ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
τελικα παρέλαβα ένα τηλέφωνο με προβλήματα και με την βοήθεια σας έχει γινει πύραυλος προσπαθώ να το κάνω να κολισει αλλά τίποτα.Συνχαρητηρια στους δημιουργός της σελίδας και ευχαριστώ για την άψογη υποστιριξη
Ακουγετε πιο σιγα το κατω μικροφωνο και πιο πολυ το πανω οπως γινετε στην ανοιχτη ακροαση.Αποτελεσμα να πιανει ηχους περισοτερο πανω.Ειναι σε συγγενη το τηλεφωνο ευχαριστω.13816961_10209133216063939_1097752919_n.png
καλημερα τελικα εβαλα την MIUI 76.5.12 BETA.Μου στειλαν μυνημα απο xiaomi you ve been granted the permission to unlock you device.Tωρα τι ακριβως κανω να ξεκλειδωσω και να βαλω ελληνικη?
καλησπερα εμενα αντι να γραφει Qualcomm HS-USB QDLoader 9008(COM20) στο τελος ειναι (CMO10) μπορω να συνεχισω το φλασαρισμα η εχει προβλημα?xiaomi redmi note 3 pro
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΤΙΣΗ.ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ 7.3.8.0(LHOCNDD)STABLE.EKANA AITHΣΗ ΓΙΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΠΟΙΑ ROM NA BAΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ?ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ PLAYSTORE OYTE ΠΛΗΚΤΟΛΟΓΙΟ.ΜΟΝΟ Η ΦΟΡΤΙΣΗ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ.