Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.

• Καλησπέρα σας να πω κι εγώ ότι από τα ξημερώματα έχω την καινούρια gtv στο mi4 και σήμερα δεν έχω δει τυχαίο reboot ενώ με την προηγούμενη είχα ένα με δύο καθημερινά Ότι έχω δουλέψει δουλεύει άψογα. Μπαταρία θα δω τις επόμενες μερες Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Φιλέ μου έχω πλέον κάτοχος του mi4 οπότε το παλιό redmi 1s κάθετε και είναι έτοιμο για δοκιμές Αν χρειαζεσαι beta τεστερ είναι διαθέσιμο Το πρόβλημα είναι ότι ο επεξεργαστής του είναι snapdragon και δεν ξέρω αν είναι συμβατό. Το ίδιο ισχύει και για οποίον moder θέλει να κάνει δοκιμές σε οτιδήποτε. Just pm me Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

asboof - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Χρόνια πολλά και καλά ότι επιθυμείτε.... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα χρονια πολλά σε όλους. Και στο δικό μου redmi note 2 το φλας έγινε με τη δεύτερη. Όσο για το twrp το έβαλα με flashify αλλά χρησιμοποιόντας το img . Το zip ενώ έλεγε ότι έγινε φλας Δεν έκανε τιποτα.

• RE:

asboof - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Τη διαφανή σιλικόνης

• Σήμερα παρέλαβα τελικά το redmi note 2 td από το γλυκουλη Καλή συσκευασια. Το tempered glass ,που δίνει δώρο είναι αχρηστο ή tpu θήκη πολύ καλή. Καλά χριστούγεννα σε ολους xiaomi redmi 1s

• Χώρα Προέλευσης*- Χρόνος αναζήτησης: 305 ms 2015-12-21 01:08 The item has arrived in the country of destination 2015-12-11 21:27 The item is on transport to the country of destination 2015-12-11 10:20 The item is at the PostNL sorting center 2015-12-10 16:09 The item is at the handover point from freight carrier to PostNL 2015-12-09 14:34 The item has arrived in the transit airport 2015-12-09 03:38 The item has left the originating country 2015-12-08 13:39 The item is received by the shipper in …

• Έγινε xiaomi redmi 1s

• RE:

asboof - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από asboof: “Καλημέρα σας. Έκανα παραγγελία για τη σύζηγο το xiaomi redmi note 2 tdd από τον γλυκουλη μας. όμως ή σύζυγος είδε κάπου το note 3 και θέλει σωνει και καλά αυτό. Σύμφωνα με το tracking to τηλέφωνο βρίσκεται κάπου μετακύ Ολλανδίας Ελλάδας . Σκέφτομαι να επικοινωνίσω με το Γλυκουλη και να δω με πιο τροπο μπορεί να γίνει επιατροφη. Έχει κάνει κάποιος σας κάτι παρόμοιο Νομίζετε ότι είναι εφικτό; xiaomi redmi 1s” Μπέρδεψε το πράγμα σήμερα παρέλαβα το mi4 και ή σύζυγος το κατοχύρω…

• Καλημέρα σας. Έκανα παραγγελία για τη σύζηγο το xiaomi redmi note 2 tdd από τον γλυκουλη μας. όμως ή σύζυγος είδε κάπου το note 3 και θέλει σωνει και καλά αυτό. Σύμφωνα με το tracking to τηλέφωνο βρίσκεται κάπου μετακύ Ολλανδίας Ελλάδας . Σκέφτομαι να επικοινωνίσω με το Γλυκουλη και να δω με πιο τροπο μπορεί να γίνει επιατροφη. Έχει κάνει κάποιος σας κάτι παρόμοιο Νομίζετε ότι είναι εφικτό; xiaomi redmi 1s

• RE:

asboof - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από asboof: “Μάλλον θα το παράγγειλε από δεύτερα γιατί το paypal έχει τα λεφτά από request .pending για 7 μερες Στάλθηκε από το HM 1S μου ” Ποιός θα το παρήγγειλε και τι?” Συγνώμη παράγγειλε = παραγγειλω Στάλθηκε από το HM 1S μου

• Αξίζει ακόμη?

asboof - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μάλλον θα το παράγγειλε από δεύτερα γιατί το paypal έχει τα λεφτά από request .pending για 7 μερες Στάλθηκε από το HM 1S μου

• Αξίζει ακόμη?

asboof - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα ,θα ήθελα τι γνώμη σας Βρίσκω το mi3 στα 167usd. Στον γλυκουλη (yeso251) αξίζει λέτε ή αγορά του σε σχέση με τα redmi 2 ; Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλη αρχή και καλη τύχη σε όλους

• Παράθεση: “ edit by SomniusX: @asboof δες λίγο τις ρυθμίσεις σου στο tapatalk, το κείμενό σου βγαίνει κάτω από την υπογραφή που πρέπει να είναι στο τέλος.. ” Δεν ηταν θέμα ρυθμίσεων απλά αν κάνω παράθεση βγάζει κατευθείαν την υπογραφή εγώ δεν το πρόσεξα και έγραψα απο κάτω Ευχαριστώ παντως Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• Παράθεση από pro8: “Στο note με τη 4.9.30 το μεσαίο πλήκτρο κρατώντας πατημένο δεν εμφανίζει τις εφαρμογές στο multitasking” Πήγαινε ρυθμίσεις - κουμπί και ενεργοποίησε το Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 edit by SomniusX: @asboof δες λίγο τις ρυθμίσεις σου στο tapatalk, το κείμενό σου βγαίνει κάτω από την υπογραφή που πρέπει να είναι στο τέλος..

• Παράθεση από Pallaros: “Παιδιά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε αυτή τη rom. Συγκεκριμένα έτσι και κάνεις το λάθος και ενεργοποιήσεις το Mail, το τηλέφωνο δεν μπαίνει ποτέ σε Deep Sleep και τρώει όλη την μπαταρία. Έβγαλα τα accounts από το mail, και σταμάτησε το φαινόμενο. Δουλεύω τώρα με το CloudMagic το οποίο δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.” Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Το ίδιο φαινόμενο είδα κι εγώ Αποεγκαταστησα την εφαρμογή και όλα καλα

• Παράθεση από martzicadespell: “γιατι στο redmi 1s δεν μπαινει στο task manager?? edit: Το βρηκα απλα ηταν αλλαγμενο το κουμπι. Παντως ωραια φαινεται η νεα εκδοση! ” Και ποιο είναι το νεο κουμπί; Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπισα κανοντας εγκατάσταση μέσω ΟΤΑ. Μετα το φαστ Μπουτ με ρεκοβερυ μπήκε κανονικά. Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2