Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 61.
-
Παράθεση από alvin1983: “Σε Kenzo update πάνω από την 8.3.8 όλα τέλεια. Γρήγορη εγκατάσταση και μέχρι τώρα η συσκευή πετάει όπως και πριν. Ευχαριστούμε παιδιά!!! Τα ίδια κι'εγώ, μα δεν δουλεύει η google camera και τα θέματα, μου λένε ότι δεν υποστηρίζονται στην περιοχή μου!!! Κάτι το οποίο, δεν συνέβαινε, με την προηγούμενη! Αν μπορείς, τσέκαρέ τα κι'εσύ! ”
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από skargas: “Τα Vip μέλη που δεν έκαναν την αναβάθμιση του Updater (Flash του Zip) που στείλαμε εχθές ή έχει λήξει η VIP τους και δεν ανανέωσαν, δεν θα μπορέσουν να έχουν ΟΤΑ. Που την στείλατε...????? Πως θα κάνουμε ...<< ...αναβάθμιση του Updater (Flash του Zip)...>> ...... ” πρεει να σου ήρθε email με το OTA fix. ” Μπά....τίποτα δεν μου ήρθε...!!! Που θα το βρώ; ( ...το OTA fix )
-
Τα Vip μέλη που δεν έκαναν την αναβάθμιση του Updater (Flash του Zip) που στείλαμε εχθές ή έχει λήξει η VIP τους και δεν ανανέωσαν, δεν θα μπορέσουν να έχουν ΟΤΑ. Που την στείλατε...????? Πως θα κάνουμε ...<< ...αναβάθμιση του Updater (Flash του Zip)...>> ......
-
Στα νέα V.I.P μέλη, πως έρχονται οι OTA ?
-
Γνωρίζει κανείς, γιατί δεν ανοίγει το app της ryanair, στη νέα rom
-
Παράθεση από jimmynet: “Παράθεση από bilis1234: “Σε kenzo εδώ και αρκετές rom το σήμα του WiFi είναι άθλιο στα 5 μέτρα από το ρουτερ με μισή γραμμή... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έτσι ακριβώς !!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στο δικό μου, στα 8 μέτρα, με ενδιάμεσα τοίχο 25 εκατοστών, 3 με 4 γραμμές, σε όλες τις rom...Να κοιτάξετε τα router σας...
-
Παράθεση από MrManosc4: “Εχω το παρον κινητο με MUIU εκδοση 9 Global 7.9.15 Beta. Eχω αγοράσει μια ζωνη heart rate monitor της runtastic οπου περιλαμβανει την ζωνη και μια συσκευή που μπαινει στα ακουστικα. Λογικα γινεται αναμεταδοση σηματων μεταξυ των δυο. Το θεμα μου ειναι πως δεν συνδεεται με το κινητο μου. Ενω την συσκευη την εχω τσεκαρει σε ενα iphone και δουλευει κανονικα, δλδ συνδεθηκαν μεταξυ τους και μου εβγαλε στην οθονη την καρδουλα. Εκει που παω στα settings Σε μενα μου βγαζει μια εν…
-
Και στην προηγούμενη αναβάθμιση (XTRV_7.3.16 MIUI V8), και στην τωρινή, (XTRV_7.3.23 MIUI V8) το σήμα του gps χάνεται πολύ εύκολα. Δουλεύω το Runtastic και μετά το 5-6 χλμ. χάνεται το σήμα του gps και το πρόγραμμα δεν καταγράφει πλέον τη διαδρομή, κάτι που δεν συνέβαινε στις προηγούμενες rom.Έχει άλλος πρόβλημα με το gps, ή είναι στο δικό μου κινητό το πρόβλημα;
-
Παράθεση από Thracia: “Εκεί που ζητάει password θα πατήσεις το cancel μετά θα κάνεις το format data που έγραψα πιο πάνω και μετα τον οδηγό. ” Εγώ σας λέω ότι, έκανα ότι λέει ο οδηγός, 2-3 φορές, κι'εσείς πάλι μου λέτε << Εκεί που ζητάει password θα πατήσεις το cancel μετά θα κάνεις το format data >> !!! Τελικά ακολούθησα τον... Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) Ιουλ 24th 2016+39 του lallasgr πέρασα την καινούρια rom ( xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbe…
-
Παράθεση από Thracia: “@skargas Στην εικόνα 6 θα πατήσεις το format data δίπλα από το advance wipe. Μετά θα πας πάλι στην αρχή οθόνη και θα κάνεις reboot recovery και θα ακολουθήσεις τον οδηγό ” Όπως αναφέρω πιο πάνω έκανα όλα τα βήματα πολλές φορές. Πάλι τα ίδια.Το TWRP ζητάει password.Πως να κάνω install την νέα rom.Γι'αυτό ρωτάω πως να κάνω install με χρήση adb.
-
Παράθεση από lallasgr: “@tsiptom τα βήματα έχουν ως εξής: 1) Σε αυτή την εικόνα πατάς Cancel 2) Σε αυτή την εικόνα κάνεις swipe to allow modifications 3) Κάνεις τα παρακάτω 4) Μετά πρέπει να κάνεις το παρακάτω: 5) Μετά πάλι "Swipe to allow modifications" 6) Και μετά πας να δοκιμάσεις αν στα κάνει σωστά τα τρία wipes 7) Αν γίνουν σωστά τότε προχωράς με install της ρομ είτε μέσω sdcard (εξωτερικής) αν έχεις, ή με OTA USB ή με τον τρόπο μέσω adb sideload! ” Πως κάνουμε install την ρομ μέσω adb side…
-
Παράθεση από derveni: “@skargas Μπες στην rom που έχεις κατεβάσει στην επιφάνεια εργασίας μπες μέσα και κάνε extract το φάκελο με το recovery πάρε το κάνε το αντιγραφή στο φάκελο C όπου είναι το adb και δώσε την εντολή. ” To λινκ που αναφέρω. δεν λειτουργεί. Ρωτάω από που θα κατεβάσω το TWRP3.0.2-2_by_mic_kenzo
-
SuperSU
ΜήνυμαΠαράθεση από chrdes: “Ποια έκδοση βάζεις; Μήπως να δοκιμάσεις κάποια άλλη; Και υποθέτω στο twrp δεν σου βγάζει κάτι. RN2 Official Global 8.1.2.0 ” Η έκδοση είναι αυτή που προτείνει η σελίδα....<<Επειδή παρατηρήθηκαν διάφορα προβλήματα με το Super User το οποίο δεν κάνει σε αρκετές περιπτώσεις σωστή εγκατάσταση, κατεβάστε το παρακάτω zip και κάντε το εγκατάσταση από το TWRP Recovery. => SuperSU-v2.78.zip
-
SuperSU
ΜήνυμαΠαράθεση από chrdes: “Δεν εμφανίζεται ούτε στις ρυθμίσεις, εγκατεστημένες εφαρμογές; RN2 Official Global 8.1.2.0 ” Ούτε...!