Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
το προβλημα ηταν προσωρινο η απαντηση Greetings! Hope you have a nice day today! Pls kindly send it back to us for checking and repairing, if there are is still a physical in your phone, it is our mistake, we will certainly bear the shipping cost for the repairing. We promise to send you a full-work phone soon. Is it workble for you? Pls kindly give you understand mistake will happened sometime. We will pay more attention on the repair process in the furture.
-
καλημερα πηρα απαντηση απο το ibuygou και η λυση που μου προτεινουνε ειναι να στειλω πισω το Xiaomi HongMi το προβλημα ομως ειναι οτι εχω ανοιξει υποθεση στην paypal και αυτη ληγει σε τρεις ημερες,η επιστροφη και η αποστολη στην Ελλαδα θα κανει πανω απο ενα μηνα,μπορω λετε να βασιστω στην φερεγγυοτητα του ibuygou κλεινοντας την υποθεση στο paypal;
-
παρελαβα απο το Ibuygou ενα red rice xiaomi και ανακαλιψα οτι το μικροφωνο δεν λειτουργει σωστα αναβαθμισα το κινητο στην rom miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNAL5.0_jb-4.2 αλλα το προβλημα δεν λύθηκε μετά δοκίμασα την rom miui_HM2W_JHBCNAL5.0_8197122014_4.2 και πάλι τα ίδια. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την συσκεύη μόνο με Bluetooth. Εχω στειλει μυνημα στο ibuygou και με γραψανε κανονικα εδω και 3 μερες, ανοιξα υποθεση στο paypal για επιστροφη χρηματων και περιμενω. Εχει κανεις να προτεινει κατι…
-
εγω παλι θα ηθελα να παω στην WajkIUI_multilang_3.1.27 απο την miui v5 3.7.12 που ειναι ολο προβληματα η σε μια αλλη σταθερη rom