Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
Περνάω σε κινητό άλλου φίλου μου την ρομ στον εσωτερικό χώρο του κινητού αλλά όταν μπαίνω στο twrp δεν μου εμφανίζει τίποτα. Select storage μου βγάζει internal storage (0MB) Micro SDcard(0MB) Usb-Otg(0MB). Επιλέγω internal storage και μου βγάζει πολλούς φακέλους, boot, cache, cust, data, dev, etc,.... usbotg. Πού έχει πάει το αρχείο; Το κινητό είναι Unlock και οι drivers είναι κανονικά περασμένοι γιατί το έχω φτιάξει Redmi pro άλλου φίλου μου.
-
Το μόνο που έχει παρατηρήσει είναι πως όταν κλείνει τη θήκη του κινητού και την ξανανοίγει του βγάζει εφαρμογή άσχετη που δεν έχει τρέξει ο ίδιος του. Π.χ τη μουσική. Η θήκη ειναι αυτη η γνωστή με το παραθυράκι μπροστά.
-
Εντάξει τότε. Αυτή έβαλα. xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRV_7.4.6 =============== Μαι 7th 2017, 10:07pm =============== Παιδες σας ευχαριστώ παρα πολύ και πάλι. Το κινητό του φίλου μου έγινε αγνώριστο, σφαιρατο και εξελληνισμένο πλήρως!!! Έχει πάθει πλάκα!!!
-
Καινούργια ρομ πού μπορώ να βρω; Έχω βάλει αυτήν που έγραφε ο οδηγός Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. Υπάρχει νεότερη αυτής που αναφέρεται στο συγκεκριμένο ποστ;
-
Όλα κομπλέ! Ευχαριστώ άπαντες για την συνεισφορά τους!
-
Σου έστειλα πριβέ!
-
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. Αυτό. Αλλά δεν μπορώ να αντιγράψω μέσα την μνήμη.
-
Εντάξει είναι, τώρα. Το ξαναδοκίμασα. Μου βγάζει ότι είναι ξεκλειδωμένος. Σε fastboot mode μου βγάζει Android bootloader interface βγάζει στη διαχείριση συσκευών. Και κανονικά όταν το συνδέω μου βγάζει Android Composite ADB Interface. Αλλά πάλι δεν με αφήνει να αντιγράψω στο κινητό την ρομ.
-
το αναγνωρίζει, βγάζει ενα αναγνωριστικό με αριθμούς και γράμματα.απλώς μετά στο getvar all δεν μου βγάζει τίποτα.το θέμα με την αδυναμία εγγραφής στην εσωτερική μνήμη, τι γίνεται;
-
Παράθεση από Symeon Deligiannidis: “Λοιπόν, έκανα unlock όλα καλά! Αλλα όταν πάω να τσεκάρω αν όντως είναι unlock ο bootloader στην εντολη fastboot getvar all κολλάει και δεν κάνει τίποτα. Το βρίσκει κανονικά το κινητό. Επίσης το φιλαράκι που έχει το κινητό μου είπε πως δεν μπορεί να περάσει το οτιδήποτε στο κινητό. Και όντως δεν με άφησε να περάσω τίποτα. Έχει μόνο εσωτερική μνήμη 128GB. Άρα πως θα περάσω εγώ την ρομ? ”
-
Τέλειο δώρο είναι!
-
Λοιπόν, έκανα unlock όλα καλά! Αλλα όταν πάω να τσεκάρω αν όντως είναι unlock ο bootloader στην εντολη fastboot getvar all κολλάει και δεν κάνει τίποτα. Το βρίσκει κανονικά το κινητό. Επίσης το φιλαράκι που έχει το κινητό μου είπε πως δεν μπορεί να περάσει το οτιδήποτε στο κινητό. Και όντως δεν με άφησε να περάσω τίποτα. Έχει μόνο εσωτερική μνήμη 128GB. Άρα πως θα περάσω εγώ την ρομ?
-
ξέρουμε ποια ρομ έχει την καλύτερη κάμερα; γιατί αυτή η ρομ που έχει ήδη δεν έχει καλό αποτέλεσμα στις φωτογραφίες. Γενικά υπάρχει περίπτωση η ρομ να παίζει ρόλο στις φωτογραφίες και στα βίντεο;
-
Να περάσω stable ή developer; Στον οδηγό γράφει για developer. Το κινητό έχει stable. Γενικά τι θα είναι πιο εύκολο; Ώστε και σε μεταγενέστερες εκδόσεις ρομ απλώς να έρχεται και να του περνάω την τελευταία; Επίσημη από xiaomi υποστηρίζει κανονικά ελληνικά; Αν περάσω αυτήν θα κάνει update κανονικά μέσω wifi; Γενικά, αν περάσω από τις δικές σας τις ρομ αν δεν κάνω λάθος δεν θα κάνει update μέσω wifi, σωστά; Θα πρέπει να τα κάνω χειροκίνητα όλα; Ελπίζω να είναι οι τελευταίες ερωτήσεις για σήμερα
-
Μπήκα από άλλον browser και με έβγαλε στο σωστό site. Ευχαριστώ. Είχα κάνει με άλλο account και είχα πάρει έγκριση και φαίνεται δεν είχα κάνει Logout από τον Edge. Μόλις μπήκα από τον chrome με έβγαλε κανονικά στο σωστό μέρος και έκανε apply. Ευχαριστώ πάντως πολύ! =============== Απρ 9th 2017, 9:50am =============== Το κινητό που θέλω να φτιάξω (ενός φίλου) του έχουν περάσει μια stable έκδοση. Άρα τι να κατεβάσω εγώ για να μην έχω πρόβλημα. Δεν θέλω να του χαλάσω τη συσκευή και μετά να με κυνηγ…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από Symeon Deligiannidis: “Κατέβασα την τελευταία έκδοση του mi unlock και έβαλα τα στοιχεία του λογαριασμού μετά μου έβγαλε πως δεν υποστηρίζετε η συσκευή και να πατήσω το κουμπί από κάτω για να με πάει στη σελίδα. Αλλά δεν μου βγάζει τη σελίδα από την οποία κάνεις request για unlock (που γραφεις τον λογο που θες να ξεκλειδωσεις τον bootloader).Μου βγάζει να κατεβάσω πάλι το πρόγραμμα. Ξέρει κανείς τον λόγο; το ίδιο κάνει και με την προηγούμενη έκδοση τ…
-
Κατέβασα την τελευταία έκδοση του mi unlock και έβαλα τα στοιχεία του λογαριασμού μετά μου έβγαλε πως δεν υποστηρίζετε η συσκευή και να πατήσω το κουμπί από κάτω για να με πάει στη σελίδα. Αλλά δεν μου βγάζει τη σελίδα από την οποία κάνεις request για unlock (που γραφεις τον λογο που θες να ξεκλειδωσεις τον bootloader).Μου βγάζει να κατεβάσω πάλι το πρόγραμμα. Ξέρει κανείς τον λόγο; το ίδιο κάνει και με την προηγούμενη έκδοση του mi unlock. Με μεταφέρει στην ίδια σελίδα.
-
Αυτός ο οδηγός κάνει και για το Redmi Pro Exclusive edition, έτσι; Είναι αυτό με τα 128 γίγα!
-
Άρα να κάνω την αίτηση από τον browser? Στο πρόγραμμα αν πατήσω "Go" μου ανοίγει μια σελίδα στον edge και μου λέει να κάνω από εκεί αίτηση για unlock.
-
Συνεχίζει να μου λέει "Your device isn't supported by Mi Unlock" Go to the unlock.update.miui.com to apply for Mi Unlock support and view the progress.