Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 145.

• Παράθεση από Dante: “Εγω παντως και που αλλαξα μπαταρια,βελτιωση ειδα ελαχιστη στην αυτονομια. Θα σου λεγα μετρα τη μπαταρια να δεις πρωτα σε τι κατασταση ειναι,αλλα μη περιμενεις και θαυματα. Ο επεξεργαστης πλεον ειναι παλιος και ζοριζεται και εφοσον ειναι και ενεργοβορος τη πινει τη μπαταρια. ” Το έχω σκεφτεί ότι ίσως να μην φταίει και η μπαταρία. Θα την τσεκάρω και ίσως την αλλάξω προληπτικά. Ευχαριστώ!

• Καλησπέρα, εδώ και καιρό έχει πέσει η διάρκεια της μπαταρίας μου και σκέφτομαι να την αλλάξω. Έχω βρεί μια BM46 της Nohon και θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος για την διάρκεια και την αξιοπιστία της. Ευχαριστώ!

• Σε redmi note 3 pro δεν διαγράφεται απο διαχείριση εφαρμογών πάντως. Λέει απεγκατάσταση ενημερώσεων.

• Καλησπερα, Μετα το update σε miui 10 εχω ενα περιεργο θεμα. Εχω την εφαρμογη του facebook μεσα σε ενα φακελο και αυτο που συμβαινει, ειναι οτι απο μονη της αλλαζει θεσεις μεσα στο φακελο. Αυτο δεν συμβαινει με καποια αλλη εφαρμογη και σε κανεναν αλλο φακελο. Λογικα προκειται για καποιο bug, απλα το αναφερω σε περιπτωση που καποιος γνωριζει κατι. Η rom ειναι η official stable της xiaomi. Ευχαριστω!

• Καλησπερα! Μια ερωτηση. Υπαρχει καποια διαφορα σε xtrv και arwma roms?

• Παράθεση από makisfz: “Αυτό το έκανε μετά από κάποια αναβάθμιση, αν ναι μπορεί να είναι bugs, αλλά μπορεί να φταίει η κάρτα και να θέλει αλλαγή Redmi N 3 pro ” Ισως να εγινε και μετα απο αναβαθμιση αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος. Μπορει να φταιει και η καρτα και να δοκιμασω να την αλλαξω. Οπως και να χει ευχαριστω!

• Παράθεση από makisfz: “Αν δώσεις στην άλλη 4g σου κάνει τα ίδια Redmi N 3 pro ” Στην αλλη το 4G πιανει κανονικα

• Παράθεση από alvin1983: “Σε αυτή που έχεις βάλει να έχει δεδομένα πας και διαλέγεις το δίκτυο που θα συνδεθεί 4g-3g-2g. ” Αυτο εννοουσα πριν αλλα ισως να μην το διατυπωσα καλα. Με το 4G επιλεγμενο παει μεχρι 3G. Αν βγαλω την μια sim το 4G λειτουργει κανονικα.

• Παράθεση από makisfz: “Δεν μπορείς να έχεις και στις 2 4g την μια θα έχεις 4g και την άλλη 3g διαλέγεις εσύ πια θα έχει 4g Redmi N 3 pro ” Παλια θυμαμαι οτι ειχα και στις 2, αλλα σε περιπτωση που κανω λαθος πως διαλεγω ποια θα εχει 4G?

• Καλησπερα, εχω ενα θεμα με τα δεδομενα του κινητου. Οταν χρησιμοποιω και τις δυο sim τα δεδομενα της πρωτης πανε μεχρι 3G ενω αν βγαλω την δευτερη sim το 4G λειτουργει κανονικα. Το 4G ειναι ενεργοποιημενο και στις δυο. Μηπως υπαρχει καποια λυση η προκειται για bug του κινητου; Ευχαριστω!

• Καλησπέρα, θέλω να κρύψω το περιεχόμενο των ειδοποιήσεων από την οθόνη κλειδώματος αλλά χωρίς να κλειδώνουν οι εφαρμογές μέσω του app lock και να ζητάει κωδικό ή δακτυλικό αποτύπωμα. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος μέσα από το miui χωρίς να κατεβάσω κάποια εφαρμογή; Είμαι σε 9.5.3 official stable.

• Καλησπέρα! Μετά το update σε 9.5.1.0 όποτε κάνω swipe up στις αρχικές οθόνες του κινητού, μου πετάει το google search. Υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιηθεί;

• Παράθεση από bagb88: “@GioNikoΠοια εφαρμογή χρησιμοποιείς; ” Χρησιμοποιω την default του κινητου.

• Παράθεση από NasDriver: “Το εμαιλ σε τι χρόνο το έχεις ρυθμίσει να κάνει ανανέωση-έλεγχο για νέα εμαιλ ? ” Το εχω στο Automatic (Push).

• Καλησπερα στο φορουμ! Εχω προβλημα με τις ειδοποιησεις της εφαρμογης των email.. Ενω γενικα εχω λυσει προηγουμενα θεματα με ειδοποιησεις με τους κλασσικους τροπους, battery saver, auto start, permissions και τετοια, οταν μου στελνουν ενα email η ειδοποιηση αργει να ερθει η δεν ερχεται καθολου αν δεν κανω απο μονος μου refresh.. Εχει κανεις καμια ιδεα για το πως λυνεται?

• Παίδες καλησπέρα! Υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε βγαίνει το miui 9 update για την official stable rom; Απο οτι είχα διαβάσει πρίν καιρό έλεγαν για αρχές Δεκεμβρίου.

• Παράθεση από takisfrag: “Ναι ναι !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ωραια ευχαριστω!!

• Καλησπερα.. Ηθελα να ρωτησω, αν βαλω ελληνικη stable rom μετα πως ρουταρω? Κανω flash το super su κανονικα απο twrp? (Αν ναι περιλαμβανεται μεσα στην rom το zip του super su?)

• Παράθεση από Bodai: “Θέμα άδειας μάλλον δεν έχεις, απο την περιγραφή σου κρίνοντας .. ” Οκ ευχαριστω πολυ!

• Παράθεση από Bodai: “Αυτο σημαίνει ότι πρέπει να βάλεις την συσκευή σε fastboot ” Αυτο το γνωριζω, απλως ρωταω αν ειμαι κομπλε με την αδεια για ξεκλειδωμα.