Hama 12131 USB 4-port 2.0 HUB 1:4 BUS Powered Black - Usb hub (PER.565885) Εγώ έχω αυτό εδώ με 64αρι φλασάκι! Επειδή θέλεις και ethernet ίσως συμφέρει να βάλεις πάνω αντάπτορα! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απ' ότι είδα είναι η κινέζικη... Ούτε στο about αναφέρεται ότι είναι xtrv ούτε είναι οι γλώσσες που πρέπει! Επιστρέφω στην τελευταία global... Θα ενημερώσει ο @gkalen! Ίσως κάποιο θέμα υπήρξε στο source! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και η port rom ξεκινάει το επίσημο ταξίδι της! Well done guys! Update: πρώτες 2 παρατηρήσεις... Άλλαξε η γραμματοσειρά με αποτέλεσμα τα ελληνικά να έχουν θέμα (αυτό που υπήρχε με το κενό στους χαρακτήρες) και στη μπάρα ειδοποιήσεων έφυγαν οι ρυθμίσεις και είναι η αναζήτηση! Θα επανέλθω! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλα καλά μέχρι τώρα! Δεν έχω παρατηρήσει κάτι στη χρήση! Οι ενημερώσεις ασφαλείας τελείωσαν πια; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Very very good! Με την προηγούμενη έκδοση κατά διαστήματα μου μπούκωνε και με μια εκκαθάριση πρόσφατων εφαρμογών... Θεωρώ ότι κάτι δεν πήγαινε καλά σε μένα αφού κανείς άλλος δεν το είχε αναφέρει... Με αυτή εδώ όλα καλά!! Μια φορά μόνο οι ρυθμίσεις στη notification bar χάθηκαν π.χ. wifi, Bluetooth κλπ. και ήταν λευκό πλαίσιο αλλά με μια επανεκκίνηση έστρωσε! Γενικά πάει σφαίρα! Ευχαριστούμε πολύ! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και από τον puffin έχω βάλει link για αγώνα! Έχεις ποντίκι και το πας όπου θέλεις! Με το kodi βέβαια κάνεις ότι θέλεις! Έχω παραγγείλει πληκτρολόγιο από banggood για να το συνδέσω και να κάνω τη δουλειά μου πιο εύκολα! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια και αναφέρθηκε για τον Chrome... Τον έχω δοκιμάσει! Χειροκίνητα το κάνεις αλλά είναι δύσκολος στη χρήση! Για browsing χρησιμοποιώ τον puffin που υπάρχει στο playstore! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βλέπω ότι τα ποσοστά της μπαταρίας πέφτουν πιο γρήγορα ειδικά τα πρώτα λεπτά μετά από πλήρη φόρτιση! Όπως ακριβώς συνέβαινε και στην cn/eu! Έκανα τη ρύθμιση στο build.prop να δω... Η μπαταρία όντως έχει βελτιωθεί με την global! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ είχα περάσει το supersu που είχα δει στο zip! Τώρα που είπες για το magisk δοκίμασα και στη recovery γράφει σφάλμα κατά την εγκατάσταση! Μάλλον αυτό θα εννοείς και συ! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η αίσθηση μου μέχρι τώρα είναι λες και έχω την τελευταία cn/eu! Από μπαταρία δεν ξέρω ακόμα... Αυτό θα φανεί μετά από 2-3 φορτίσεις! Αλλά λογικά θα κυμαίνεται χοντρικά στις 3 ώρες.. άντε λίγο παραπάνω... Μετά τις 3 φορτίσεις θα δοκιμάσω με την ρύθμιση που είχε προταθεί για τη διαχείριση της CPU! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το τελευταίο σχόλιο του @dhmlaz αφορούσε την global... Από κει και πέρα ο @gkalen όταν έχει κάτι νεότερο θα μας πει... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ διέγραψα τα πάντα! Μέχρι και πλήρη εκκαθάριση του εσωτερικού χώρου έκανα! Αλλά δεν περνιόταν με τίποτα! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk