi4. Θα ήθελα να μάθω μερικά πράγματα για το κινητό μου διότι είμαι πολύ φρέσκος στο χώρο. Φίλε μου καλή πρόοδο στο παιδί σου εύχομαι. Η Ναύπακτος είναι .......λατρεμένος τόπος.

• Ναι!...:) Σαν καλαμπούρι το'χουμε δει και ανταγωνιζόμαστε σε αυτό. Με αποκαλεί "γατάκι" επειδή σπουδάζει πληροφορική κι εγώ τον αποκαλώ ..."γαλίδιον" επειδή είμαι .....παλιός....!!! Προχθές όμως έπαθε νίλα διότι ήρθε και προσπάθησε να μου την πεί ......πως το δικό του (NEXUS-4) με κάποια εφαρμογή που εγκατέστησε...απορρίπτει την κλήση αν το αναποδογυρίσεις. Όταν του'δειξα πως το ρυζάκι μου το έχει αυτό μανίσιο..........χεχεχεχε.....έπαθε λαχτάρα.....και άρχισε να μου μιλάει για RAM, snapdragon κ…

• ΟΚ φίλε. Ελπίζω να βοηθήσετε έναν γερο-γκατζετάκια να κάνει όλα αυτά τα ωραία πράματα που κάνουν τα ανδροειδή....:) Θέλω να μπορέσω να βάλω ΚΙΤ ΚΑΤ στο ρυζάκι μου για να μπορώ να την βγω με "Photosphere" και "OK Google" στον γιο μου που με ...αποκαλεί.."γατάκι"....και δεν ξέρω πώς να το κάνω.

• Παιδιά βάλτε κι εμένα μέσα για συνάντηση στη Θεσσαλονίκη μετά τον 15αύγουστο. Δυστυχώς δεν πήρα χαμπάρι τις πρώτες συναντήσεις διότι μόλις στις 28 Μαϊου πρωτόπιασα xiaomi στα χέρια μου. Στάλθηκε με slow pliki pliki fing apk

• Αγαπητοί φίλοι επανέρχομαι μετά από καιρό διότι θεωρώ πως απέκτησα μια μικρή εμπειρία στην χρήση του κινητού μου....ελπίζω να μην χαλάω την παρέα σας αλλά υπάρχουν πολλά που δεν τα καταλαβαίνω σχετικά με αυτές τις ROM και αναβαθμίσεις ΟΤΑ. Είμαι ένας πολύ φρέσκος σε android και ακόμη πιο φρέσκος σε MIUI. Μόλις στις 28 Μαΐου απέκτησα το Hongmi. Το κινητό ήρθε από την Κίνα με root (νομίζω) και εγκατεστημένα Ελληνικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Πριν μερικές μέρες επειδή ήθελα κι εγώ να έ…

• Λέτε να έχουμε καμμιά ελπιδα να το βάλουμε στο Red rice;;;;;

• Γειά σας και πάλι φίλοι μου. Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος φίλος έχει δοκιμάσει να κάνει screen mirroring με xiaomi στην τηλεορασή του μέσω της συσκευής Chromecast. Είναι κάτι που θα μας λύσει τα χέρια καθώς μπορούμε ασύρματα να στέλνουμε την οθόνη του xiaomi μας στη τηλεορασή μας εφ' όσον φυσικά αυτή διαθέτει θύρα HDMI.

• Χρηστες red rice

kynegeiros - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

Θα σου στείλω μήνυμα. Πάντως δεν θυμόμουν καλά. Δεν μου κόστισε 9 ευρώ αλλά κάπου κοντά στα 5,5€.

• Χρηστες red rice

Μήνυμα

Έβαλα tempered glass protector. Απλά..... Καταπληκτικό σε αίσθηση αφής. Οι ζελατίνες έχουν πιο άγρια αίσθηση και κάποια στιγμή χαράζουν. Αυτό δεν χαράζει κι έχει αίσθηση σαν να χουφτώνεις μπούτι γκόμενας στο πρώτο ραντεβού. Δαχτυλιές δεν αφήνει κι αν το αγγίξεις τρώγοντας πιτόγυρο καθαρίζει εύκολα και δεν αφήνει λίπος πάνω του. Το αγόρασα απο Ebay και κόστισε κάπου στα 9 Ευρώ. Δεν μετάνιωσα αλλά στο δικό μου γυαλί αυτοκόλλητο είχε μόνον στην πλευρά που κολλάει στην οθόνη. Από την εξωτερική πλευρ…

• Ποιό GPS για το Hongmi ?

