Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 207.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν θα χάσεις τίποτα. Κάνε το Update από πάνω έτσι όπως είναι χωρίς wipes και θα είσαι εντάξει. Αν έχει και την εφαρμογή Backup, πάρει και κανένα αντίγραφο να είσαι ακόμη ποιό εντάξει, πριν κάνεις το Flash.” αυτό με το ....wipes που είπες δεν έχω ιδέα τι είναι αλλά θα ρωτήσω τον μικρό. Την τελευταία σου πρόταση δεν ξέρω αν την κατάλαβα καλά. Έχω μια εφαρμογή backup με εικονίδιο ....ένα βέλος ...κυκλικό ....σαν ένα φίδι που πάει να δαγκώσει την ουρά του..... Αυτό είναι που…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kynegeiros: “Φίλε ART δεν έκανα flash ακόμη. Με την εργοστασιακή είμαι προς το παρόν.” Από την στιγμή που το τηλέφωνό σου έχει Ελληνικά, δεν είσαι με εργοστασική ROM αλλά με καμμιά από αυτές που βάζουν στα e-shop. Το κακό με αυτές είναι ότι είναι πετσοκομένες και άσχημα φλασαρισμένες. Μόνο με flash σε άλλη ROM θα λύσεις το πρόβλημά σου γιατί πιθανώς κάτι δεν λύπει από την συγκεκριμένη. Οι εργοστασιακές έρχονται ΜΟΝΟ με Aγγλικά και κινέζικα και είναι γεμάτες μ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kynegeiros: “bug του miui....αλλά θα έπρεπε να το παρουσιάζει και σε άλλους.” Δεν είναι απαραίτητο να το παρουσιάζει και σε άλλους. Απλά μπορεί το Flash Που έκανες για κάποιο λόγο να απέτυχε και να μη σου πέρασε κάποια εφαρμογή. Αν θέλεις κάνε download και πάλι την ROM και κάνε εκ'νέου Flash. Eίμαι σύγουρος πως όλα θα στρώσουν.” Φίλε ART δεν έκανα flash ακόμη. Με την εργοστασιακή είμαι προς το παρόν.
-
Σε μένα δεν υπάρχει αυτή η εφαρμογή μέσα στο tab "όλες". Αν δεν είναι καθαρά του miui....μπορώ από κάπου άραγε να την κατεβάσω? Δοκίμασα να την αφαιρέσω ως στοιχείο από την οθόνη και να την ξαναπροσθέσω μέσω του "επεξεργασία προσθέτων" αλλά και πάλι δεν λειτουργεί. Θα έλεγα πως θα είναι κάποιο bug του miui....αλλά θα έπρεπε να το παρουσιάζει και σε άλλους.
-
Δεν μπόρεσα να το κάνω διότι στις εφαρμογές μου δεν υπάρχει καμμία με το όνομα "αναζήτηση". Υπάρχει μόνο μια εφαρμογή με το όνομα "search application provider". Με Ελληνική ονομασία δεν υπάρχει εφαρμογή με το όνομα "αναζήτηση". Ρίξε μια ματιά και στα screenshots που είναι κομμάτια από το scroll του μενού των εφαρμογών.
-
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Κι όμως φίλε μου. Κι εμένα μου φαίνεται παράλογο αλλά δεν λειτουργεί. Πατάω μέσα στο πλαίσιο και δεν ανοίγει το πληκτρολόγιο όπως κανονικά θα έπρεπε να κάνει. Το στοιχείο του πλαισίου αναζήτησης στην οθόνη δείχνει πάντως να μην είναι νεκρό αλλά ενεργό αφού αν πατήσω παρατεταμένα το νιώθει και βγαίνει από πάνω ο κάδος ανακύκλωσης για να το πετάξω. Δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα να έχω πλαίσιο αναζήτησης εκεί. Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως αυτό είναι ένα κομμάτι …
-
Καλημέρα σας. Μια βοήθεια φίλοι μου. Στην αρχική μου οθόνη στην τελευταία αριστερή υπάρχει ένα πλαίσιο αναζήτησης με ενσωματωμένο εντός του το εικονίδιο της αναζήτησης (μεγεθυντικός φακός). Ωστόσο προσπαθώ να το δουλέψω και είναι νεκρό. Πατάω πάνω του και δεν ανοίγει το πληκτρολόγιο. Υπάρχει κάτι που κάνω λάθος; Δείτε το screenshot για να κατά λάβετε ποιο εννοώ.
-
hongmi hot spot
ΜήνυμαΣ' έπρηξα λίγο είναι αλήθεια....:) :)... Αλλά έμαθα κάτι παραπάνω........ Όπως είπες σημασία έχει να κρατήσω αυτούς τους διακόπτες που χρησιμοποιώ συχνότερα. Το τηλ.το'χω κοντά στις δύο βδομάδες κι όλο και θέλω να μαθαίνω πράματα. Παιδευτηκα λιγάκι να συρω το εικονίδιο διότι δεν μπορούσα να το..... τσιμπησω. Θα πρέπει να εκπαιδευτώ. Σ' ευχαριστώ για όλα φίλε. Όλο και κάποια απορία θα έχω σύντομα και θα επανελθω.
-
hongmi hot spot
ΜήνυμαΤο βρήκα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα κατάλαβα τι εννοούσες για το σύρσιμο πάνω από τη μπάρα. Πάντως δεν μπορείς από ότι κατάλαβα να προσθέσεις πάνω από 11 εικονίδια στους διακόπτες διότι όταν προσθέτεις κάποιο αυτό...διώχνει ένα άλλο.
-
hongmi hot spot
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Δες τη κίνηση που κάνει αυτός ο τύπος στο 3.19'' αυτού του βίντεο... youtube.com/watch?v=rL-6BE93k2g” Μα οπως το βλεπεις στην εικονα είναι στο τέλος του scroll φίλε μου. Δεν πάει άλλο. Κι ο τύπος στο βίντεο δεν πάει στις ρυθμίσεις διακοπτών αλλά στις γενικές ρυθμίσεις.
-
hongmi hot spot
ΜήνυμαΝα πως βγαίνει το μενού σε μένα
-
hongmi hot spot
ΜήνυμαΥποψιαζομαι πως θα αναφέρεσαι σε άλλη ROM κι όχι στην εργοστασιακή που φοράει το δικό μου. Έψαξα με τον τρόπο που είπες αλλά δεν το βρήκα. Δεν έχει επιλογή "ρυθμίσεις" . Έχει επιλογή "προσωποποίηση" όπου πράγματι βρήκα ανενεργό το εικονίδιο του WLAN αλλά το πατάς κι ενεργοποιείται απλά. Δεν μπόρεσα να το σύρω κάπου.
-
hongmi hot spot
ΜήνυμαΦίλε σ' ευχαριστώ πολύ. Το βρήκα και το ενεργοποίησα ήδη. Στους διακοπτες όμως δεν το βρίσκω. Που ακριβώς βρίσκεται;
-
hongmi hot spot
ΜήνυμαΈφαγα τον ......."τόπο" και δεν μπόρεσα να βρω το hot spot στο μενού του hongmi. Μπορεί κάποιος πρόθυμος φίλος να βοηθήσει; Ευχαριστώ
-
Ποιό GPS για το Hongmi ?
ΜήνυμαΓνωρίζει γνωρίζει...:) ...αλλά λείπει σε άλλη πόλη. Μόλις επιστρέψει θα τον σβερκώσω να μου στήσει ένα ωραίο πρόγραμμα πλοήγησης...το sygic ή το navigon τα οποία από ότι έμαθα τρέχουν και με σκέτη κεραία GPS (και χωρίς data δηλαδή).
-
Ποιό GPS για το Hongmi ?
ΜήνυμαΔεν μου ζήτησε χρήματα. Έχεις δίκιο. Έχει κάποιες ......άκρες . Ξέρει άλλωστε πώς δεν είναι εποχές για να πληρώνουμε.
-
Ποιό GPS για το Hongmi ?
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kynegeiros: “Miui-Art......Νομίζω πως ο μικρός μου αυτό το Sygic δουλεύει.” Από τα καλύτερα σου λέω, και μάλιστα φθηνό και με Updates για όλη σου τη ζωή... ” Τι????/ Κι αυτό χρήματα ζητάει?