Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 185.

• εκανα καθαρισμό από twrp cache και dalvik και εκανα reboot αλλα εχει εδω κ 20 λεπτα που εχει κολλησει στο λογοτυπο του mi.com. τι αλλο να κανω? ουτε σβηνει...

• Έκανα καθαρισμό δεδομένων αλλά κ πάλι τίποτα. Το ημερολόγιο λέει δεν λειτουργεί. Στείλε αναφορά! Επειδή έβαλα την 9.5.4.0 το κινητό δεν λειτουργεί σωστά. Κολλάει κ η μπαταρία πέφτει αέρας. Σκέφτομαι να κάνω factory reset και να περάσω πάλι την 8.4.19 που δούλευε μια χαρά μπας κ στρώσει κ το ημερολόγιο.. τι άλλο να κάνω;; Δεν έχω κ ιδέα με όλα αυτα Καλημέρα!

• Να ρωτήσω κάτι χαζό; Πως κάνω καθαρισμό στο ημερολόγιο; Θα τα χάσω όλα μετά;

• γεια σας παιδια!! εκανα αναβαθμιση στο κινητο μου απο 8.4.19 σε 9.5.4.0. περασα την ρομ στον υπολογιστη μου χυμα στην επιφανεια εργασιας. στην συνεχεια την εκανα copy-paste στο κινητο και εκανα την εγκατασταση. μετα αφου προσαρμοσα καποιες επιλογες με πηγε στο twrp και εκανα reboot και επανεκινησα το κινητο. το ανοιξα αλλα δεν βλεπω να αλλαξε απολυτως τπτ. ασε που κολλαει λιγο και το ημερολογιο συνεχιζει να μη λειτουργει. εκανα σωστα τα βηματα?? καθε βοηθεια σας δεκτη εννοειται!!

• 10 μέρες τώρα και το ημερολόγιο νεκρό. Κ έχω αποθηκεύσει κάποια πράγματα που θέλω να τ δω. Να αλλάξω ρομ; Τι λέτε;

• γειά σας παιδιά!! Στο rn2 με 8.4.19 μου βγάζει τις 2 τελευταίες μέρες ότι το ημερολόγιο έχει σφάλμα και δεν μπορεί να ανοίξει. Τι να κάνω; Αναβάθμιση παίζει κάποια καλύτερη από αυτή που φοράω;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

• κοιταξα στο Android > Data > com.android.email > file > attachments > .... και γραφει 0 files.. διεγραψα καποιες εφαρμογες που δεν χρησιμοποπιουσα και καπως ελευθερωθηκε χωρος. διεγραψα το instagram που δεν χρησιμοποιω για παραδειγμα και νομιζω ειναι πολυ καλυτερα..

• Κατάλαβα.. πολύ πιθανό να έέχω πολλά συνημμένα στα email..

• Εγω έχω περίπου 50 εφαρμογές όλες τις γνωστές δλδ (Facebook, Instagram, Viber, chrome κ διάφορες άλλες) κ παιχνίδια δεν έχω κανένα. Δλδ φταίει κάποια εφαρμογή που πιάνει τόσο χώρο;να την διαγράψω.. συγνώμη αν ρωτάω χαζά ρε παιδιά αλλά δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις με όλα αυτά..

• Δλδ για τόσο είναι το κινητό; Για κάτι καλύτερο πρέπει να έχω κινητό με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο;ραμ κ εσωτερική μνήμη;

• Καλημέρα και χρόνια πολλά παιδιά!!! Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα καταφέρω κάτι η πάλι το ίδιο θα είναι;

• Πως το κάνω αυτό δλδ;

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58741/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58742/

• Θα προσπαθήσω από υπολογιστή γιατί από το κινητό δεν μου βρίσκει αρχεία..

• Εχει βγάλει 2 screenshot με το about phone και την μνήμη αλλά πως τα στέλνω;;

• Τον περισσότερο χώρο τον πιάνουν οι εφαρμογές αλλά δεν έχω προσθέσει εφαρμογές εδώ κ πολύ καιρό.ισα ίσα που έχω διαγράψει εφαρμογές που δεν χρειαζομουν..

• Γειά σας παιδιά!! Στο rn2 που έχω μου βγάζει τώρα τελευταία ότι η μνήμη του τηλεφώνου είναι γεμάτη και χρειάζεται βαθύ καθαρισμό. Πράγμα που διαγράφει όλες τις εφαρμογές. Τι γίνεται; Επίσης όταν το συνδέω στο pc και η μνήμη του τηλεφώνου και της sd είναι σχεδόν γεμάτα ενώ δεν έχω πολλά πράγματα ή φωτογραφίες. Τι πρέπει να κάνω να αδειάσει το κινητό;;

• Ποια θεωρείτε καλύτερη ρομ για το rn2 δλδ;με τα λιγοτερα προβλήματα;; Για απλή χρήση που κάνω εγώ στο κινητό μου;; Anyone else?

• δεν προκειται να βρω καποια καλη ρομ για το κινητο..εκτος το θεμα της μπαταριας εχω και θεμα με το μικροφωνο.απο προχθες που περασα την 8.4.19 οταν με καλουν και απανταω δεν με ακουν καθολου καλα. ακουν τον θορυβο γυρω μου παρα εμενα.. ποια ρομ ειναι ισως η καλυτερη?? χωρις κανενα προβλημα??

• Δλδ Καθεε 10 λεπτά πέφτει κ ένα ποσοστό από την μπαταρία χωρίς να αγγίξω το κινητό..