Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 61.
-
SuperSU
ΜήνυμαΜήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει σχετικά με SuperSU. Δεν μπορώ να το εγκαταστήσω με τίποτα.Προσπάθησα πολλές φορές με TWRP και ενώ ολοκληρώνεται κανονικά και κάνω επανεκκίνηση δεν εμφανίζεται πουθενά
-
Παράθεση από geoulas: “Πάρα πολύ καλή. Δύο θέματα μόνο, δε μπορεί να το δεί το PC μεσω USB στο Miui Suite, και δε μπόρεσα ακόμα να συνδεθώ σε 4g (συνέχιζει να προτιμά μέχρι Η+).... ” ...δε μπορεί να το δεί το PC μεσω USB...., και σ' εμένα το ίδιο, Μόνο με Wi-Fi, και το MyPhoneExplorer, επικοινωνώ με το pc μου! 4g έχω στις περισσότερες περιοχές στη Θεσσαλονίκη!!
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19066/Και τώρα ...τι γίνεται?
-
Παράθεση από geoanto555: “Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download ” Ευχαριστώ!
-
Παράθεση από geoanto555: “Αυτή λέει special edition.. δεν είναι σωστή.. ” Δεν μπόρεσα να βρω κάτι αντίστοιχο εδώ...http://en.miui.com/a-234.html
-
Για το Xiaomi_Redmi_Note_3 Pro αυτή είναι η σωστή rom ?.... Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Developer Version Fastboot File Download
-
Παράθεση από paf21: “Παράθεση από skargas: “Πόση ώρα έκανε να περαστεί...; Σ'εμένα εδώ και πολύ ώρα,γράφει ... android...,στο κέντρο της οθόνης και περνάει από πάνω μια σκιά....!!! ” Περίμενε λίγο, μη βιάζεσαι. Θα ανοίξει ” Περίμενα, μέχρι που έμεινε από μπαταρία... Το φόρτισα και προσπάθησα να γυρίσω στην προηγούμενη rom, με TWRP. Μετά την επανεκκίνηση δεν άνοιξε και τώρα προσπαθώντας να το φορτίσω, αναβοσβήνει συνεχώς το κόκκινο λεντάκι χωρίς να φορτίζει!!!! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ;
-
Παράθεση από Giannis Sideris: “ολα καλα ολα ανθηρα... ” Πόση ώρα έκανε να περαστεί...; Σ'εμένα εδώ και πολύ ώρα,γράφει ... android...,στο κέντρο της οθόνης και περνάει από πάνω μια σκιά....!!!
-
Παράθεση από kexas: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από kexas: “Παιδιά καλησπέρα δεν ξέρω αν και εσείς έχετε το ίδιο πρόβλημα αλλά η τελευταία ρομ έχει την χειρότερη αυτονομία μπαταρίας ακόμα και από όταν είχα την 4.4.4. Με την ίδια χρήση που κάνω εδώ και 2 χρόνια τώρα πλέον το φορτιζω 2 και 3 φορές την ημέρα ενώ το φορτιζα 1 φορά ανά 1.5 ημέρα. Mi4 wcdma ” Κοίταξε μήπως έχεις ξεχάσει ανοικτό το Bluetooth. ” οχι οτι περιττο το κλεινω παντα ,και παρατηρησα και κατι αλλα οταν το κινητο φτανει στ…
-
Παράθεση από ntel0s: “Παράθεση από juke: “προερχομαι απο κινητό με ενα ραμ και ενώ το είχα φορτομενο με 100 εφαρμογές και custom rom και κιτκατ πάντα είχα χώρο 350 με 400 και καποιες φορές και 500 MB ελεύθερο χώρο στη ραμ, παιχνίδια απαιτιτικα σαν το κολιν μακρεϊ έτρεχαν για πλάκα και η μπαταρία είχε ανάλογα την χρήση πολύ μεγαλύτερη διάρκεια από το τωρινό ρν2. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω το μέγεθος που καταλαμβανει στη ραμ το λειτουργικό σύστημα ενώ δεν έχει τίποτα το σπουδαίο η ρομ. Ούτε xpoz…
-
Εχθές το βράδυ την πέρασα κι'εγώ! Όλα καλά μέχρι τώρα! Διάβασα από κάποιους σήμερα για SuperSu που δεν υπήρχε στην συσκευή τους και root που δεν είχαν και τσεκάροντας με root checker είδα ότι δεν ήμουν κι' εγώ root! Μπήκα στο play store βρήκα στις εφαρμογές μου το SuperSu,(μη εγκαταστημένο) και το εγκατέστησα. Όλα καλά, το SuperSu υπάρχει στη συσκευή μου και είναι root! Πολλά ευχαριστώ σε όλους, όσους ασχολούνται καθημερινά με την βελτίωση του λειτουργικού μας!
-
Καλησπέρα και από μένα, μόλις πέρασα κι'εγώ τη 6.6.30 στο Redmi Note 3 Pro πάνω από την 6.5.26 χωρίς format, με recovery.Κανένα πρόβλημα, όλα φαίνονται καλά για την ώρα!
-
Antutu score από τα xiaomi
skargas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαGTV 6.5.19 DEV με κλειστό wi-fi...! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14518/
-
Antutu score από τα xiaomi
skargas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕχθές το βράδι μπήκε η νέα ρομ στο note 3 pro GTV 6.5.19 DEV forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14409/Και με κλειστό wi-fi...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14517/!
-
'Όλα καλά και στο δικό μου, από 'χθες!!!!!forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14406/ Ας μου πει κάποιος, που βρίσκω το touch assistant, για να το δοκιμάσω....!!!
-
Την πέρασα εχθές! Όλα καλά μέχρι τώρα, εκτός από αυτό που ανάφερα για τα εικονίδια!13906-MI-20160509-215406-png Στην αρχή, τρόμαξα με το test στο AnTuTu,γιατί μου έδωσε διαδοχικά 67263 και μετά 60814,18 ώρες μετά την αναβάθμιση,αλλά το ξανάκανα μετά 24 ώρες και όλα καλά!!!!!forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14003/
-
Παρατήρησε κανείς, αλλαγή, στην εμφάνιση των εικονιδίων; Αυτό το τετραγωνάκι πάνω αριστερά;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13906/
-
Αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος.. Έφτασα στο βήμα..... - <<Προχωράμε ΑΜΕΣΩΣ σε Factory Reset (Wipe Data + Wipe Cache + Wipe Dalvik Cache), για να αποφύγετε το BootLoop. >> - και όταν πήγα να..... - <<Κάνουμε flash (Install) τώρα την ελληνική Rom που ήδη είχαμε βάλει στον εσωτερικό χώρο της συσκευής μας.>> - ανακάλυψα, ότι μάλλον από βιασύνη, δεν είχα ολοκληρώσει την μεταφορά της xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_GTV-6.3.24 στον εσωτερικό χώρο της συσκευής μου, με αποτέλεσμα να μη το βρίσκω για να το κά…