Μήνυμα

το βρήκα. Είναι πιο απλό απ' ότι φανταζόμασταν υποθέτω. Περιγράφεται εδώ: NAVIGON - a Garmin company.

• Χρηστες red rice

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nassosp: “Εδώ είμαι και εγώ!! Άλλος ένας ευτυχισμένος χρήστης ενός redmi 1S!!!Τα περί τηλ τα γνωρίζετε, απλά φοβερό! Με τα απαραίτητα αξεσουάρ κιόλας, μετατρέπεται και σε μια πανέμορφη συσκευή...” Ωραίο Σεμεδάκι .... Αυτό εκεί το μαύρο πράμα τι είναι ? τηλέφωνο ? :lol:” Πράγματι μάλλον οι περισσότεροι hongmi έχουμε. Εγώ είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος πάντως. Ο μικρός μου έχει nexus-4 που θεωρείται αρκετά καλό έξυπνο κινητό και από χτες που πήρε στα χέρια του …

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από cas21: “Το εψαξα λιγο.Ανοιγει απο τους χαρτες.Αυτο κανει που δειχνει το βιντεακι.Μαλλον ανοιγει πατωντας πανω στο χαρτη γρηγορα και μονο μια φορα αν φυγει και παει στον χαρτη θελει επανεκκινηση.Τουλαχιστον στην δικια μου εκδοση ετσι δουλευει εκτος αν κανω κατι λαθος.” Δίνεις διεύθυνση , κάτω αριστερά επιλέγεις να πας με τα πόδια (όχι δεξιά με όχημα) Διαλέγεις μια από τις τρεις επιλογές που σου δίνει Και πατάς το κάτω βελάκι , ανοίγει η κάμερα , στοχεύεις με το …

Μήνυμα

Λοιπόν εγκατεστησα το Navigon. Χτες βράδυ δεν δούλευε διότι δεν εύρισκε δορυφόρους. Σήμερα το πρωί ξύπνησε και βρήκε δορυφόρο κανονικά. Στην αρχή τρομαξα όταν χωρίς λόγο ενεργοποιήθηκε η πίσω κάμερα κι έβγαζε κάτι μπαρμπαδελια στην οθόνη μου. Reality scanner έγραφε ψηλά. Τι είναι αυτό ρε παιδιά και πώς λειτουργεί; δεν ξέρω τι κάνει αλλά εμένα μου άρεσε αν και δεν ξέρω πως να το ενεργοποίηση μόνος μου.

• Χρηστες red rice

Μήνυμα

Κι εγώ ένας ευτυχισμένος χρήστης κόκκινου ρυζιού εδώ και ένα μήνα περίπου. Δεν είμαι πολύ έμπειρος αλλά για μένα είναι ένα πολύ αξιόπιστο τηλ. Μόλις το μάθω καλύτερα θα επανέλθω με ερωτήματα κι απορίες.

• Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Αυτές οι οθόνες που φέρνουν σε windows8 μου άρεσαν. Πώς μπορώ να το κάνω κι εγώ; Σε ελληνικά δεν βγαίνει;

• Παράθεση από tora33: “Ο Κινέζος ξέχασε να κάνει εργοστασιακές ρυθμίσεις μενού / Ρυθμίσεις / Αντίγραφα και επαναφορά / Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων / χαμηλά πατάς το ¨Επαναφορά τηλεφώνου¨. wipe (με κλειστό το τηλέφωνο πατάμε ταυτόχρονα την ένταση + και το κουμπί on/off του τηλεφώνου , θα μπεις σε recovery , επιλέγεις Αγγλικά , εκεί υπάρχουν τα wipe)” Να το κάνω.....αλλά με την επαναφορά τι προσδοκώ να πετύχω φίλε μου;...