Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.

• Παράθεση από giannisag: “Ερώτηση: μετα απο συνεχείς αναβαθμίσεις υπάρχει περιπτωση να κρασαρει το κινητό βγάζοντας διάφορα προβλήματα χωρίς κάποιο λογο όπως να σβήνει μονο του ή να μην δουλεύει το εξωτερικο ηχειο;;;; Να σταματήσω τις κάθε εβδομαδα αναβαθμίσεις ώστε να αποφυγω το FULL WIPE κάποια στιγμη??????”

• Παράθεση από giannisag: “Μπορείς να μου περιγραψεις τι ακριβως σου κανει;;;;” Στα καλα καθουμενα κρασαρει και κολλαει η οθονη. Δεν ξεκλειδωνει και δεν ανταποκρινεται σωστα η οθονη. Αλλες φορες ενω εχει σημα κανονικα δεν μπορω να κανω κλησεις και ουτε να δεχτω κλησεις...

• Παράθεση από giannisag: “@svg13 βρηκες άκρη?????” Οχι δεν βγαζω ακρη με τιποτα. Ο,τι και να βαλω το κινητο κολλαει-κρασαρει.....εχω απογοητευτει

• Παράθεση από giannisag: “clean to install new rom” κατι τελευταιο το clean to install new rom..που βρισκεται οταν ειμαστε σε κατασταση Recovery???? Σε ευχαριστω.

• Παράθεση από giannisag: “Θα κάνω.......factory reset......wipe.....dalvik.......clean to istall......και μετα install rom έτσι δεν είναι;;;;” Καλησπερα, πως ακριβος κανεις factory reset??? dalvik?? clean to install?? εγω ξερω μονο το wipe data

• καλησπερα και απο μενα, θα ηθελα λιγο τη βοηθεια σας . Εχω ενα mi2s και πριν μια εβδομαδα εβαλα την Rom 5.5.29 και απο τοτε ξεκινησαν τα προβληματα. Κολαει η οθόνη, δεν ξεκλειδωνει η οθονη και γενικα αλλη εφαρμογη παταω και αλλα ανοιγει. Δεν ανταποκρινετε η οθονη. Το ιδιο προβλημα παρουσιαζει με οποια Rom και να δοκιμασα (με Recovery). περιμενω καποια βοηθεια σας Ευχαριστω