Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
Το δεμα σου εχει σταλει στην αεροπορικες αερογραμμες της GUANZHOU , δεν εχει φυγει ακομα δεν αναφερει οτι εχει αναχωρήσει Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giwrgosalim: “Κι εγω ο καημενος με ΜΟΛΙΣ 14 παραγγελιες στις πλατες μου εχω δυο τελωνεια!! Ασχετα απο το αν πληρωσα...” Υπομονη θα χιονισει να δεις ασπρη ημερα και εσυ !!! Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χαχαχα καλο !!!!!! Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παμε λοιπον 1ον xiaomi mi note 2 6g ram 128g rom global edition 2ον απο hong kong μεσω Αγγλιας 3ον τιμη 570 ευρω και παραδοση σπιτι 4ον δεν εδινε καποιο δωρο Καθυστερηση απο παραδοση 5 ημερες 6ον Συσκευασια Αριστη το κουτι του κλειστο και η dhl αψογη στην παραδοση 7 η αγορα εγινε μεσω e bay New 6+128GB Xiaomi Mi Note 2 (Global) Dual SIM Unlocked MIUI 8 Android Phone UK | eBay Συν αυτην την θηκη σε μαυρο χρωμα 14,75 ευρω Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4e31b427f97ddef90761af…
-
Ευχαριστω πολυ , σιγουρα θα χρειασθω βοηθεια !!! Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιτελους το παρελαβα !!!!!84e25cb765c5b3d1828c630572939bc3.jpg Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπομονη φιλε τουλαχιστον ηρθαν !!!! Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από billfot: “Το θεμα alibaba εκλεισε. Μια δευτερη πωλητρια μου ζητησε bank transfer εκτος του σαιτ, γιατι λεει αμα δεν παρει τα λεφτα και τα κρατησει το ali πως θα πληρωσει το μηχανημα απο την εταιρεια να μου το στειλει!!!! Ποσο DUANG ειναι αυτα τα κινεζακια πια!!!! ” Η αποδεκτή διαδικασία παραγγελίας εμπορευμάτων είναι 30-40% προπληρωμή και το υπόλοιπο κατά την παράδοση και έλεγχο φόρτωσης στο κινέζικο λιμάνι από τον αντιπρόσωπό μας και όχι του Κινέζου. Όποιο…
-
New 6+128GB Xiaomi Mi Note 2 (Global) Dual SIM Unlocked MIUI 8 Android Phone UK | eBay Απο εδω το παραγγειλα αλλα ακομα δεν εχει ερθει στα χερια μου. Ειχαν πει για 12 Ιουλη και με μετεφεραν για τις 20 τωρα ! Συνολικο κοστος 570 euro Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ακομα δεν το εχω παραλαβει στα χερια μου απο 12 Ιουλιου ειπαν θα το παραλαβω στις 20. Τελος παντων αυτο . Το θεμα ειναι με τις αναβαθμισεις των Αρωμα και με τις εργοστασιακες ρυθμισεις που θα επαναφερουμε . Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μπερδεμα !! Εγω προσωπικα σαν ασχετος απο αυτα ,τα διαβαζω και μου δειχνουν ακριβως κινεζικα. Με το samsoung δεν ειχα ποτε τετοια προβληματα. Να κανω reset factory ! Και δεν ξερω στην global edition εαν θα επανελθει η ελληνικη γλωσσα