Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 108.

• Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου..

• Παράθεση από nikdimster: “Καλημέρα .. Έβαλα την XTRV V12.0.1.0 RJGMIXM, το κινητό πάει πολύ καλά.... Ένα θεματάκι που εντόπισα είναι το DUAL APP δεν λειτουργεί... Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Λύθηκε με την παρακάτω διαδικασία. ” Φίλε πριν είχες την xtrv 12.0.8? Θέλω να τη δοκιμάσω γιατί έχω σοβαρό πρόβλημα με κλήσεις και νεκρωμα ακουστικου μικροφώνου..τράπεζες τρέχουν μια χαρά ηχογράφηση έχει?

• Θα το προσπαθήσω μέσω κινητού μπας και λύσω το προαναφερθέν προβλήμα..αλλά ελπίζω να μείνει η τέλεια διάρκεια μπαταρίας και ταχύτητα....

• Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Δηλαδή δεν μπορώ να την κάνω από το κινητό απεύθειας και πρέπει να το συνδέσω στο λάπτοπ και να κάνω όλη τη διαδικασία χωρίς format data αν κατάλαβα καλά...!

• Ομαδάρα να κάνω αναβάθμιση μέσω wifi με την καινούργια Ρομ που μου έβγαλε ειδοποίηση η χρειάζεται πάλι φορματ και τη διαδικασία με το λάπτοπ που έκανα? Αυτή τη στιγμή έχει την xrtv 12.0.8 και στον έλεγχο ενημέρωσης μου αναφέρει την 12.0.1.0..

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sarakats85: “Όχι γίνεται ακαριαία... γίνεται από την αρχή της κλήσης..και αν ξαναπάρεις πάλι δε σε ακούνε μόνο αν κάνεις επανεκκίνηση.. ” Εάν έχεις ενεργοποιημένο κανένα Volte & Vo-WiFI για HD Calling δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις. ” Είναι απενεργοποιημένο και έχω αλλάξει και σιμ μιας και είχα κομμένη μηπως έφταιγε αυτό αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι.. [/quote] [/quote]

• Παράθεση από nikdimster: “Μου έχει συμβεί και εμένα. Έχω παρατηρήσει ότι σινβενει σε περιοχές που δισκολεβετε γενικά με το σήμα. Sent from my M2007J20CG using Tapatalk ” Φιλε κανείς επανεκκίνηση και λύνεται το θέμα η κάτι άλλο? Επίσης ποια Ρομ έχεις?

• Όχι γίνεται ακαριαία... γίνεται από την αρχή της κλήσης..και αν ξαναπάρεις πάλι δε σε ακούνε μόνο αν κάνεις επανεκκίνηση..

• Παράθεση από sarakats85: “Παράθεση από NasDriver: “Με ποια εταιρεία είσαι ? Με cosmote και απενεργοποιημένη την επιλογή volte στις ρυθμίσεις της sim δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα ” Cosmote και απενεργοποίησα το volte!!ούτε καν ήξερα τι ήταν αυτό!!μέχρι στιγμής δεν παρουσιάσε θέμα..θα επανέλθω! ευχαριστώ πολύ ” Ομαδάρα καλησπέρα.. Μετά από σχεδόν 2 μηνες με ελληνική ρομ συνεχίζω ενώ άλλαξα σιμ εβγαλα βολτε να εχω θέμα σε όχι συγκεκριμένους χρόνους( 2 φορές την ημέρα , 1 φορά στις 10 ημέρες..)…

• Συνεχιζει να υπάρχει το πρόβλημα με κλήσεις όμως με πιο αραιή συχνότητα... Ούτε τους ακούω ούτε με ακούνε..μόνο με επανεκκίνηση λύνεται το θέμα..

• Παράθεση από NasDriver: “Με ποια εταιρεία είσαι ? Με cosmote και απενεργοποιημένη την επιλογή volte στις ρυθμίσεις της sim δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα ” Cosmote και απενεργοποίησα το volte!!ούτε καν ήξερα τι ήταν αυτό!!μέχρι στιγμής δεν παρουσιάσε θέμα..θα επανέλθω! ευχαριστώ πολύ!

• απλή κλήση με κλειστά δεδομένα wifi έχει να κάνει με το volte; Δεν γνωρίζω ποια ρύθμιση εννοείς!! Στις ρυθμισεις sim να ψαξω; Ευχαριστώ!

• Καλησπέρα!Παρατήρησα τις τελευταιές μέρες πως με την ελληνικη xtrv δεν μπορεί να με ακούσει ο συνομιλητής στις κανονικές κλήσεις και αναγκαστικά πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να συνέλθει.Τι πιστεύετε πως φταίει;Συμβαίνει σπάνια αλλά τις τελευταίες ημέρες αυξάνεται..

• Ευχαριστώ παιδια για τις απαντήσεις έγινε όπως το είπατε ακριβώς!!

• Το δοκιμάσα όπως και με ένα κάρο εφαρμογές αλλά όταν πάω να κάνω extract δεν με αφήνει να επιλέξω με ποια εφαρμογή να γίνει το extract και το κάνει αυτοματα με την μαμά εφαρμογή που είχε μέσα και βγάζει αυτό το μήνυμα που ανέφερα...

• Καλησπέρα στην ομάδα!Μετά την εγκατάσταση της xrtv παρατηρήσα ότι δεν κάνει εξαγωγή αρχείων rar βγάζοντας μήνυμα αδυναμία εξαγωγης αρχείων... κατεβάσα άλλες εφαρμογές από play store και πάλι το ίδιο συμβαίνει!Είναι κάποιο bug? Τα υπόλοιπα τέλεια σε μπαταρία και ταχύτητα πάντως!

• Ομαδαρα καλησπέρα!μια ερώτηση γρήγορη..και στο note 8 kai sto poco x3 nfc που έβαλα την ελληνική xtrv σταθερή παρατηρήσα κάπου κάπου βγαίνει μια ειδοποίηση και φεύγει μόνη της υπηρεσία ενεργοποίησης xiaomi ..Γιατί συμβαίνει αυτό? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας..

• Ομαδαρα καλησπέρα!μια ερώτηση γρήγορη..και στο note 8 kai sto poco x3 nfc που έβαλα την ελληνική xtrv σταθερή παρατηρήσα κάπου κάπου βγαίνει μια ειδοποίηση και φεύγει μόνη της υπηρεσία ενεργοποίησης xiaomi ..Γιατί συμβαίνει αυτό? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας..

• Ηχογραφηση κλησης

sarakats85 - - Poco X3 NFC (Surya)

Μήνυμα

Στη 12.0.8 xtrv τρέχει κανονικά η ηχογράφηση και το κινητό είναι τέλειο από μπαταρία και ταχύτητα!!!

• Η τελευταία ρομ(12.0.7.) είχε θέμα στο redmi note 8.. Γραφεις σε λάθος νήμα και θα μπερδέψεις και άλλους!!