Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-185 από 185.

• Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από makis1024: “Εάν κοιτάξεις και το δικό σου στο φώς έχει σκόνη στη μπροστινή κάμερα. ” Εγώ λέω να μαζευτούμε σε ένα τόπικ, όσοι έχουμε σκόνη στην κάμερα για να μετρηθούμε να δούμε πόσοι συμπάσχουμε στο ίδιο πρόβλημα ” Παράθεση από flowin_through: “Όταν λέτε για σκόνη, για πόση σκόνη μιλάμε ακριβώς; φουλ σκόνη πάνω στο τζαμακι ή 3-4 κόκκους σκόνη; Εγώ έχω 3-4.. Και το βάζω σε μια τσέπη που μετά βγαίνει άσπρη η οθόνη απ'τη σκόνη, αλλά όσες φ…

• ευχαριστω πολυ παιδια!!!θα αρχισω να πειραματιζομαι!!!

• Παράθεση από NasDriver: “Άμα το κινητό σου πετάει και είσαι ευχαριστημένος γιατί να κάνεις αλλαγή ? Πληροφοριακά αν θες να πας στην τελευταία stable απλά 1. κατεβάζεις την τελευταία stable rom από το dowνloads στον υπολογιστή 2. Την αντιγράφεις στον κινητό χύμα (χωρίς unzip χωρίς τίποτα, απλή αντιγραφή) 3. Πας στο εικονήδιο αναβάθμιση 4. Πας πάνω δεξιά στις 3 τελίτσες 5. Επιλέγεις το "Επιλέξτε το πακέτο αναβάθμισης" 6. Ψάχνεις το αρχείο zip της rom 7. Περιμένεις να τελειώσει η αναβάθμιση Παράθεσ…

• καλησπερα παιδια!!εχω στα χερια μου το redmi note 2 οχι το prime εδω κ δυο εβδομαδες..αρχικα το κινητο το εφτιαξε ενας φιλος μου ο οποιος ασχολειτε με αναβαθμισεις μιας κ εγω δν εχω καμια ιδεα.. το κινητο απο πρωτη ματια πεταει στην κυριολεξια!!!εχω 2 καρτες μεσα και μια 16sd απο το παλιο μου κινητο με φωτο κ μουσικη..εχω περασει 41 εφαρμογες και 8 παιχνιδια και δουλευει ρολοι!!! λοιπον φοραει αυτα εκδοση android 5.0.2 LRX22G εκδοση MIUI by xiaomi-miui.gr7.0/Stable 7.0.6.0(LHMCNCI) εκδοση μοντεμ…

• καλως σας βρηκα!!!