Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 185.
-
καλημερα παιδια!! χρονια πολλα με υπομονη και δυναμη!!! επειδη με τρωνε τα χερια μου την εκανα την πατατα! χθες το βραδυ κ ενω ολα πηγαν καλα και περασα την νεα ρομ δεν επελεξα προσαρμογη και μπηκαν πολλες εφαρμογες που δεν μου αρεσαν να βρισκονται στο κινητο. ετσι καθως ξυπνησα το πρωι να δω φορμουλα λεω δεν ξανακανω εγκατασταση αλλα να επιλεξω προσαρμογη για να μην εχω αυτες τις εφαρμογες?? προσπαθω να ξανακανω αναβαθμιση λες κ ξερω τι γινετε στο κεφαλι μου.. δεν γινοταν αναβαθμιση και προσπαθ…
-
αγορα power bank
Μήνυμασ ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου.. θα σ εμπιστευτω και θα παρω xiaomi.. εχω παρει και αυτο Xiaomi-Mi-Power-Bank-10000mAh.html στον αδελφο μου και ειναι μια χαρα..
-
αγορα power bank
Μήνυμααυτα τα 2 ειναι πολυ καλυτερα απο αυτα που ειδα εγω?? βρηκα κ αυτο εδω Intenso 7334530 Powerbank Q10000 Quick Charge 10000mah Black - Powerbanks (TEL.034054)
-
αγορα power bank
Μήνυμαγεια σας παιδια!! δεν ξερω αν γραφω σε σωστο πεδιο..παρακαλω να μεταφερθει.. θελω να αγορασω ενα power bank για το redmi note 2 η και για αλλα κινητα.. μεσα απο μια γρηγορη αναζητηση που εκανα χωρις γνωσεις βρηκα αυτα εδω Xiaomi-Mi-Power-Bank-2-10000mAh.html Intenso-S10000-10000mAh.html TP-LINK-Power-Bank-10400mAh-PB10400.html δηλαδη μεχρι 20 ευρω το πολυ.. τι λετε??? εχετε να προτεινετε κατι αλλο??
-
φιλε μου σ ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σου..ελπιζω πως θα τα καταφερω με εσας αλλα στο χωριο οπου μενω μας ενημερωσαν οτι θα εχουμε διακοπη ρευματος 10-14 οποτε θα συνεχισω το βραδυ που θα επιστρεψω απο την δουλεια μου.. παντως το θεμα ειναι πολυ ενδιαφερον και χωρις εσας που γνωριζετε τοσα πολλα τα κινητα μας θα ηταν αχρηστα καλη σας μερα!!!