Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 27.

• επιτελους ελληνικη ρομ στο κινητο η αληθεια είναι ότι περιεμενα να είναι πιο πολύ στο ευροπαικο στυλ σε ότι αφορα τις εφαρμογες αλλα εχει εχει ότι ειχε από την μανα του βεβαια μικρο το κακο θελω να ευχαριστησω λιγο όλα τα παιδια που βοηθησαν κ τωρα αυτές τις μερες κ τοτε που το πρωτοπαρελαβα κ με βοηθησαν στην ενημερωση επισεις τον BanditGR που εδωσε λυση στο πρόβλημα που ειχα κ δεν μου ετρεχε την twrp μα πανω απολα να ευχαριστησω τον osalonikios που βοηθησε παρα πολύ κ με skype και με το τηλ. κ…

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από mixalis_81: “καλημερα παιδια Χτες κατορθωσα να κατσω να ασχοληθω με το τηλ. περασα την οφισιαλ ρομ μετα το ξεκλειδωσα κ στην πορεια πηγα να περασω την ελληνικη ρομ οπου οταν μπηκε το τηλ στην αρχικη σελιδα του twrp wipe Που τσεκαρουμε το μυνημα never show ... Παταω κ δεν γινετε τιποτα μιαζει σαν να μην δουλευει το τατς δεν πατιεται καμεια απο τις επιλογες τι καν σε αυτη την περιπτωση? ” Κατά 90% έχεις BOE LCD panel που έχει θέμα με την mic recovery και σίγουρ…

• καλημερα παιδια Χτες κατορθωσα να κατσω να ασχοληθω με το τηλ. περασα την οφισιαλ ρομ μετα το ξεκλειδωσα κ στην πορεια πηγα να περασω την ελληνικη ρομ οπου οταν μπηκε το τηλ στην αρχικη σελιδα του twrp wipe Που τσεκαρουμε το μυνημα never show ... Παταω κ δεν γινετε τιποτα μιαζει σαν να μην δουλευει το τατς δεν πατιεται καμεια απο τις επιλογες τι καν σε αυτη την περιπτωση?

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από geotaf: “Ζητάει να κάνω sign in. στην περίπτωση λοιπόν που δεν έχει ενεργοποιηθεί λογαριασμός miui ” Όταν σεταρισε την συσκευή πρωτη φορα,δεν δημιούργησε mi account στο τηλεφωνο? ” φιλε ουτε εμενα ζητησε mi account μολις το ανοιξα μονο gmail για το play store μαλλον Παράθεση από osalonikios: “εννοειται ότι θα τσακωθεις. Μην τους χαριζεσαι. Πάντως θα πάω Δράμα την τελευταία Δευτέρα του μήνα. Αν θέλεις μου το στέλνεις μαζί με την απόδειξη και θα πάω να τους τα χ…

• Παράθεση από NasDriver: “@mixalis_81, αν το κατάστημα σου είπε περί εγγύησης τους το πας πίσω και τους λες ότι κολλάει συνέχεια και ότι έχει προβλήματα να σου αλλάξουν εκείνοι ρομ. Δουλειά του είναι άλλωστε...ας πρόσεχαν τι πουλάνε. Μην νομίζεις όμως ότι θα καταλάβουν διαφορά εάν αλλάξεις ρομ, δεν γνωρίζουν καν ποια ρομ έχει. Όσο είσαι με unofficial rom θα δεις και άλλα προβλήματα ” Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από mixalis_81: “ακου τωρα 2 αποριες η μια είναι λιγο γελεια πηρα τηλ κ ρωτησα…

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από mixalis_81: “και δεν ξερω 1) αν χρειαζομαι κατι ακομα 2) πως ξεκιναω ” Από τα αρχεία που έχεις κατεβάσει εκεί μόνο το τελευταίο που είναι η ρομ χρειάζεσαι.Βασικό όμως είναι να αποφασίσεις σε ποια ρομ θέλεις να καταλήξεις, αν θέλεις να πας σε ελληνική πρέπει να βάλεις china rom για να κάνεις unlock bootloader, αν όχι βάζεις την global stable και είσαι έτοιμος. Ο οδηγός είναι ο ίδιος και έχει μέσα όλα τα αρχεία που χρειάζεσαι για flash Ελληνικός οδηγός Flash O…

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από mixalis_81: “την βρηκα κ δεν εχει επιλογή απεγκαταστασης ” Έχεις την Κινεζική?Πρέπει να είναι τα google play services Edit Άκυρο Ξέρουν κάτι ;; google translate forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23510/ ” όχι δεν την εχω περασει χαχαχαχαααααααα

• Παράθεση από demakhs: “κάποια εφαρμογή είναι...πήγαινε ρυθμίσεις-->εφαρμογές βρες την, βρες και καμιά άλλη που δε σου γεμίζει το μάτι και ξαπόστειλέ τις... ” την βρηκα κ δεν εχει επιλογή απεγκαταστασης

