Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 83.
-
lousou ναι στο mi fit υπάρχει το ξεκλείδωμα με επιλογή κοντά μακριά και καθόλου( απενεργοποίηση ) ...το περίεργο σε μένα είναι ότι στο μαμά mifit δουλεύει κανονικά,στο mifit το ελληνικό που φόραγα εγώ κανονικά δεν δουλεύει αλλά σε έμενα δούλευε κανονικά(δεν ξέρω γιατί) ...ήταν πάντως πολύ βολικό ....τώρα τα έχω αφαιρέσει όλα και έχω μόνο το δικό σου
-
lousou το έβαλα και εγώ πολύ ωραία η δουλειά σας ...η γραμματοσειρά είναι πολύ ποιο ωραία έτσι .....το έχω χωρίς το mifit και δεν έχω πρόβλημα με συνδέσεις αποσυνδέσεις ...το μόνο που μου λείπει είναι το ξεκλείδωμα του τηλ όταν είναι κοντά το ρολόι (αν μπορέσεις να το προσθέσεις είναι βολικό )... Ευχαριστώ
-
Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera
r1teo - - Yi Ants Camera
Μήνυμαktlk21 φίλε μου έχεις κάποιον οδηγό για αυτό....ευχαριστώ
-
r1teo - - Yi Ants Camera
Μήνυμαμπορεί κάποιος να με βοηθήσει να περάσω την 3.0.3.56 στην κάμερα;;;;;;φοράει την τελευταία και δεν μπορώ να την περάσω με τίποτα με τον οδηγό που κυκλοφορεί....ευχαριστώ
-
χωριανοί να ρωτήσω κάτι ....γιατί όταν πάω να μπω στο ξεκλείδωμα οθόνης κρασαρει η εφαρμογή με 3.0.4;;;;με την 3.0.2 δεν κρασαρει αλλά δεν δουλεύει το ξεκλείδωμα.....παλιότερα μου δούλευε ...ευχαριστώ
-
παιδιά γεια σας ....επειδή έχω καιρό να κάνω καθαρή εγκατάσταση σε kenzo μου δίνεται έναν οδηγό μην κάνω καμιά πατάτα;;;;είμαι με 8.2.1.0 μήπως να την κάνω από πάνω και να κάνω καθαρή μετά σε 9;;;το κακό είναι ότι δεν θυμάμαι ούτε πως τσεκάρω αν ξανακλειδωσε το τηλ... ευχαριστώ
-
παιδιά καλημέρα ....έμενα γιατί κάποιες επαφές τις εμφανίζει και κάποιες όχι....εννοώ δεν μου δείχνει ούτε το σηματάκι του τηλεφώνου ούτε δόνηση (δεν βλέπει δηλαδή ότι υπάρχει κλήση ) έχω την 3.0.2 από το playstore ...το έβαλα και στα αγγλικά και το ξανάκανα ελληνικά....ευχαριστώ
-
r1teo - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΠαιδιά τι είναι το κόλπο με το ρούτερ ,δεν το ξέρω ...αν μπορεί κάποιος να εξηγήσει... Ευχαριστώ
-
r1teo - - Yi Ants Camera
Μήνυμακαι σε μένα δουλεύει αυτήν την στιγμή με τα τελευταία update....και 4g ....4.1.26 και 3.2.0.30 ....η κάμερα είναι με το διακόπτη στο setup και MAC 34....και το λαμπάκι σταθερό μπλε
-
r1teo - - Yi Ants Camera
Μήνυμαέμενα πήγε κανονικά με την μια.....
-
r1teo - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΈστειλα ΡΜ Ευχαριστώ smile.png
-
r1teo - - Yi Ants Camera
Μήνυμαπαιδιά σε κινεζομάγαζο έχει αυτό το μήνυμα Note New edition camera has been arriving. It can be used in foreign countries and the problem of area limit has been solved. The product we sell is the new edition.
-
r1teo - - Yi Ants Camera
Μήνυμασε ευχαριστώ.....έχεις κάποιο link με την διαδικασία ;;;;;
-
r1teo - - Yi Ants Camera
Μήνυμαoποτε παιδιά υπάρχει κάποια λύση η θα τις φάμε στην μάπα(πήρα 2 για φίλο ,οι δίκες μου δουλεύουν κανονικά αυτές όχι)...μια λεπτομερια που είδα είναι ότι οι παλιές που έχω έχουν τρυπούλα που βάζεις pin για να κάνεις setup ενώ αυτές έχουν κάτι σαν κουμπάκι που το πατάς ...όλες τις έχω πάρει από gearbest
-
και σε μένα δείχνει να έχει θέμα με το 4g(vodafone) σε kenzo...σε πολλά σημεία στην Αθήνα ζορίζεται να πιάσει...πίστευα ότι είναι πρόβλημα της εταιρίας,άλλαξα και sim ...μπορεί να μην έχει κάτσει καλά η rom;;;;κατά τα άλλα πολύ καλή ...
-
Γενικός οδηγός αίτησης επαναενεργοποίησης της άδειας ξεκλειδώματος του Bootloader
r1teo - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμακαι μένα τελικά όλα εντάξει....ξεκλειδωσα ..Σας ευχαριστώ πολύ...... Πρέπει να κολλάνε και οι servers τους ίσως και γι'αυτό όλες αυτές οι καθυστερήσεις...
-
Γενικός οδηγός αίτησης επαναενεργοποίησης της άδειας ξεκλειδώματος του Bootloader
Μήνυμαπαιδιά πάλι τα ίδια σε μένα με πάει στο mi unlock και με το που βάζω τον κωδικό μου λέει network error...συνδεσα και το τηλ σε fastboot και το βλέπει κανονικά ο υπολογιστής....ξέρουμε κάτι γιαυτό ;;;;;
-
Μήνυμαεμενα μου έκανε ένα άλλο περίεργο σημερα,μπήκα κάποια στιγμή να δω αν μπορώ να ξεκλειδώσω με το που έκανα login με πήγε να κατεβάσω το tool .Πήρα χαρά και με το που μπήκα σε fastboot και συνδεσα στο pc μου έβγαλε πάλι μήνυμα ότι είμαι κλειδωμένος...Ξέρουμε τίποτα γι'αυτό ;;;Την σφραγίδα την έχω από την Κυριακή