Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-145 από 145.
-
Παράθεση από vortalhe: “Παράθεση από GioNiko: “Η official global περνει updates ή μονο η developers με τα αγγλικα και τα κινεζικα? Ρωταω γιατι ειδα λιγο απο miui 8 και θελω να το βαλω οταν ερθει το κινητο χωρις να μπλεξω με φλασαρισματα ξεκλειδωμα bootloader και τετοια. Επισης υπαρχει καμια περιπτωση να βγει official rom με ελληνικα? ” Ναι παίρνει update τον Αύγουστο θα βγει με miui 8 και mm. Η global developer έχει σπαστά ελληνικά αλλά λογικά και η GLOBAL STABLE κάποια στιγμή θα έχει ελληνικά ”…
-
Παράθεση από osalonikios: “@GioNiko έχεις mail. ” Εισαι ωραιος!! θα το κοιταξω και απο κει. Και κατι τελευταιο για να μην σε πριζω. Ελεγα να παω σε τραπεζα αυριο να ρωτησω αλλα λεω μηπως ξερεις εσυ η κανα αλλο παιδι απο δω. Εγω εχω μια vitrual χρεωστικη που βαζεις χρηματα απο πιστωτικη και κανεις αγορες απο internet.. Μπορω να δηλωσω αυτην στην paypal η πρεπει να βγαλω κανονικη που δεν ειναι virtual?
-
Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από GioNiko: “Καλησπερα στην ομαδα!! Σκεφτομαι να παραγγειλω και γω απο κινα το note 3 pro αλλα επειδη δεν ειχα ποτε συσκευη της xiaomi θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου λυσει καποιες αποριες! Η παραγγελια μαλλον θα γινει απο vickmall στο οποιο μου δινει 3 επιλογες rom.. Official Developer Rom, Official Global rom και Multi-Language Rom. Εγω θελω να εχω updates μεσω του κινητου και ας μην εχω ελληνικη γλωσσα. Ποια απο τις 3 πρεπει να επιλεξω και ποια ειναι η π…
-
Καλησπερα στην ομαδα!! Σκεφτομαι να παραγγειλω και γω απο κινα το note 3 pro αλλα επειδη δεν ειχα ποτε συσκευη της xiaomi θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου λυσει καποιες αποριες! Η παραγγελια μαλλον θα γινει απο vickmall στο οποιο μου δινει 3 επιλογες rom.. Official Developer Rom, Official Global rom και Multi-Language Rom. Εγω θελω να εχω updates μεσω του κινητου και ας μην εχω ελληνικη γλωσσα. Ποια απο τις 3 πρεπει να επιλεξω και ποια ειναι η πιο σταθερη? Επισης θελω να ξερω αν εμπιστευομαστε …