Παιδια καλησπερα, δεν εχει αμεση σχεση με το κινητο αλλα ενω το εχω παραγγειλει και στο 17track μου λεει arrival at destination post (country code: GR) απο τις 15 του μηνα στα ελτα δεν εχει εμφανιστει ακομα. Πρεπει να ανησυχησω?
Παιζει να ειναι λιγο χαζη ερωτηση αλλα η ελληνικη rom εχει ota updates η την αναβαθμιζουμε μεσω recovery η updater app? Πρωτη φορα θα εχω xiaomi συσκευη και ψαχνομαι ακομα.
Παράθεση από Bodai: “Με το καλό να παραλάβεις, όταν έρθει η συσκευή και πριν κάνεις ΟΤΑ update βλέπουμε και αναλόγως πράτουμε .. ” Οκ αναμενουμε λοιπον.
Καλησπερα, παρηγγειλα το κινητο με official global rom. Αν μου ερθει με miui 7 και android 5 και κανω update σε miui 8 θα παει και σε android 6 η πρεπει να κανω κατι αλλο για να βαλω το 6?
Σκεφτομαι να παραγγειλω σημερα το κινητο αλλα λεω να παρω την international εκδοση. Βλεπω ομως οτι δεν παιζουν καθολου θηκες και tempered glass επειδη ειναι λιγο μεγαλυτερο.. Ξερετε αν μπορω να βρω απο καπου η δεν υπαρχουν καθολου?
Παράθεση από makis1024: “Official global stable είναι lollipop η Official global developer είναι marshmallow, και οι δύο είναι miui 8. Αν και όλοι είναι καρφομένοι στις εξελίξεις της Δήμητρας. Εεεε Δημήτρη, Τάκη, Γιώργο, Τhracia; ” Α μαλιστα.. Λογικα και η stable θα παει σε MM εφοσον ειναι η developer. Ετσι δεν ειναι?
Καλησπερα. Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο και εχω καποιες αποριες. Στο vickmall που το εχω βρει υπαρχει δυο φορες το κινητο και στη μια αναφερεται ως official international. Εχουν καποια διαφορα αυτα τα δυο η απλα εννοει οτι εχει την official global rom? Επισης αν και εδω το θεμα μας ειναι το note 3 pro ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να παω σε αυτο η στο note 4 μιας και ειναι πιο καινουργιο. Με λιγο ψαξιμο που εκανα με ψηνει πιο πολυ το 3. Οι γνωμες σας θα βοηθουσαν.
Παράθεση από geoanto555: “@GioNiko λίγο μικρότερες παραθέσεις φίλε.... Φάγαμε την ροδέλα του ποντικιού . Μάρκαρε μόνο το κείμενο που θέλεις να απαντήσεις.. ”
Παράθεση από vortalhe: “Παράθεση από makisfz: “Παράθεση από GioNiko: “Καλησπερα! Σκεφτομαι να παραγγειλω το κινητο με την official global rom. Αν μετα ομως θελησω να περασω την ελληνικη rom που εχουμε εδω στο forum υπαρχει καποιος τροπος για να παω στην official κινεζικη και απο εκει στην ελληνικη? Ρωταω διαφορα απο χτες που εγινα μελος γιατι πριν το παραγγειλω θελω να εχω μια επιγνωση με τις rom και ολα αυτα που ισως χρειαστουν μετα.. ” Να το παραγγείλει με την official global και μετά για να τ…
Καλησπερα! Σκεφτομαι να παραγγειλω το κινητο με την official global rom. Αν μετα ομως θελησω να περασω την ελληνικη rom που εχουμε εδω στο forum υπαρχει καποιος τροπος για να παω στην official κινεζικη και απο εκει στην ελληνικη? Ρωταω διαφορα απο χτες που εγινα μελος γιατι πριν το παραγγειλω θελω να εχω μια επιγνωση με τις rom και ολα αυτα που ισως χρειαστουν μετα..