Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• Τελικά ξαναδουλέψε καλύτερα από πριν και χωρίς να χάσω τίποτα ούτε από φωτό ούτε από σημειώσεις ούτε από εφαρμογές. Τα βρήκε όλα από το micloud και το googledrive. Ευχαριστώ παιδιά.

• Αφού αντέγραψα τα πάντα στο pc και κράτησα χειρογραφες σημειώσεις κτλ και αφού έκανα back up , το δοκιμάζω τώρα και ο θεός βοηθός, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

• 1. Καλημέρα στην παρέα. Θα ήθελα την συμβουλή σας. Όταν αγόρασα το redmi 4 έτρεχε σφαίρα, το έχω περίπου 3 χρόνια μπορεί και 4, έχει αρχίσει και καθυστερεί αρκετά και ειδικά μετά την τελευταία αναβάθμιση που έγινε. Μπορεί να γίνει τίποτα για να συνέλθει;

• Μετά από κάποια αναβάθμιση το κουμπί των ήχων μου ρυθμίζει τον ήχο των πολυμέσων και για να χαμηλώσω τον ήχο κλήσης πρέπει να πατήσω στις 3 τελείες να διαλέξω τον ήχο κλήσης και να τον ρυθμισω. Μπορώ να το αλλάξω ώστε με το up/down κουμπί να ρυθμίζω κατευθείαν την ένταση του ήχου κλήσης;

• Τελικά έκανα επανεκκίνηση και πέρασε όλους τους ελέγχους και έστρωσε και το proximity sensor και η περιστροφή της οθόνης. Σας ευχαριστώ όλους.

• Καλημέρα, έχω το redmi 4x και πρόσφατα άρχισε να μην λειτουργεί το proximity sensor. Πήγα να τον καλιμπραρω αλλά δεν ανταποκρίνεται όπως και άλλες ρυθμίσεις. Προσπαθώ να βάλω και μια φωτό. Διαβάζω για factory reset που γράφουν κάποιοι, αλλά όλα τα δεδομένα που έχω τι γίνεται;

• Καλησπέρα σας. Έχω το redmi 4x και εδώ και λίγο καιρό την ώρα που το έχω στο αυτί και μιλάω ανοίγουν εφαρμογές (σημειωματάριο, ημερολόγιο, ξυπνητήρια) ενώ παλιά δεν συνέβαινε αυτό, επίσης δεν περιστρέφεται η οθόνη όταν γυρίσεις το κινητό στα πλάγια (εννοείται έχω σκαλίσει το μενού) , μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

• Καλησπέρα σας. Είμαι νέος στα xiaomi και τώρα αρχίζω να σκαλίζω. Πώς μπορώ να αντιγράψω τις επαφές μου από το google contacts στον mi λογαριασμό μου; Επειδή πλέον και το επόμενο κινητό μου θα είναι xiaomi.