Σε μένα για κάποιο λόγο δε φορτώνει το en.miui.com... Πάντως το πρωί που είχα μπει ήταν ακόμα στην 10.0.5.0... Θα περιμένω το ΟΤΑ update μάλλον... Είπα μετά από καιρό με φλασαρίσματα, root, custom roms κλπ να δουλέψω αυτή τη συσκευή όπως βγήκε από το κουτί της για λίγο καιρό
Παράθεση από vvnks: “miui_HMNote6ProGlobal_V10.2.1.0.OEKMIXM_8f244ad2cd_8.1.zip ” Στο en.miui.com πάντως στο τμήμα Downloads δεν υπάρχει ακόμα. Τη βρήκα όμως στο Xiaomi.eu MIUI 10 - MIUI 10.0/10.1/10.2 STABLE RELEASE | Xiaomi European Community
Παράθεση από Alexandros Stamatopoulos: “Καλημερα, ήρθε σε κανεναν αλλο ΟΤΑ ενημερωση 10.2? Την περασα και βλεπω οτι φτιαχτηκε το θεμα με τα εικονιδια ειδοποιησεων που εκοβε η οθονη notch. ” Global Stable έχεις;
Και εγώ σε φακέλους βάζω τις εφαρμογές μου αλλά δεν είδα κάτι τέτοιο για αυτό μου φάνηκε περίεργο. Βγάλε τις εφαρμογές όλες από τον φάκελο αυτό (ώστε να εξαφανιστεί) και μετέφερέ τις σε έναν νέο να δεις... Ή δοκίμασε να κλείσεις το διακόπτη που λέει "Προτεινόμενες εφαρμογές" ο οποίος εμφανίζεται όταν κάνεις κλικ πάνω στο όνομα του φακέλου για να το αλλάξεις...
Παράθεση από utitle: “Μου εμφανίζονται κάποιες διαφημίσεις για εγκατάσταση εφαρμογών (promoted apps) στον ομαδοποιημένο φάκελο εφαρμογών more apps . Έχω τη Global 10 stable 10.0.5.0(OEKMIFH) ROM. Πώς φεύγει; ” Ποιον φάκελο ακριβώς εννοείς;
Μια χαρά είναι η κάμερα. Εξάλλου για να περάσεις gcam πρέπει να βρεις τροποποιημένο apk που να λειτουργεί σωστά στη συσκευή μας και δε νομίζω να υπάρχει (ακόμα)
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από thomas01: “@NasDriver Ανέστη πως έκανες εγκατάσταση? Έβγαλε η ομάδα xtrv 9.6.3? ” Δεν την έχουμε δώσει δημόσια ? Έφτιαξε ο @gkalen μία δοκιμαστική και την έχω βάλει... ” Δεν τα λένε έτσι αυτά... άντε ανεβάστε την να αλλάξουμε την Global (ποτέ δεν τις χώνεψα )
Εξαρτάται τι ζητάς: M1A2: stock Android, γρηγορότερο, χειρότερη μπαταρία Note 6: MIUI, Notch στην οθόνη, καλύτερη μπαταρία Εντελώς συνοπτικά έτσι; Από θέμα κάμερας είναι πανομοιότυπα Καλό είναι να πας να τα δεις και τα δυο πριν την αγορά...
Να σου πω δε με απασχολεί, τα Note 2 τα χρησιμοποιούν οι γιοι μου οπότε καταλαβαίνεις είναι παιχνίδια, viber, instagram, παιχνίδια, youtube, παιχνίδια και τούμπαλιν
Στη δική μου περίπτωση έγινε εγκατάσταση της Global Stable 9.6.3.0 από TWRP όχι μέσω fastboot. Και σαν περιοχή έχω μόνο Κίνα... Πρέπει να είναι "feature" της rom
Εμπειρικά σου λέω καλύτερα πάρε backup τα αρχεία σου και κάνε μια καθαρή εγκατάσταση, έχοντας μόνο τον SSD συνδεδεμένο στη μητρική... Όσες φορές προσπάθησα να κάνω clone στο τέλος έτρωγα περισσότερο χρόνο από ότι αν το έστηνα όλο από την αρχή... Η απόφαση είναι δική σου φυσικά, δε θέλω να σε τρομάξω Με ποιο πρόγραμμα λες να το κάνεις;
Αφαιρεί το encryption από τα partitions (κάτι το οποίο κάνει και το format data από ότι κατάλαβα) και απενεργοποιεί το DM Verity το οποίο είναι μια υπηρεσία η οποία προστατεύει το system partition από αλλαγές (κυρίως από malware). Το θέμα είναι αν χρειάζεται αυτό το βήμα ή όχι...