Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Παράθεση από dimitrisk69: “ναι το ειδα και ευχαριστω Μιχαλη! ολλοι φιλοι εχουν pc 32 bit και τωρα αντε ψαχνε , και ειπα να το δωσω στην γυναικα. ”
-
Παράθεση από mixaliscy: “Δημήτρη στο chat σε είχα ρωτήσει κάτι, αν χρειάζεσαι βοήθεια... Δεν ξέρω αν το βλέπεις φυσικά. ” ναι το ειδα και ευχαριστω Μιχαλη! ολλοι φιλοι εχουν pc 32 bit και τωρα αντε ψαχνε , και ειπα να το δωσω στην γυναικα. και μου αρεσει γα...το!
-
- Ευχαριστώ για της συμβουλές παιδιά, αποφάσισα να μηνω στο mi3 το redmi note 3 θα το δώσω στην γυναίκα έτσι κι αλλιώς κινεζα είναι , το θέμα είναι ότι αγοράζουμε άπο τους Κινέζους κινητά xiaomi και μας δίνουν με διάφορες rom που δεν είναι και official , άμα τους λέμε να φλασαρουν της Ελληνικές rom λέτε να το κάνουν, μια σκέψη κάνω τώρα? Τέλος πάντων την επόμενη φορά που θα αγοράσω θα το επισημαίνω και μήπως γλυτώσουμε και το πρώτο φλασαρισμα. ???
-
To laptop μου εχει λειτουργικο συστιμα 32bit, επεξεργαστης τεχνολογειας χ64 κανει το ρημαδι η να ψαξω αλλον. καπιος σχετικος ???
-
Μια παρατήρηση, αργή να φορτώσει από το κανονικό?
-
καλημερα! εχω ενα θεματακη? στο MI3 εχω πρτασμενη την 6.0.1 cancro GTV-6.3.3 , απο τοτε και περα δεν κταφερα να περεσω αλλη rom, η μεσω της rom η και με recovery, το τηλεφωνο μετα το rebot δεν κανει τιποτα για σχεδον ωρα. το μονο που καταφερνω εινει να επανερθω μεσω recovery γιατι κραταω και το zip της 6.3.3 σε αυτην. τι νομηζετε οτι καν λαθος, παρακαλω βοηθεια!!!
-
Καλημέρα! Έχω περασμένη την miui 7.3 miui.gr GTV 6.3.3 Developer όταν περνάω αυτή την έκδοση η και τη προηγούμενη το τηλέφωνο μετα το recovery κολλάει στην επανεκκίνηση για ώρες, το μόνο που καταφέρνω να επάναφέρω την 6.3.3 μέσο recovery, που κάνω λάθος?
-
Παράθεση από dimitrisk69: “ευχαριστω τα καταφερα τελικα εβαλα την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_GTV-6.3.3.zip δουλεψε!!!! ” τελικα μπορω να βαλω την GTV-6.4.7/8/9 η θα εχω προβλημα ?
-
Παράθεση από pechr: “άσε το να φορτίσει καλα.. και μετά θα δοκιμάσεις να μπεις σε recovery με τον συνδυασμο που σου ανέφερα ” ευχαριστω τα καταφερα τελικα εβαλα την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_GTV-6.3.3.zip δουλεψε!!!!
-
Παράθεση από pechr: “Αφού είχες stable δεν μπορείς να πας σε develpment ROM μονο πατώντας αναβαθμιση.. Πρέπει να κάνεις Factory Reset μεσα απο το TWRP και απευθειας install την ROM που θα εχεις αποθηκευσει απο πριν στο νεσωτερικο σου χώρο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ TWRP. Ασε το να φορτίσει.. και μετα με volume up + power μπες στο TWRP και κανε ότι σου προανεφερα ” πως θα κανω Factory Reset αφου δε ανοιγει?
-
Παράθεση από dimitrisk69: “STABLE ROM V.7.2.X νομιζω ? ” xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V7.2.8.0.
-
Παράθεση από pechr: “1. ήταν GTV η rom που είχες πριν ;; 2. ήταν development η stable;; ” STABLE ROM V.7.2.X νομιζω ?
-
νομιζω την προηγούμενη, αλλα τωρα δεν ανοιγει καθολου και λεντ λαμπα αβοσβηνει κοκκινο
-
κολησα. μαυρη μαυριλα ... δεν ανοιγει εμεινε στο mi android ωρες , κλεινει αλλα οταν το ανοιγω το ιδιο???
-
Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool