Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 83.
-
Γενικός οδηγός αίτησης επαναενεργοποίησης της άδειας ξεκλειδώματος του Bootloader
r1teo - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαδεν είχα καμία αμφιβολία.....δεν άλλαξα κάτι στο μήνυμα μου,το μόνο που του έστειλα είναι το μήνυμα που μου είχε έρθει στο κινητό τον Ιούλιο για το ξεκλείδωμα από την xiaomi.. ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια...όταν θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία με το ξεκλείδωμα θα ενημερώσω ...
-
Γενικός οδηγός αίτησης επαναενεργοποίησης της άδειας ξεκλειδώματος του Bootloader
Μήνυμακαλημέρα.....πριν 15 λεπτά μου έβαλε την σφραγίδα.......οπότε περιμένουμε .....
-
Μήνυμα@derveni τα στοιχεία τα έχω βάλει κανονικά δεν ξέρω αν ο λόγος δεν τους κάνει.. είναι εύκολο να μου στείλεις με πμ ένα κείμενο για τον λόγο που ζητάω το ξεκλείδωμα;;;; τα αγγλικά μου είναι χάλια(πολύ χάλια)και τους έγραψα το λόγο του οδηγού με μετάφραση google...ευχαριστώ
-
Μήνυμαδεν μου έχει σίγουρα σφραγίδα....(κάποια πατάτα πρέπει να κάνω μάλλον) ούτε στην σελίδα του unlock ξεκλειδώνει ..μπήκα με chrome με ανώνυμη περιήγηση Apply for unlocking permissions Sorry, your application has been rejected. The more active your Mi Account is, the more likely your application will get approved.
-
Μήνυμα@derveni καλήμερα.....δεν μου έχει βάλει σφραγίδα και μου έγραψε αυτό στο μήνυμα του * Have you applied and send your application en.miui.com/unlock/ ? If yes then please read and update your thread with required info: Mi Account UID: MIUI version: Your device: Screenshot of the unlocking page status (en.miui.com/unlock/) Days of application: =============== Δεκ 17th 2016, 1:29pm =============== καταλαβαινεις αν μου ζητάει να κάνω κάτι εγώ;;;;;
-
Μήνυμακάτι τελευταίο αν θυμάσαι αν και σίγουρα θα διαφέρει ,μετά από πόση ώρα περίπου είδες την σφραγίδα;;;; δεν βιάζομαι να ξεκλειδώσω απλά για να έχω τον νου μου και να ξέρω ότι όλα έχουν γίνει οκ....ευχαριστώ.. αυτος που μου απαντησε λεγεται vincent_khoo Super moderator και έχει ίσα και με 100 σηματάκια στο όνομα του....να αρχίσω να ανησυχώ ;;;;;
-
Μήνυμαοκ σε ευχαριστώ πολύ....πάω να πιάσω τις τάπες με το βαρέλι(διαφήμιση από ουίσκι)....
-
Μήνυμα@derveni έχω κάνει ακριβώς ότι μου λέει ο οδηγός....μου ήρθε σαν απάντηση στο νέο θέμα που είχα ανοίξει,μήπως απλά μου απάντησε κάποιος από το φορουμ και όχι κάποιος από την διαχείριση;;;δηλαδή να περιμένω να δω την σφραγίδα;;;; να ξανά ανοίξω νέο θέμα και να τα ξανακάνω από την αρχή ;;;;ευχαριστώ
-
Μήνυμαγεια σας....έκανα τα 3 πρώτα βήματα και μου απάντησαν σχεδόν αμέσως αυτό ... Have you applied and send your application Apply for unlocking Mi devices ? If yes then please read and update your thread with required info: Mi Account UID: MIUI version: Your device: Screenshot of the unlocking page status (Apply for unlocking Mi devices) Days of application: στο reason έδωσα τα στοιχειά που μου ζητάει....τι να κάνω τώρα ;;;;; ευχαριστώ kenzo με 6.12.8
-
πήγα να τσεκάρω τον bootloader μέσα από τον browser κινητού, miyi.com/unlock,mi account και μου βγάζει sorry,your application has been rejected ... τι πρέπει να κάνω τώρα;;;;ευχαριστώ ...σε kenzo με 6.12.8
-
Παιδιά γεια σας...ξανά πέρασα την rom με factory reset και την πήρε κανονικά ...μπήκε στο λογαριασμό miui χωρίς κανένα πρόβλημα....έκανα αυτό που διάβασα ποιο πίσω απενεργοποιησα τον εντοπισμό συσκευής .....είναι εντάξει τώρα ή πρέπει να κάνω τίποτα άλλο;;;
-
την πέρασα μέσω gtv και παίζει κανονικά.....σας ευχαριστώ πολύ....αν δεν κάτσει καλά θα γυρισω σε 8.0.4.0 και ορκίζομαι στο πάτερ χιαομιο δεν θα το ξαναπειραξω.....
-
οκ την κατεβάζω αλλά θα το δοκιμάσω αύριο γιατί σε 2,5 ώρες πρέπει να σηκωθώ.....θα σας ενημερώσω ...ευχαριστώ για όλα....
-
gkalen το δοκίμασα αλλά δεν προσπερνάει το σετ απ με τίποτα...έκανα επανεκκίνηση και πάλι τίποτα....κάποια πατάτα κάνω λογικά....να ξαναπεράσω 8.0.4.0 η να το παλέψω λίγο ακόμα;;;;ευχαριστώ παιδιά για τον χρόνο σας
-
ευχαριστώ πολύ δοκιμάζω και βλέπουμε....
-
τα έχω κάνει θάλασσα....μπορείς να μου δώσεις ένα λινκ με την σωστή rom;;;;;
-
φίλε μου ούτε αυτό κάνει.... ουτε τα εικονίδια κάτω κάνουν κάτι...
-
xnikos σε ζάλισα φίλε μου....κατέβασα Kenzo_THUNDER_MiUi8-6.10.20 αλλά συνδέω το τηλ στον υπολογιστή βλέπει το εικονίδιο redmi 3 αλλά όταν πατάω να μπω μου λέει ότι ο φάκελος είναι κενός(στον υπολογιστή)...μπορώ να περάσω κάπως αλλιώς το zip στο τηλέφωνο ;;;;η rom είναι σωστή αυτή που κατέβασα;;;;αν δεν βγάλω άκρη μπορώ να ξαναβάλω αυτήν που είχα που είναι μέσα στο τηλέφωνο;;;;
-
xnikos την πέρασα και έχει κολλήσει στο mi account,αδυναμία ελενχου κατάστασης....υπάρχει τρόπος να στρώσει χωρίς να περάσω την gtv;;;;
-
xnikos ευχαριστώ θα δοκιμάσω και βλέπουμε..