Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.
-
Γενικός οδηγός μόνιμης επαναφοράς των χαμένων IMEI για όλα τα Mediatek κινητά [Δεν χρειάζεται ROOT]
ΜήνυμαΆκαρπες οι οποιες προσπάθειες. Το προγραμματάκι (και το παλιό και το νεότερο) δεν φανηκε να αναγνωρίζει το κινητό. Μάλλον παει για σέρβις (όπου λογικά θα κάνουν τα ίδια πράγματα, αλλά μάλλον πιο επιτυχημένα από μένα) ή για επιστροφή... Γενικά πάντως αρκετά μεγάλη ξενέρα να κρατάς "νεκρό" κινητό απο το κουτί του!
-
Γενικός οδηγός μόνιμης επαναφοράς των χαμένων IMEI για όλα τα Mediatek κινητά [Δεν χρειάζεται ROOT]
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Τον οδηγό τον έχω δει (για αυτο και πόσταρα εδώ την ερώτηση). Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το πρόβλημα με το IMEI βγήκε κατευθείαν με το άνοιγμα της συσκευής, χωρίς να έχω κάνει καμία απολύτως ενέργεια με το κινητό. Οπότε αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν το γεγονός αυτό είναι κάτι συχνό και "φυσικό" για μόλις ανοιγμένη συσκευή, πριν βάλω μπροστά τον οδηγό για την ανάκτηση των IMEI.
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά! Προ διημέρου παρέλαβα την xiaomi συσκευη μου. Προκειται για το Redmi Pro (64GB) που έχει πάνω την MIUI Global 8.0/Stable. Το πρόβλημα είναι ότι με το που έβαλα την sim μου πάνω μου έβγαλε ότι το IMEI είναι invalid. To *#06# δεν μου επεστρεψε πίσω τίποτα από αριθμους (unable to get IMEI). Μπορεί να με βοηθήσει κανείς με το πως να προχωρήσω από δω και πέρα, μιας και είμαι καινούριος στην κοινότητα? Είναι κάτι συνηθισμένο για συσκευή που μόλις έχει ανοιχτεί και δεν έχει χρησιμοποι…