Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-69 από 69.

• RE:

teopanta1 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Εχεις την Stable ελληνική rom του forum. Αναβάθμιση κάνεις μόνος σου μέσω twrp εφόσον βγει νέα έκδοση της rom που φοράει το κινητό. Δεν γίνονται αυτόματα μέσω ota. Με το Google play δεν θα έχεις πρόβλημα. Στάλθηκε από το HUAWEI Y550-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι αλλά παρατηρώ ότι στο Google play δεν μου βγάζει αναβαθμίσεις εφαρμογών. Πρέπει να ενεργοποιήσω κατι; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 930540685d05931547a2c156895355da.jpg Μπορείτε να καταλάβετε από την φωτογραφία αν το κινητό είναι εντάξει και μπορεί να πάρει όλες της ενημερώσεις; ακόμη και από το play store; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παρατηρώ επίσης ότι καθυστερη ο συγχρονισμός και τα κανάλια στο YouTube όπου είμαι συνδρομητής επίσης δεν μου βγάζει τα καινούρια βίντεο. Υπάρχει κάποια λύση για αυτά τα θέματα; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έβαλα nova launcher και χρησιμοποιώ messenger της Google όπου όταν έστελνε κάποιος μυνημα τα ομαδοποιουσε σε μια συζήτηση τώρα δεν γίνεται αυτό. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση από της συσκευής; στο messenger δεν βρήκα κάτι. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ακριβώς αυτήν την έκδοση έχω και εγώ Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτήν ακριβώς έχω και εγώ που παρέλαβα εχθές στην έκδοση βέβαια 3/32 Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μόλις εχθές πήρα την έκδοση 3/32, εντάξει φανερά ποιο γρήγορο από την συσκευή που είχα. Από το λίγο που το χρησιμοποίησα μου έκανε άσχημη εντύπωση το θολωμα των γραμμάτων όταν π.χ κάνεις γρήγορα το μενού των ρυθμίσεων προς τα κάτω και αντίστροφα. Κάτι σαν blur φαινόμενο. Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για να διορθωθεί αυτό. Όσοι το έχουν λύση ας μου πουν. Κατά τα άλλα περισσότερες παρατηρήσεις μετά από καθημερινή χρήση θα σας πω. Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτός που θα μου πουλήσει το κινητό είπε ότι έχει ρομ από την αντιπροσωπεία και ότι θα είναι τα πάντα στα ελληνικά επίσης μου δίνει 1 χρόνο εγγύηση. Play store θα έχει η συσκευή με βάση τα λεγόμενα του; υπάρχει κατι ύποπτο στα λεγόμενα του; Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν είμαι πολύ κοντά στην αγορά της συσκευής redmi Pro με 3gb ram 32 gb rom και θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά την εμπειρία χρήσης από τους κατόχους. <br /> Α) η μπαταρία του είναι καλή; θα μου βγάλει μια μέρα; κάνω βαριά χρήση των συσκευών <br /> Β) εχεται παρατηρήσει κολλήματα π.χ όταν ανοίγεται πολλές εφαρμογές το κινητό είναι απροβληματιστο; κρατάει της εφαρμογές στην μνήμη σε περίπτωση που θέλουμε να της ξανά ανοίξουμε; <br /> Γ) πόσος ελεύθερος χώρος υπάρχει διαθέσιμος στην έ…