Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 48.

• Καλησπερα εχω στη κατοχη το κινητο περιπου 2 χρονια και εδω και μηνες το κινητο με το ζορι βγαζει μια μερα. Παρακατω βλεπετε τα δεδομενα απο τη μπαταρια που εχω στο κιν!Μπορει καποιος να με βοηθησει αν δει κατι κακο στις μετρησεις! Αν πηγαινα σε αλλαγη της μπαταριας θα βοηθουσε?

• ναι ολα κανονικα και εχα δοκιμασει 2-3 νεοτερες αλλα συνεχεια τα ιδια

• Καλησπερα εχω αυτο το προβλημα εδω και καιρο δοκιμασα να κανω διαφορα εκανα hard reset ολα απο τηνα αρχη αλλα παρολα αυτα ωρες ωρες κολλαει απιστευτα και επισης το κουμπακι στο wifi το παταω καποιες φορες και δν κλεινει κ αναγκαζομαι να κανω επανεκινηση.

• Τελικα τ κινητό κολλάει πάλι αλλά τ παθαίνει όταν έχει χαμηλή μπαταρία , κατω από 40 τις εκατό.. κολλάει η οθόνη δεν πιάνει τπτ

• Ηταν ενεργοποιημένη το , turn off when charged τ απενεργοποιησα

• Χτες που το παθα ήταν γύρω στο 20τις εκατό.τις πραραπροηγουμενες δεν θυμαμαι(Hidden Content)

• Καλησπεραεχω ενα redmi note 4 nikel προσφατα την xtvr 7.11.2 και αρκετες φορες απο τοτε το κινητο το βρισκω απενεργοποιημενο. Μπορειτε να με βοηθησετε ?Μηπως εχει θεμα η μπαταρια του?

• Ενταξει ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια όλα κομπλέ τώρα ελπίζω να μην κολλάει παλι =============== Νοε 4th 2017, 11:57am =============== θα ηθελα να ρωτησω κατι διαβασα εδω στο αρθρο [XTRV-7.11.2 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 3/11 21:30)​ τωρα εχω την xtrv 7.10.12 θα ηταν καλυτερα αν εβαζα την xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V9_arΩma_7.11.2.zip η xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V9_XTRV_7.11.2.zip Αν ειναι την φλασω απλα μεσω twrp την περναω η πρε…

• το εψαξα και βρηκα στην ουσια οτι μου ειπατε! βρηκα ομως και αυτο cofface_twrp_nikel_recovery1124.img αν το φλασαρα θα επαιζε κομπλε?

• εκανα το flash o bootloader δν κλειδωσε το ελεγξα οποτε μετα παω να βαλω το twro με τονβ οδηγο εδω Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά. και οταν μπαινει στο recovery δν μπορω να πατησω τπτ ειναι λες κ η οθονη αφης δν λειτουργει

• οποτε κατεβαζω την πρωτη κατι ακομα μπορεις να μου περιγραψεις με βημα βημα αρχικα τι θα κανω γιατι τα εχω μπερδεψει αυτη τη στιγμη ειναι ηδη ξεκλειδωμενο..οταν το φλασαρω με την fastboot rom θα κλειδωσει?οποτε πρεπει να την ξεκλειδωσω ξανα και μετα να περασω το twrp και μετα την rom?

• Xiaomi MIUI Official Forum εδω μπαινω κ μου εχει μονο τα παραπαναδω για το mtk =============== Νοε 3rd 2017, 7:25pm =============== μπορεις να μου περιγραψεις με βημα βημα αρχικα τι θα κανω γιατι τα εχω μπερδεψει αυτη τη στιγμη ειναι ηδη ξεκλειδωμενο..οταν το φλασαρω με την fastboot rom θα κλειδωσει?οποτε πρεπει να την ξεκλειδωσω ξανα και μετα να περασω το twrp και μετα την rom?

• πριν κάτι μήνες την είχα ξεκλειδώσει..πρέπει ν την ξαναελεγξω? =============== Νοε 3rd 2017, 7:01pm =============== μου εχει αρκετες ποια θα κατεβασω

• οποτε τωρα απλα περιμενω να δω αν μου κολαει =============== Νοε 3rd 2017, 10:20am =============== καλημερα τελικα το κινητο αρχιζει να κολαει στις εφαρμογες , παταω να ανοιξουν καθυστερουν κολααει καιτ ελος το κινητο απενεργοποιειται!Χτες το βρηκα κλειστο. Νομιζω τελικα θα πρεπει να γινει το δευτερο =============== Νοε 3rd 2017, 4:31pm =============== Θα μας βοηθήσετε τώρα για το πώς θα τ φτιάξω

• ενταξει οποτε οταν το κανω αν δω οτι εχει προβλημα θα ενημερω ευχαιρστω πολυ για την βοηθεια! =============== Νοε 1st 2017, 11:29pm =============== το εβαλα μπικε κ τ miui 9 κιολας δν τ ξερα

• εγινε καταλαβα δεν χρειαζεται να ξαναπερασω το twrp οπως ειπε το παιδι πανω εκτος αν καταλαβα λαθος

• fr? εκανα bacp up μεσω του τηλεφωνου, topiko antigrafo

• δν εχω θεμα μ αρεσει ολο αυτο απλα για διευκολυνση να μου δειξετε καποιον οδηγο και τα αρχεια που χρειαζομαι!

• ωραια ποια ομως να επιλεξω κ απο που μπορω να την κατεβασω! δν εχω δοκιμασει ποτε developer δν εχω θεμα

• μαλιστα! μηπως αν την ξαναπερασω κανω factory reset να το διορθωσει?