Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Πέρασα την τελευταία έκδοση σε mi 3. Δεν βρίσκω το widget για το ξυπνητήρι. Στις παλιότερες εκδόσεις ειχα βγάλει μια αναλογική μορφή του ρολογίου και κάνοντας κλικ υπήρχαν άπειρα ξυπνητήρια που μπορούσα να ενεργοποίησω από το ιστορικό χρήσης. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην MUIU 9;
-
Καλή τύχη σε όλους
-
Καλή επιτυχία.
-
Τόσο βγαίνει. Η πρώτη περίπτωση είναι με πληρωμή απευθείας σε € ενώ στη δεύτερη είναι το paypal με το δίκο του exchange rate που σε γενικές γραμμές είναι καλό αλλά και πάλι είναι χειρότερο από την χρέωση απευθείας στο νόμισμά της κάρτας. Θα το ξανακοιτάξω το θέμα και θα δώ και άλλες εναλλακτικές σε online μαγαζιά.
-
Η ασφάλεια του paypal είναι ευπρόσδεκτη αλλά δεν έχω account. Πέραν της δημιουργίας του account το θέμα είναι ότι το paypal χρεώνει σε USD ενώ η κάρτα μου είναι σε € οπότε θα πρέπει αναγκαστικά να χρεωθώ για την συναλλαγή κάποιο επιπλέον ποσό για την μετατροπή του ενός στο άλλο. Στην προκειμένη περίπτωση η χρέωση απευθείας από paypal είναι επιπλέον 13€.
-
καλημέρα. Πρώτο post στο forum και θα ξεκινήσω με πρόβλημα. Μόλις δοκίμασα να κάνω μια παραγγελία από το site για ένα mi3. Έδωσα και κωδικό κουπονιού αλλά μετά τα στοιχεία πιστωτικής μου έδωσε το παρακάτω μήνυμα λάθους και κόλλησε εκεί. PSI-3200:Merchant Transaction limit exceeded. ξέρει κανείς τι είναι αυτό; Έχω στείλει ήδη και μήνυμα στο merimobiles αλλά θέλουν χρόνο για να απαντήσουν από εκεί.