Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 42.

• Ερώτηση... Έχω XTRV 9.2 miui9 με Android 7.1.1 .....για να περάσω την τελευταία 9.6.20 με miui 10 και προφανώς Android 8 πρέπει να κάνω κάτι άλλο από το να περάσω από πάνω την ρομ; Ή τέλος πάντων την διαδικασία κάποιος να μου πει

• αυτού κατέληξα κι εγώ...στου πατερα μου το mi5 άλλαξα το μικρόφωνο γιατι είχε θέμα...και ακόμα και στο CΙΤ δεν δούλευε.Τελικά μάλλον θα πρέπει να αλλάξω κι εγω το ηχείο του ακουστικού.

• θα δείξει η νεκροψεία...όταν βρώ τον χρόνο να το κάνω θα σας ενημερώσω...αν και νομίζω πως είναι θέμα ROM.

• ναι το έκανα το τεστ.ακούγεται πάρα πολύ χαμηλά...κάνεις simulation call test και μιλάς... εεε και ακούω όπως και στις κλήσεις...πολύ χαμηλά. και η ένταση είναι τέρμα...μην μου πείτε μήπως έχεις χαμηλώσει την ένταση... Ξέρω πότε είναι κάτω και πότε όχι στις κλήσεις.Χρήστης από τους πρώτους της Xiaomi είμαι.

• τα έχω κάνει και πιο παλιά. όλα δουλεύουν με το θέμα στο ηχείο που ακούω στις κλήσεις να εξακολουθεί να υπάρχει...δεν ακούγεται.... Anyway νομίζω πως είναι θέμα ROM και θα λυθεί....απλά η διαδικασία backup μου σπάει τα νεύρα...και δεν εννοώ τα αντίγραφα απλά όλα τα αρχεία που πρέπει να πάρω και να ξανα περάσω...λόγο δουλείας...πφφφ

• στο μικρόφωνο γιατι;;; εγώ δεν ακούω στις κλήσεις. με bluetooth ακουω κανονικά και με ακουστικά. Το ηχείο για το αυτί έχει θέμα...

• Παίδες υπάρχει ένα πρόβλημα με το mi6 μου.Στις κλήσεις δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου.Μήπως γνωρίζει κανείς αν φταίει η rom πριν κοιτάξω για hardware...;;; Από το 2012 που έχω xiaomi πρώτη φορά μου συμβαίνει και επειδή έχω κουραστεί να αλλάζω συνέχεια ROM δεν αλλάζω συχνά. Τώρα έχω XTRV V9.2.4.0 stable. 7.1.1 Android. Έχει τύχει σε κανέναν σας;

• Παίδες έχει κανένας σας πρόβλημα με το κυρίως ακουστικο;;;;δεν μπορώ να ακούσω σχεδόν τίποτα πλέον.λετε να είναι θέμα ρομ ή hardware? Υπάρχει κάποια εφαρμογή να καλιμπραρουμε το ακουστικό,να ανεβάσουμε την ένταση του δηλαδή;;; Απογοητεύτηκα ρε γμτ...και το έχω από τον Μάιο..ούτε γρατζουνιά δεν έχει...

• άρα τελικά φταίει η sim της cosmote. H wind είναι η σύνδεση και η cosmote what'sup...πήρα το νούμερο από έναν φίλο.πηγαμε στον Γερμανό και μου έδωσαν μια κάρτα και έβαλα...καινομιζω ότι η κάρτα που μου έδωσαν ήταν 2in1... anyway να ξέρετε κι εσείς ότι παίζει ρόλο και η κάρτα. Θα πάω να την αλλάξω (με 5€φυσικά) και θα τους πω ότι θέλω να έχω 4g.

• θέλω να μου πει κάποιος τι γίνεται με το 4g. Πιάνει κανονικά; Τι δίκτυο έχει; Παίζει ρόλο η σιμ που έχουμε τελικά; Δεν έχω πιάσει 4g ακόμα με cosmote σε σημεία που φίλοι μου με REDMI note 3 pro έχουν κανονικά. Φταίει η κάρτα ή το κινητό λέτε; Η αλήθεια είναι πως δεν έβαλα την κάρτα του φίλου στο MI6 μου για να δω αν φταίει η σιμ.

• νταξ...ακόμα δεν έχω σταματήσει... 7 ώρες και στο 28%...κάρτα θα βαρεσω σε λίγο.αλλα δεν την παλεύω άλλο,θα την πέσω για νάνι

• παιδιά έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία του...5 ώρες και 40 λεπτά στην οθόνη και ακόμα 38%υπόλοιπο....2 εβδομάδων είναι το τηλέφωνο. Μακράν η καλύτερη συσκευή που είχα ποτέ. Το έσκισα σήμερα.

• ερώτηση: όταν ανοίγει το τηλέφωνο, κάτω κάτω μου γράφει unlocked...εκτός το ότι το είδα να λέει σε όλα true ατό command line, τι λέτε είναι ξεκλειδωτος ο bootloader;

• well done....μπραβο Γιώργο...κατεβάζω και όταν βρω τον χρόνο την περνάω και σας λέω κι εγώ τις εντυπώσεις μου....

• @trifos τo domain name miui.eu is for sale

• @teddukos94 υπομονή....ακόμα δεν έχει βγει TWRP recovery...προς το παρόν παίξε να το χαρείς... ερώτηση : είχε GAPPS; ήταν unlocked; =============== Μαι 19th 2017, 3:31pm =============== επίσης @teddukos94 δες Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή εδώ αλλά δεν θα βρεις τίποτα για την ΚΙΝΗΤΑΡΑ μας

• ενας θεός ξέρει.... υπομονή... Σκόρ έτσι όπως είναι έχει 150.000 antutu. Μπαταρία φοβερή... Fingerprint ταχύτατο.

• φίλε @geozn8 το έφερε ένας φίλος κινέζος Θεσσαλονίκη και το πήρα από αυτόν 480€. Πλέον δεν ασχολούμαι με το να φέρω εγώ. Ούτως ή άλλως δεν αλλάζω τακτικά κινητό και για 20 και 30 € δεν θα κάτσω να σκάσω. Έφερα το MI2S και το MI4... Ένα MI3 που πήρα για την γυναίκα μου το πήρα από εδώ από ένα παλικάρι.οπότε δεν μπορώ να σε απαντήσω. Όσο για το καλοδουλευτο ευχαριστώ πολύ...δεν έχει βγει τίποτα ακόμα για το κινητό. Ούτε TWRP έχει βγει ακόμα ούτε rom ούτε gapps είχε. Πέρασα μόνος τα gapps και περιμ…

• MI4 ήταν το προηγούμενο μου τηλέφωνο και ακόμα πιο πριν τι ΜΙ2S... Γενικά παίρνω τα ζυγά

• mi6 camera test - Google Drive Αυτό σας κάνει;;; Με κάνατε ρε να βγω και έξω...Anyway εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει Global Stable και δεν έχει GAPPs.Αντε πες ότι τα GAPPs τα βάζεις,δεν τρέχουν σωστά. Υπομονή λίγο ακόμα γιατί ούτε TWRP δεν έχει για MI 6. Unlocked είναι ο bootloader αλλά...