Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.

• Συγνωμη κιολας ρε παιδια για την ταλαιπωρια απλα ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να μπω να κανω ακριβως τη διαδικασια για να σας στειλω κανενα screenshot για να σας δειξω ακριβως τι βγαζει !!

• Ναι το ειδα σορρυ ,πηρα μια φωτο απο ενα φιλο εδω!!1Δεν βγαζει αυτο απλα σε αυτο σημειο σταματαει στο 50% και μου λεει can't veryfing the divice

• Μισο να στειλω και μια φωτο με τη ρομ

• Παιδιά γειά σας και απο μένα.Μόλις πηρα τονεο μου Redmi Note 3 Pro και εχω κανει τη διαδικασια του bootloader αλλα κολλαω εκει που ειδα κολλησαν αρκετοι στο 50% που δεν αναγνωριζει τη συσκευη μου ,εχω παρει κανονικα το μνμ απ την xiaoli και τα σχετικα.Απ οτι καταλαβαινω πρεπει το θεμα μου να ειναι οι drivers ,μπορει αν ειναι ευκολο να μου στειλει καποιος ενα λινκ με ποιους drivers γινεται η δουλεια γιατι εχω πολυ περιορισμενο χρονο αυτη τη στιγμη για να μπορεσω να μπω και να ψαξω !!!Ευχαριστω πο…

• Ναι το 1s .ευχαριστώ παιδια !!

• Ναι κανονικα !!!

• Μηπως εαν επανεφερα το τηλ στην αρχικη Rom που ειχε οταν το πηρα να ηταν καλυτερα ??Και αν ναι πως το επαναφέρουμε??

• Ευχαριστώ πολύ ,θα δόκιμάσω με τα 2 π΄ρωτα βήματα να δω τι θα γίνει !!!

• Όχι την είχα ήδη και δεν υπήρχε κανενα προβλημα !!!Οπως ειπα εδω και κανα 10ημερο ,την καρτα την εχω σχεδον 3 μηνες !!!

• Ναι πιο πριν δούλευε κανονικά και χώρο υπεραρκετό ,έχω βάλει SD με 32GB !!!

• Γεια σας εχω εδω και καμια 10αρια μερες ενα θεματακι με την καμερα και με φωτογραφιες και με βιντεο !!! Στις φωτογραφιές όταν τις τραβαω απ την καμερα τις βλεπω για λιγη ωρα ανοίγοντας το αλμπουμ μου δεν μου τις βγαζει και μου χει μνμ "χωρις μικρογραφια".Ακομα και οταν δοκιμασω όσο φαινονται στην καμερα στελνοντας τες με bluetooth π.χ. αυτος που τις παίρνει δεν μπορει να τις δει απλά ειναι μια μαυρη οθονη.Και με τα βίντεο ενώ γραφει υποτιθεται κανονικα μολις πας να παίξεις το βιντεο εχει γραψει …

• Τις φωτογραφιες που υπήρχαν πριν μπορω να τις μεταφερω στην sd για να αδειάσει λιγο η μνήμη??Δλδ έχω 32 sd χωρις να μπορω να την εκμεταλευτω??

• Ευχαριστώ κατι εγινε τωρα θα το δουλέψω να δω αν ειναι όλα καλά.Τωρα δλδ εχει root και μπορω να μεταφερ αρχεια κτλ στην sd card??

• Στην sd το εβαλα

• Παιδια εχω το HM 1SW ,4.3 JLC36C,MIUI - JHCCNBD92.0 και προσπαθω να περασω την τελευταια ρομ αλλά δεν μπορω.Επιλογή αναβάθμιση δεν έχει και στις ρυθμίσεις οταν κανω ενημερωση συστηματος με βγαζει στην αρχικη σελιδα.Κανω την αλλη διαδικασια με κλειστο το τηλέφωνο αφου έχω κατεβασει και μετονομασει την ROM σε update σκετο και όχι update.zip για να μην μου το βγαζει μετά update.zip.zip και όταν επιλεγω install update.zip μου βγαζει το εξης μηνυμα : can't find update.zip in sd card please rename the…

• Παιδια εχω το HM 1SW ,4.3 JLC36C,MIUI - JHCCNBD92.0 και προσπαθω να περασω την τελευταια ρομ αλλά δεν μπορω.Επιλογή αναβάθμιση δεν έχει και στις ρυθμίσεις οταν κανω ενημερωση συστηματος με βγαζει στην αρχικη σελιδα.Κανω την αλλη διαδικασια με κλειστο το τηλέφωνο αφου έχω κατεβασει και μετονομασει την ROM σε update σκετο και όχι update.zip για να μην μου το βγαζει μετά update.zip.zip και όταν επιλεγω install update.zip μου βγαζει το εξης μηνυμα : can't find update.zip in sd card please rename the…

• Πάντως στο storage που είπες δεν μου χει καποια επιλογη backup,μάλλον θα κάνω για σιγουριά αυτό που ξέρω (αποθηκευση στον υπολογιστη τι θελω να κρατησω και μετα το πολυ πολύ να ξαναπεράσω τις εφαρμογές)

• Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια !!!

• Αυτό έχω σκοπό να κάνω αλλά μέχρι τότε μήπως ξέρεις αν γίνεται να κάνω backup στο τηλέφωνο μου με ότι υπάρχει μέσα από επαφες ,φωτογραφίες,προγράμματα για να μη χάσω τιποτα ώστε να ρουταρω το τηλεφωνο με τις οδηγίες που δίνετε εδώ και να μπορέσω μετά να το επεναφέρω στη μορφή που έχω τώρα με όλα τα αρχεία μου(επαφες,φωτο κτλ) /?? Σόρρυ αλλά όπως είπα και πιο πάνω είαι λίγο άσχετος με το θέμα !!!

• Ευχαριστώ αλλά τελικά άλλο πρόβλημα νόμιζα ότι είχα και άλλο έχω ,ενώ είπα στο To2C και ειχε και επιλογή για root και τη χρέωνε και εξτρα τελικά τα κινεζάκια δεν το στειλαν ρουταρισμένο οπότε πρέπει να το ρουτάρω και να δω αν δουλευει μετά !!!