Ειχα παρει πριν καιρο αδεια για ξεκλειδωμα και πηγα να μπω με τον mi λογαριασμο στο unlock tool και μου εβγαλε αυτο: Your device isn't supported by Mi Unlock Σημαινει οτι δεν ισχυει πλεον η αδεια η κατι αλλο?
Παράθεση από takisfrag: “Δεν υπάρχει κανένα θέμα απλά απόψεις , κάνε έναν καθαρισμό δεδομένων στην εφαρμογή του messenger και δες το πάλι !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το εκανα πριν λιγο και δεν αλλαξε κατι. Καπου διαβασα κατι για permisions της εφαρμογης αλλα δεν καταλαβα συγκεκριμενα.
- Εχετε αλλο θεμα τωρα αλλα εχω ενα προβλημα με το messenger και δεν μου εμφανιζει αυτους που ειναι ενεργοι. Εμφανιζει καποιον μονο αν μιλησω μαζι του.
Παράθεση από makis1024: “Ξεκλείδωμα του Bootloader. ” Μια χαρα. Θα τον κοιταξω και θα προσπαθησω σε περιπτωση που ισχυει ακομα η αδεια! Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παντως παιδες!! Τωρα που μπηκα και λιγο στο κλιμα φαινονται πιο ευκολα τα πραγματα.
Οχι εννουσα για το unlock να ειμαστε σιγουροι. Επειδη ειχα αναφερει πριν οτι ειχα κανει αιτηση πριν 2-3 μηνες.. Τωρα που το λες ομως εχεις δικιο.. Μετα θα πρεπει να ξαναφλασαρω dev. Ο καιρος αρνηται ακομα μετα απο restart.
Παράθεση από makis1024: “Με global stable θέλεις να μείνεις; ή θα ξεκλειδώσεις για Ελληνική; XTRV the Greek miui definition ” Λεω να περασω πρωτα stable να την δω λιγο, μεχρι να παρω αδεια για unlock γιατι εκανα καινουργια αιτηση για να ειμαστε σιγουροι. Μετα λογικα θα περαστει η ελληνικη.
Παράθεση από makis1024: “Ακόμα δεν τελείωσε το φλασάρισμα; XTRV the Greek miui definition ” Ειμαστε ετοιμοι μπηκε η 6.8.18.. Τωρα για να βαλω global stable απλα την κατεβαζω και κανω εγκατασταση μεσω του updater? Ωστοσο εχω ενα θεμα με το app του καιρου.. Δεν βρισκει την τοποθεσια μου και γενικα καμια πολη. Απλως κοιτουσα λιγο τα settings για αυτο αργησα να ποσταρω.
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από GioNiko: “λεει success και δεν αλλαζει τιποτα. ” κατέβασε αυτό το Miflash....dropbox.com/s/st82v85ca2ivwp1/Miflash20151028.exe?dl=0 ” καναμε δουλεια με αυτο.. φαινεται να γινεται εγκατασταση =============== Νοε 23rd 2016, 6:17pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Βγάλε όλον τον φάκελο kenzo.....κτλ απευθείας στον C, δεν πρέπει να υπάρχουν κενά στα ονόματα των φακέλων ούτε και ελληνικοί χαρακτήρες ” Παιζει να ηταν και αυτο γιατι του αλλαξα και θεση πρι…
Παράθεση από makis1024: “Official global είναι και η fastboot και η recovery Rom απλά αλλάζει ο τρόπος που τις περνάμε. XTRV the Greek miui definition ” dev ηθελα να πω βασικα.. Τωρα εχω ενα προβλημα.. Εχω κατεβασει την fastboot dev 6.8.18 για να κλειδωσω τον bootloader οπως μου ειπε ενα παιδι πιο πανω αλλα ενω εχω επιλεξει κανονικα την rom στο miflash και μου βγαζει οτι αναγνωριζει την συσκευη παταω flash τελειωνει σε 1 δευτερολεπτο, λεει success και δεν αλλαζει τιποτα.
Παράθεση από makis1024: “Όχι πολύ πολύ να ξανακάνεις αίτηση, μην αγχώνεσαι. XTRV the Greek miui definition ” Οκ ξεκιναω το διαβασμα στους οδηγους και λογικα θα επανελθω. Ευχαριστω!
Παράθεση από makis1024: “Δοκίμασε λογικά ισχύει εάν δεν έχει περάσει το τρίμηνο XTRV the Greek miui definition ” Αν δεν ισχυει παιζει να γινει τιποτα στο κινητο?
Παράθεση από makis1024: “Ωραία το Kenzo έχεις. Ελληνικός οδηγός με σωστά βήματα στην περίπτωση που παραλάβουμε κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader Κατεβάζεις την 6.8.18 global dev fastboot Rom και φλασάρεις σε fastboot mode, κατάληξη tgz και όχι zip. Με το Mi flash όπως αναφέρει ο οδηγός. Έγκριση για ξεκλείδωμα έχει ο λογαριασμός σου mi; δηλαδή έχεις κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα; XTRV the Greek miui definition ” Ειχα κανει πριν 2-3 μηνες σε ενα λογαριασμο και ειχε παρει εγκριση. Θα ισχυει ακομα?
Παράθεση από makis1024: “Έχεις Kenzo ή Kate; Πίσω στο αυτοκολιτάκι γράφει 2015.... Τις τελείες πες μας τι γράφει στο δικό σου. XTRV the Greek miui definition ” kenzo ειχα παραγγειλει. 2015112 λεει
Παράθεση από makis1024: “Έχεις Unofficial, αντί για τέσσερα ψηφία έχεις πέντε. Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Τσέκαρε bootloader. ” Φιλε τον τσεκαρα και ειναι ξεκλειδωτος. Τι κανουμε τωρα?
Παράθεση από takisfrag: “ανέβασε screen shot από το about !! Καλορίζικο!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστώ πολύ φίλε! Ορίστε και το screen shot. Screenshot_20161123132113875_com.and.png
Καλησπέρα, μόλις παρέλαβα το κινητό και λογικά για να μην βλέπω ελληνικά στις γλώσσες είναι με την official global αλλά δεν είχαν προσθέσει τα ελληνικά πρόσφατα? Κοίταξα για κάνα update αλλά δεν βγάζει κάτι.
Παράθεση από PERSEUS: “Αν διαβάσεις πιο πάνω είμαστε ακριβώς στην ίδια περίπτωση.Σε λίγο τα δεματάκια μας θα γίνουν φίλοι εκεί στο αεροδρόμιο :):) ” Αστα τα διαβασα αφου γραψω το post.. Περιμενουμε να του βρουνε λοιπον.