• εν το μεταξι κάθε μιση ωρα κτυπάει κ μου βγαζει αυτά τα κινεζικα ηδη μου εχει σπασει τα νευρα

• Παράθεση από NasDriver: “ΟΚ...παρεξήγησα ” δεν εγινε τιποτα στο κατω κατω δικιο εχεις ακου τωρα μια απορια αναλυτικα μηπως την εχει κ αλλος στο λινκ που μου εδωσες Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) μου λεει να κατεβασω το τους driver του MrTomatico SP Flash Tools & Drivers for Nikel_by MrRaines.rar εμενα ομως μου η σελιδα μου βγαζει αυτο(θα σου παραθεσω screenshot) και δεν εχει λινκ να το κατεβασω εχω κατεβασει καποια αρχεια ( θα βαλω κ απο αυτα screenshot) κα…

• Παράθεση από NasDriver: “@mixalis_81, στα πμ "χάνεται" η ερώτηση που θα κάνεις και που μπορεί να έχουν και άλλοι την ίδια απορία...άρα "χάνεται" και η απάντηση-λύση Ότι θες εδώ, είναι καλύτερα για όλο ” δεν εκανα ερωτηση που να αφορα τις ρυθμισεις άλλο ζητησα από τον salonikio

• Παράθεση από osalonikios: “XTRV είναι η νέα ελληνικη ROM με ενσωματωμένα κάποια tweaks της Τhunder του @gkalen. Από καλούδια θα έλεγα τον πειραγμένο Κερνελ, κάποια apps που συμβάλουν σε ήχο, ασφάλεια και boost στα παιχνίδια και καλυτερη διαχειριση ενεργειας. @Bodai μαρούλια και λάχανα πουλάω αλλά όταν έρχονται και μου ζητάνε ένα τηλέφωνο ή ένα σετ αισθητηρες παρκαρίσματος με χαλάει να τσιμπήσω 10-20€ ; Δε με χαλάει. ” δες μια πμ σε παρακαλω

• Παράθεση από netblaster: “Παράθεση από mixalis_81: “σιγουρα εχω να ριξω πολύ μελετη αλλα χερι δυστηχως δεν μπορω να βαλω ασχετοσυνη κ φοβος με android δεν εχω ασχοληθεί καθολου μα καθολου εάν το κρατησω ετσι τι προβλήματα μπορει να εχω? ” Φίλε mixalis_81, οι οδηγοί είναι αρκετά αναλυτικοί και το forum αρκετά ενεργό...Ακόμα και να μπρικάρει η συσκευή υπάρχουν οι λύσεις. Προχώρα... ” εχω κατεβασει όλα οσα ελεγε το λινκ αλλα πχ το πρωτο που ζηταγε για κατεβασμα δεν υπαρχει δευτερον δεν ξερω καν από…

• Παράθεση από demakhs: “Θα μου στείλουν ένα με unofficial., από το Youhou , από το Youpi, δε θυμάμαι... Κουκουρούκου είναι σίγουρα!! Global developer δεν υπάρχει για note 4 ακόμα?? Αν είναι έτσι λοιπόν, η μόνη εναλλακτική είναι ξεκλείδωμα και Ελληνική, ναι?? ” φιλε κ εγω από το γιουχου το πηρα δεν εχω γνωση σε τετοια κινητα να σου πω λεπτωμεριες τα μισα τα εχει ελληνικα τα αλλα μισα τα εχει αγγλικα κ αυτό που με ξενεροσε είναι ότι για να ανοιξει τα 5-6 προγραματακια που εχει θελει δικαιώματα κ αν…

• μπορεις σε παρακαλω να μου κανεις ένα πμ γιατι τα εχω βρει λιγο σκουρα?

• μια ερωτηση το λινκ που μου εστειλες πριν μου λεει ότι να κατεβασω την οφφιψιαλ ρομ η οποια όμως λεει ότι είναι για νοτε 3 κανει για το νοτε 4?

• σε υπολογιστη ότι θες σε ανδροιδ ειλικρινα μου φενεται πιο ευκολο να διαβασω τα κινεζικα που βγαζει ωρες ωρες

• σιγουρα εχω να ριξω πολύ μελετη αλλα χερι δυστηχως δεν μπορω να βαλω ασχετοσυνη κ φοβος με android δεν εχω ασχοληθεί καθολου μα καθολου εάν το κρατησω ετσι τι προβλήματα μπορει να εχω?

• μερικες διευκρινισεις καταρχήν τι είναι το νικελ? δευτερον η ρομ που εχω είναι η οφιψιαλ ευρωπαικη αυτή που λες είναι η κινεζικη? τι διαφορες εχουν η μια με την άλλη? αν βαλω την ελληνικη περα από την γμωσσα τι διαφορες θα εχω σε σχεση με αυτή?