και εγω που νομιζα οτι ειναι stable τοσο καλη σχεση εχω.... τελος παντων με την 8.4.19 το κινητο μου δουλευει αψογα ενω με την 9.5.4 εχω πολλα θεματακια κυριως στην μπαταρια.. γιαυτο το λογο λεω να περασω στο κινητο του αδελφου μου την 8.4.19 το twrp ομως πως θα το αναβαθμισω απο 2.0.1 που ειναι σε 3.2.1???
γεια σας παιδια και παλι!! προσπαθω να περασω μια νεα ρομ στο rn2 prime του αδελφου μου.. αυτο εχει μια παλια ρομ και το twrp που εχει ειναι εξισου παλιο... τι θα πρεπει να κανω για να του περασω το τελευταιο twrp και την 8.4.19 που εχω και εγω στο δικο μου?? το κινητο ειναι dev και θελω να του περασω stable μπορειτε να με βοηθησετε με απλα βηματακια οπως κανετε παντα?? το εκτιμω αφανταστα..
καλημερα παιδια.. Προσπαθησα να κανω συγχρονισμο με το mi cloud αλλα δεν βρισκει τπτ. Τωρα ειμαι αναγκασμενος να περασω ολες τις ρυθμισεις κ τις εφαρμογες μια μια απο την αρχη;
Παράθεση από amavroudis: “Factory reset λέγεται. Καθαρό σαν από το εργοστάσιο. Αν είχες συγχρονίσει πριν με google, mi account θα γυρίσουν πολλά στη νέα εγκατάσταση. Είχες κάνει κανένα backup; ” ειχα κανει back up. προσπαθω να το στησω τωρα..
παιδια νομιζω οτι ολα πανε καλα.. εννοειται οτι σας ευχαριστω ολους.. τωρα θα πρεπει να εγκαταστησω τις εφαρμογες που ειχα και να στησω σιγα σιγα το κινητο οπως ηταν.... θα σας ενημερωσω με εντυπωσεις.. ευχαριστω και παλι
λοιπον καθως περνουσα την 8.4.19 με διεκοψε και επανεκκινησε μονο του και δειχνει παλι το λογοτυπο mi. δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται. τι πρεπει να κανω???
παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. τι να κανω? δεν εχω κινητο εδω κ μιαμιση ωρα. προσπαθω να βρω κατι διαβαζοντας αλλα δεν βρισκω τιποτα. τι να του κανω?? πραγματικα εχω απελπιστει..
παιδες κανεις?? ειναι πανω απο μια ωρα κολλημενο.. αναγκαστηκα εβγαλα την μπαταρια αλλα και παλι τιποτα. οταν προσπαθω να το ανοιξω κολλαει στο λογοτυπο mi.com