Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-23 από 23.

• Καλημέρα παιδιά..πέρασα εχθές την 5.3.20 και ολα καλά προς το παρόν εκτός απο το την μπαταρία στο κέντρο ασφαλείας εκεί που βλέπεις την κατανάλωση πατώντας πάνω δεξία στο ρολογάκι του τηλ κάνει fc, έκανα καθαρισμό δεδομένων αλλά τίποτα, δείτε αν είναι bug και αν είναι εύκολο να βγεί fix.

• Η 5.3.13 πως ειναι συγκριτικά με την προγούμενη ρομ (5.3.6) που έχω και είναι σχεδόν απροβλημάτιστη αξίζει η αναβάθμιση? και κάποια άλλα σχετικά με την κάμερα, 1 στις 10 φορές που θα την ανοίξω πετάει το μην οτι η εφαρμογή δεν συνδέθηκε με την κάμερα και κανει fc ειναι φυσιολογίκο? με την v5 δεν μου το έκανε πότε, επισης γιατί ανεβάζει την φωτεινότητα με την εφαρμογή της κάμερας αλλάζει αυτο?

• Καλησπέρα κι απο μένα , (ευχαριστημένος) κάτοχος του mi3w και μέλος του φόρουμ περίπου 7 μήνες, συγχαρητήρια για την πάρα πολύ καλή δουλειά που κάνετε. πέρασα κι εγω την 5.3.6 και επιβεβαιώνω την βελτίωση απο τις προηγόυμενες 3-4 ρομ, μια παρατήρηση μόνο (ίσως bug) στις ρυθμίσεις/mail με πέταει εξω, το κάνει σε μένα μονο ή είναι θέμα ρόμ? edit: άκυρο αν ρυθμίσεις το mail μπαίνει κανονικα