Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
Καλησπέρα παιδιά, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, για να βάλω σε Note 4 με unofficial ROM την global Stable χρειάζεται να κάνω αίτηση στην xiaomi για ξεκλείδωμα του bootloader ή αυτό χρειάζεται να γίνει μόνο όταν θέλουμε να βάλουμε την ελληνική ROM? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Επιλογή tempered glass
Μήνυμα@Atha Kappas Πάντως και στο everbuying που ρώτησα για ένα συγκεκριμένο τζαμάκι μου είπανε ότι δεν καλύπτει πλήρως οπότε δύσκολα γενικά...
-
Επιλογή tempered glass
ΜήνυμαΣκέφτομαι μήπως κάτι τέτοια είναι καλά? Δηλαδή εσύ θα πρότεινες να μην βάλω καθόλου ή να βάλω έστω και αν δεν καλύπτει πλήρως? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22837/
-
Επιλογή tempered glass
ΜήνυμαΘα ήθελα εάν μπορείτε να με βοηθήσετε στην επιλογή κατάλληλου tempered glass (αν υπάρχει) το οποίο να καλύπτει όλη την οθόνη του κινητού. Ευχαριστώ.
-
<blockquote class="quoteBox container containerPadding quoteBoxSimple" cite="θα του σβουντουρίξεις μια global developer και δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο... [/quote]Αλήθεια που βρίσκεις στο banggood το Redmi Pro με 170$?? confused.png" blink.png" blink.png" ?(" data-author="demakhs"> Αλήθεια που βρίσκεις στο banggood το Redmi Pro με 170$?? confused.png" blink.png" blink.png" ?(" tabindex="-1">demakhs wrote:θα του σβουντουρίξεις μια global developer και δεν χρειάζεσαι κάτ…
-
Καλησπέρα παιδιά κι από μένα, δεν έχω εμπειρία με xiaomi, μόνο ότι έχω διαβάσει για τις rom. Λοιπόν, με ενδιαφέρει πολύ η προσφορά του banggood με τα 170$ και απ ότι κατάλαβα τη θεωρείτε κι εσείς μία πολύ καλή επιλογή σε σχέση αξίας-τιμής. Βλέπω ότι η rom στο site είναι multi-language άρα unofficial και ότι δεν έχει OTA update. Μπορώ με τους οδηγούς να βάλω official? (δεν με ενδιαφέρει η ελληνική γλώσσα, αλλά αν υπήρχε θα ήταν καλοδεχούμενη).Εάν ναι, μετά θα χρειάζεται να είμαι μία στο τόσο σε υ…