Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 82.
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Δώσε λεπτομέρειες για να σε βοηθήσουμε κατάλληλα. Καλή είναι και η περιγραφή αλλά σαν το screenshot του προβλήματος που συναντάς τίποτα!! Αυτό που περιγράφεις πάντως μάλλον σημαίνει οτι με τη rom που είσαι δε μπορεί να το αναγνωρίσει. Φυσικά πάντα μιλάμε με δεδομένο οτι βάζεις σωστά τον λογαριασμό σου στο MiUnlock tool! Εγώ αν ήμουν στη θέση σου, θα έκανα τον οδηγό εγκατάστασης official rom απο unofficial, θα περνούσα official china dev, θα ξεκλείδωνα, θα περνούσα twrp κ…
-
Παιδια πριν απο λίγο ανοιξε , κράτησα πατημένο για bootloader πάνω απο 30δευτ. τα κουμπιά και μπήκε σε bootloader . Μετα το εκλεισα και μπήκα κανονικά . Τι κόλλημα ήταν αυτό δεν μπορώ να καταλάβω χωρίς λογο. Ευχαριστώ πάντως παιδια για την αμεση βοήθειας σας ! *** @chrdes φίλε μου δεν έδιχνε να φορτίζει τελείος νεκρό μιλάμε !!
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά παιδια , χθες το βράδυ πήγα να ρίξω κατι φωτο με το καλώδιο στο PC και δεν μου τις εριχνε εβγαζε πρόβλημα . Οπότε είπα να το κλείσω και να το ξανανοίξω και οχι απλά να κάνω μια επανεκκίνηση . Απο εκείνη την στιγμή δεν ανοίγει και δεν ανάβει τίποτα και γενικά δεν κάνει τίποτα στα καλα καθούμενα. Απο την προηγούμενη παρασκευή περασα την Gustom Rom του Galen και δεν είχα κάποιο θέμα . Τι μπορώ να κάνω πατησα να μπω σε TWRP ή σε bootloader τίποτα . Help !!!! , εχω μείνει χω…
-
Παντως και εμένα μου κάνει σαν τον φίλο @manospr , reboot και επιστροφή recovery οπότε γύρισα στην κλασική 6.5.29
-
Εγώ τα ίδια παιδιά, τίποτα, δεν παίρνει βγάζει κάτι mount προς το τέλος του update Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα , έκανα οτι οι οδηγίες σαν πρώτη φορά σε Μι8 δηλ. πέρασα το TWRP Recovery ( twrp3._Miui8_kenzo.zip) κάνω factory reset επειτα κάνω reboot περνάω την GTV-6.6.13 και μετα τίποτα. Τελειώνει και ξαναγυρνάει στο TWRP Recovery δεν μπαίνει καθλολου μεσα στο τηλ. πια. Θα προσπαθήσω να ρίξω πάλι την παλαιά 6.5.26
-
Παιδιά τα έχω κάνει αυτά όλα και reset το κινητό τίποτα , κανένα φώς στο τούνελ. Στο bluetooth τίποτα εστω να έβλεπε κάτι και να μην μπορούσε να συνδεθεί κάτι θα ήταν αλλα ούτε αυτό .
-
αυτο έκανα και τίποτα και στο δικό μου κινητό αλλά και στης γυναίκας μου που δοκίμασα. Δεν το βλέπει , το φορτισα και όλο το βράδυ τα λαμπάκια ανάβουν κανονικά απο κάτω . Δεν ξέρω τι να πώ μάλλον εχει θέμα το mi band σε εμενα ετυχε.
-
Προσπαθώ να συνδεθώ με το καινούργιο μου "παιχνίδι" mi band 1s αλλα τίποτα. Η εφαρμογή που εχω ειναι το Mi Fit 2.1.1 , Πάω Προφίλ , προθήκη συσκευής , ανοίγει το bluetooth και τίποτα . Πρέπει να κάνω κάτι άλλο ?
-
Λύθηκε και αυτό πρόβλημα με την καθοριστική συμβολή του φίλου @Octaviastikos , κάνοντας ξανα φλασάρισμα σε fastboot με το Mi flash. (Λεπτομέρεια βέβαια αλλα ας υπάρχει το αρχείο το ρίξαμε στο C:\ και απο εκεί φλασάραμε , κανένα απολύτος εμπόδιο) Με το που περάστηκε η τελευταία Developer GTV έστρωσε . Τα υπόλοιπα εύκολα μετά πέρασμα την τελευταία ελληνική Rom (μόνος μου ποια γιατί έχω καλό δάσκαλο !!!) και αυτό ήταν. @Octaviastikos , να είσαι καλά και πάλι !!!!