Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.

• Παράθεση από pantelee13: “Παιδια καλημερα παρατηρησε κανενας κολλημα οταν πας να κλεισεις τις καρτελε ειμαι με την miui 8 ” Όχι κανένα....

• 5 ημερες με το κινητο και μονο καλα εχω να πω... Πηρε αμεσως 2 - 3 αναβαθμισεις ΟΤΑ και τωρα φοραει MIUI 8 6.6.18 / BETA Στα θετικα η πολυ καλη αυτονομια (τουλαχιστον 48 ωρες με φουλ ενασχοληση) , το δακτυλικο αποτυπωμα (αμμεση αποκριση) και η απροβληματιστη λειτουργια του. Επισης η καμερα ειναι παραπανω απο ικανοποιητικη (επιλογη 4:3 και υψηλη αναλυση) Καποια bug με το KILL APP το οποιο αργουσε να κλεισει τις διεργασιες που ετρεχαν στο παρασκηνιο λυθηκαν με την τελευταια 6.6.18. Επ9ισης το θεμα…

• Κι άλλο update..... 6.6.18 MIUI 8

• Μήπως ξέρει κανείς πως βάζουμε ήχο κλήσης(όχι από αυτούς του τηλεφώνου) σε κάποια επαφή? Έχω περάσει μερικά τραγούδια στον σκληρό αλλά δεν μου τα βγάζει

• Κι εμένα που πέρασα τη MIUI 8 6.6.17, ξεκίνησε μπλε το πρωί και τώρα είναι μωβ....

• Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι χθες που ημουν με την MIUI 7 καταφερα να βγαλω selfie με την πισω καμερα με χρηση δακτυλικου αποτυπωματος. Σημερα που αναβαθμιστηκε σε MIUI 8 δεν τα καταφερνω...

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από toumpanosk: “Μου ηρθε και ο κωδικος για το ξεκλειδωμα και προσεχως θα το φτιαξω. Αυτο το θεμα που εχει με καποιους χαρακτηρες στο FB ΛΥΝΕΤΑΙ? Επισης μυνηματα μεχρι 60 χαρακτηρες μονο? ” Αν έχεις σκοπό να βάλεις Ελληνική ρομ όλα αυτά που λες θα λυθούν.Αν όχι για τα μηνύματα υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που υποστηρίζουν 160χαρακτήρες. ” Θα βαλω την ελληνικη που εχουν φτιαξει τα παιδια αλλα το ψιλοφοβαμαι γιατι ειμαι λιγο ασχετος Οποτε Παράθεση από geoanto555: “…

• Αυτο που παρατηρησα πριν λιγο ειναι οτι οταν πας να καλεσεις εναν αριθμο,την ωρα που πληκτρολογεις τους αριθμους αυτοι δεν απεικονιζονται στην οθονη. Επισης δεν βγαζει selfie με το δακτυλικο αποτυπωμα. Καμια ιδεα κανενας???????

• καλησπερα και απο εμενα, Παρελαβα και εγω πριν δυο μερες το κινητο και εχω τρελαθει απο τη χαρα μου. Μολις το παρελαβα εκανε απο μονο του 2 ενημερωσεις και τωρα πλεον φοραει Android version : 5,1,1 LMY47V MIUI version : miui 8 6.6.17/ Beta Μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Η μπαταρια απιστευτη...το φορτισα πριν 49 ωρες και ακομα ειναι στο 19% (παρα το οτι εκανε 2 αναβαθμισεις και το οτι ολη μερα ασχολουμαι μαζι του!!!!!) Μου ηρθε και ο κωδικος για το ξεκλειδωμα και προσεχως θα το φτιαξ…

• Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από toumpanosk: “Μιλησα με vickmall μεσω mail και μου ειπαν οτι το κινητο ηδη βρισκεται Ολλανδια...το status βεβαια ακομα γραφει " 2016-05-31 19:51 The item is pre-advised" Θα μας τρελανουν οι Κινεζοι.... ” μην τρελενεσαι αργεί ή ενημέρωση. Και εγώ περίμενα κάτι πράγματα και 10μερες έγραφε ότι είναι ακομα κινα και στην επόμενη ενημέρωση είχαν φτάσει Ελ Βεν” Mακαρι να ειναι ετσι ρε φιλε... Ειναι η πρωτη φορα που μου στελνουν με Nl και εχω αγχωθει λιγακι!

• Παράθεση από toumpanosk: “Παράθεση από Bodai: “@toumpanosk απλά με την PostNL υπάρχει μια περιοδος blackout μέχρι να φτάσει το πακέτο Ολλανδία και να σκαναριστεί στο PostNl hub.” Ok ευχαριστω πολυ ... ειναι η πρωτη φορα που μου στελνουν με NL και εχω ψιλοαγχωθει... αναμονη λοιπον Ξερεις ποσο περιπου κανει να εμφανιστει το tracking number?” Μιλησα με vickmall μεσω mail και μου ειπαν οτι το κινητο ηδη βρισκεται Ολλανδια...το status βεβαια ακομα γραφει " 2016-05-31 19:51 The item is pre-advised" Θα…

• Παράθεση από tsine: “Παιδιά εγώ από 18 Απριλίου και ακόμα να φτάσει αύριο κάνω claim... Είναι ακόμα delivered to destination Country Sent from my PRO 5 using Tapatalk” με SG η NL post στο εστειλαν?

• Παράθεση από Bodai: “@toumpanosk απλά με την PostNL υπάρχει μια περιοδος blackout μέχρι να φτάσει το πακέτο Ολλανδία και να σκαναριστεί στο PostNl hub.” Ok ευχαριστω πολυ ... ειναι η πρωτη φορα που μου στελνουν με NL και εχω ψιλοαγχωθει... αναμονη λοιπον Ξερεις ποσο περιπου κανει να εμφανιστει το tracking number?

• Παράθεση από spoulk: “Παράθεση από toumpanosk: “The item is pre-advised Τι σημαίνει? ” Έχουν ειδοποιήσει το courrier (μάλλον NLpost)να περάσει να το πάρει!!!” Eιναι δυνατον να μην το εχουν στειλει απο τις 26 του μηνα? Πρωτη φορα συμβαινει αυτο. Συνηως εστελναν σε δυο μερες....

• καλο μήνα στην παρεα. Το παρήγγειλα το έστειλαν την περασμένη Πέμπτη και μου βγάζει το μήνυμα 2016-05-31 19:51 The item is pre-advised Τι σημαίνει?

• Ευχαριστω πολυ!

• Το παρηγγειλα μολις! Θα τα λεμε απο εδω και περα. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!

• η official developer εχει google play κανονικα?

• Καλημερα στην παρεα, Μετα απο πολυ διαβασμα ειμαι ενα κλικ πριν παραγγειλω το Xiaomi Redmi Note 3 Pro (3G RAM - 32Gb Rom) απο το Vickmall... Eπειδη με ενδιαφερει να παιρνω ενημερωσεις κανονικα και δεν με πολυνοιαζει το να εχω Ελληνικα στο μενου (για αρχη τουλαχιστον) παρακαλω βοηθηστε με.... Σε ποια επιλογη να τικαρω? Την επιλογη "Official Global Rom&Google play store(No Greek)" η "Official Developer Rom (Only Chinese&English)" Ευχαριστω εκ των προτερων και συγχαρητηρια για το εργο που προσφερετ…