Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 154.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gvoi: “@karasarinis σίγουρο με τα ως τώρα δεδομένα. Μόλις στο στείλει λαμβανεις τρακινγκ από αγγλια στην διεύθυνση σου. Μόλις γίνει το πικ απ στην κινα κ πάει στην dhl εκεί λαμβανεις και δεύτερο τρακινγκ. Μόλις σταλεί αγγλια κ βγάλει delivered στο δεύτερο τρακινγκ μετά από λίγες ώρες ενεργοποιείται το πρώτο που σου ειχε στείλει. Τότε είσαι πολύ κοντά καθώς εμένα έκανε μία μέρα να έρθει απο gatwick σπίτι μου θεσσαλονικη,μέσω λειψιας και αθηνας.. Στάλθηκε από το mi5s μου” Δηλαδή σύνολ…
-
Στα 25 ευρώ είναι σίγουρο ότι δεν περνάει τελωνείο; Και πως φτάνει στα χέρια μας; Με dhl; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σωστός κι εγώ αυτό βλέπω σαν επιλογή μόνο...Αυτό είναι το σωστό; Επίσης ο Dreami είναι αξιόπιστος; Πολύ περίεργος σε κάτι ερωτήσεις μου που απάντησε... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρελαβα 2 κινητά εχθες με singapore από geekbuying. Παραγγελία από 11/11. Όλα καλά. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με sg post; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Atha Kappas: “Εμενα το δικο μου που πέρασε απο τελωνειο το ανοιξαν, δςν άνοιξαν τα κουτιά των κινητων, επισης η κοστολογηση εγινε στην τύχη, το Redmi pro το 64αρι απο εξω ειχε βάλει ο πωλητής 45$ και ο τελωνειακος το κοστολογησε στα 130 ευρώ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλησπέρα. Πόσες μέρες πήρε ή παραλαβή από την ημέρα που έφτασε τελωνείο. Αν θες βάλε ένα screenshot από το tracking να δουμε.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι...Βγάζει ένα κωδικό...Μπορεί να ισχύει.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αααα για κάτσε να τσεκαρω... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Που βλέπεις τον κωδικό dispatched και καλά για τον ίδιο σάκο; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι και κάπως λογικό...Κι εγώ αν ήμουν υπάλληλος θα πέρναγα πρώτα τους φακέλους να φεύγουν γρήγορα και μετα τα πιο μεγάλα πακέτα... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα tracking δουλεύουν συνέχεια παιδιά. Μέσω barcode δουλεύουν. Δεν κάθεται κάνεις από πάνω... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξέρουμε σε τέτοιες περιπτώσεις πως γίνεται ή χρέωση στο τελωνείο; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gfilip: “Mi5 αγορασμενο 260 ευρω απο vickmall και αποστολη με sg post βγηκε σημερα απο τελωνειο.Μου ειχαν πει οτι θα γραψουν στο πακετο χαμηλοτερη τιμη αγορας. ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-11-2016 07:42 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 14-11-2016 07:14 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 14-11-2016 07:14 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) 20-11-2016 08:08 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡ…
-
Tips 'n Tricks
ΜήνυμαΑφού εισαι αστερι και τολμάς φτιαχτο... Χαχαχχα Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από andreas22: “Παράθεση από karasarinis: “Πας για ξεκλειδωμα bootloader οπότε. Διάβασε τον οδηγό να προχωρήσεις σε αίτηση στην xiaomi Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ok σ ευχαριστω πολύ =============== Νοε 19th 2016, 11:59pm =============== Παιδια καλησπέρα και παλι περασα την MIUI 7 Global Stable απο FastBoot με ΜiFlash και προς το παρον το κινητο δουλευει μια χαρα θελω όμως να ρωτησω κατι ακομα πιστευετε ότι θα ηταν καλυτερο αν αργοτερα περασω σε ΜΙUI 8 DEV ROM?…