Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
ROM redmi pro
Μήνυμαοκ...θα το κάνω και θα σας πω..
-
ROM redmi pro
Μήνυμαμμμμ κατάλαβα... Δυστυχώς όμως δεν ξέρω πως να αλλάξω τη ρομ ...θα προσπαθήσω να βρω κάποιον που ξέρει!! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια...
-
ROM redmi pro
Μήνυμαευχαριστω για την άμεση απάντηση..θα προσπαθήσω να σου απαντήσω αν και δεν είμαι πολύ γνώστης...η ρομ επισυνάπτεται στη φώτο..τώρα για καθαρισμό και επανεκκίνηση της εφαρμογής θα ήθελα τη βοήθεια σου!!! Ευχαριστώ...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27354/
-
Καλημέρα στη παρέα! Εδώ και δυο μέρες παρουσιάζεται στην οθόνη το παρακατω μήνυμα... Σε άσχετες φάσεις και χρόνους.. Εξαφανίζεται μόλις πατησω cancel... Γνωρίζει κανεις τι είναι και πως θα το σταματήσω;;; ευχαριστώ...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27350/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27351/
-
ROM redmi pro
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ παρα πολύ φίλε για την βοήθεια... Ισως την ξαναχρειαστω γιατί είμαι άσχετος!!!
-
ROM redmi pro
Μήνυμα- καλησπερα στην παρέα!!!πριν απο ενα μήνα πήρα ενα redmi pro απο ελληνικό σκρουτζομαγαζο και θα ήθελα να ρωτησω αν η Ρομ είναι official ή όχι...ευχαριστώ εκ των προτέρων...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27332/