Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.

• Καλησπέρα παιδιά, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, για να βάλω σε Note 4 με unofficial ROM την global Stable χρειάζεται να κάνω αίτηση στην xiaomi για ξεκλείδωμα του bootloader ή αυτό χρειάζεται να γίνει μόνο όταν θέλουμε να βάλουμε την ελληνική ROM? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Επιλογή tempered glass

spyroskara - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

@Atha Kappas Πάντως και στο everbuying που ρώτησα για ένα συγκεκριμένο τζαμάκι μου είπανε ότι δεν καλύπτει πλήρως οπότε δύσκολα γενικά...

• Επιλογή tempered glass

Μήνυμα

Σκέφτομαι μήπως κάτι τέτοια είναι καλά? Δηλαδή εσύ θα πρότεινες να μην βάλω καθόλου ή να βάλω έστω και αν δεν καλύπτει πλήρως? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22837/

• Επιλογή tempered glass

Μήνυμα

Θα ήθελα εάν μπορείτε να με βοηθήσετε στην επιλογή κατάλληλου tempered glass (αν υπάρχει) το οποίο να καλύπτει όλη την οθόνη του κινητού. Ευχαριστώ.

• Εσείς δηλαδή έχετε αυτό της nillkin,άλλο ή δεν έχετε καθόλου? Συγνώμη για το κόλλημα με το θέμα αλλά με ενδιαφέρει η προστασία και συνάμα να μην είναι άσχημη εικόνα.

• @thodorisls Ελπίζω να μην απαγορεύεται η παράθεση εικόνων από άλλο forum. Βλέπω εδώ στις φωτογραφίες του φίλου ότι η οθόνη δεν καλύπτεται στην μία άκρη, αν είναι φυσιολογικό ok αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσε να έχει ένα περιθώριο να καλύψει λίγο ακόμα οθόνη.

• @thodorisls σε όλες τις πλευρές υπάρχει μία μικρή απόσταση που δεν καλύπτεται με το το τζάμι και βλέπω και στο vickmall που το περιγράφει με φωτογραφία και απλά θέλω να ξέρω αν είναι φυσιολογικό γιατί δεν έχω εμπειρία με tempered glass

• Καλησπέρα παιδιά, κοιτάζω για temped glass στο internet αλλά βλέπω ότι αυτό της nillkin είναι μικρό. Εσείς έχετε αγοράσει nillkin και ποια η άποψη σας γενικά περί του θέματος?

• <blockquote class="quoteBox container containerPadding quoteBoxSimple" cite="θα του σβουντουρίξεις μια global developer και δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο... [/quote]Αλήθεια που βρίσκεις στο banggood το Redmi Pro με 170$?? confused.png&quot; blink.png&quot; blink.png&quot; ?(" data-author="demakhs"> Αλήθεια που βρίσκεις στο banggood το Redmi Pro με 170$?? confused.png&quot; blink.png&quot; blink.png&quot; ?(" tabindex="-1">demakhs wrote:θα του σβουντουρίξεις μια global developer και δεν χρειάζεσαι κάτ…

• Καλησπέρα παιδιά κι από μένα, δεν έχω εμπειρία με xiaomi, μόνο ότι έχω διαβάσει για τις rom. Λοιπόν, με ενδιαφέρει πολύ η προσφορά του banggood με τα 170$ και απ ότι κατάλαβα τη θεωρείτε κι εσείς μία πολύ καλή επιλογή σε σχέση αξίας-τιμής. Βλέπω ότι η rom στο site είναι multi-language άρα unofficial και ότι δεν έχει OTA update. Μπορώ με τους οδηγούς να βάλω official? (δεν με ενδιαφέρει η ελληνική γλώσσα, αλλά αν υπήρχε θα ήταν καλοδεχούμενη).Εάν ναι, μετά θα χρειάζεται να είμαι μία στο τόσο σε υ…