Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 229.
-
Παράθεση από echaosad: “Ερώτηση σε όσους έχουν miui 11 με rom από μαμά. Το cast σας δουλεύει? Μέσα από YouTube μου δουλεύει αλλά το cast του κινητού δεν μπορεί με τίποτα να βρει την συσκευή Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Από youtube δεν έχω δοκιμάσει... Γενικά το κινητό που έχω δοκιμάσει έχει πρόβλημα... Είναι γνωστό σε πολλές συσκευές... Αναμένουμε ενημέρωση από την Xiaomi. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δοκιμάσατε με κινητό Xiaomi και Miui 11; Γιατί έχει πρόβλημα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@ kpavlatos147 δεν την δούλεψα πολύ... Έκανα την αναβάθμιση που είδα τα μηνύματα το πρωί και απλά αν είναι κομπλέ... Στην πορεία θα φανεί αλλά νομίζω ότι θα δουλέψει μια χαρά... Ούτε κολλήματα ούτε τίποτα! Αν κάποιος έχει θέματα πιστεύω με ένα hard reset να του λυθούν. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ που την πέρασα όλα καλά... Και με το πληκτρολόγιο που αναφέρθηκε! Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από diaselo: “Επειδή ψάχνω αρκετή ώρα αλλά τίποτα, υπάρχει ελληνική developer miui 11 rom για το poco; Αν ναι αφήστε κάνα link Ευχαριστώ ” Μόνο stable έκδοση έχουμε. Η Xiaomi έχει σταματήσει να βγάζει dev για το poco. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από petroskam87: “Καλησπέρα, και καλώς σας βρήκα. Διάβασα ότι έχει αρχίσει ήδη η διάθεση λογισμικού Android 9. Έχει έρθει σε κάποιον; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk” Πριν λίγες μέρες διάβασα ότι υπάρχει beta έκδοση. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από echaosad: “Παράθεση από tassosmer: “Βγήκε αλλά για την ώρα αφορά τους pilots, δοκιμαστές στην ουσία... Μόλις τελειώσει αυτούς θα πάρουμε σειρά οι υπόλοιποι. Edit: Την περνάω μέσω recovery και θα σας πω. Edit 2: Την πέρασα και είναι μια χαρά. Όλα λειτουργούν άψογα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μέσω recovery πως την περνάμε? Λογικά δεν εννοείς twpr. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μέσω twrp την πέρασα! Στάλθηκε από το POCOPHONE …
-
@nith1717 όχι! Εγώ πήρα ένα usb hub από το eshop! Έχω πάνω φλασάκι και μίνι πληκτρολόγιο και δουλεύει μια χαρά! Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jimakos234: “Καλησπέρα, Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο συμβατό με την συσκευή μας car holder?” Εγώ χρησιμοποιώ μια βάση της Spigen. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από leriban: “Παράθεση από tassosmer: “Παράθεση από Darap21: “Παράθεση από leriban: “Απο το site της xiaomi το κατεβασες; ” Ναι απο εδω...en.miui.com/Ειναι τις Κινας αλλα δεν πειραζει...:P Εχει Ελληνικά..:D Την πέρασα πάντως κανονικα...πάτησα power + up volume και περάστικε κανονικα... ” Βγήκε και η ελληνική stable Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τωρα πως περναω παλι την ελληνικη? γιατι δεν μπορω να μπω σε twrp mode...λαλακια εκανα που την εβαλα τελικα” Αυτό …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Darap21: “Παράθεση από leriban: “Απο το site της xiaomi το κατεβασες; ” Ναι απο εδω...en.miui.com/ Ειναι τις Κινας αλλα δεν πειραζει...:P Εχει Ελληνικά..:D Την πέρασα πάντως κανονικα...πάτησα power + up volume και περάστικε κανονικα...” Βγήκε και η ελληνική stable Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk