Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 48.

• το λαπτοπ που χρησιμοποιω εχει μονο usb3 θυρες. θα δοκιμασω στο pc της δουλειας που εχει και usb2. ευχαριστω.

• υπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος;

• Παράθεση από amavroudis: “Οδηγούς έχεις περάσει; ” ναι

• Παράθεση από amavroudis: “Έκανες επανεκκίνηση με πατημένα τα power και volume -. ; Θα εμφανίσει το miui Μετά σύνδεση με καλώδιο στον υπολογιστή. ” κανονικα. στο adb devices ομως, δεν το βλεπει

• παλευω να συνδεσω το mi8 σε fastboot και δεν τα καταφερνω υπαρχει καποιος οδηγος για να δω μηπως εχω ξεχασει κατι στη διαδικασια;

• Παράθεση από amavroudis: “Δεν ισχύει αυτό σε όλες τις περιπτώσεις... Με το ξεκλείδωτο cepheus και xtrv μια χαρά πληρώνω με nfc... ” Εχει δοκιμασει καποιος Lineage OS στο Mi8; Δουλευει σ' αυτο το NFC; Γενικοτερα, με ξεκλειδωτο bootloader εχει καποιο προβλημα το τηλεφωνο;

• Παράθεση από NasDriver: “Έχω ένα μαγαζί εδώ στα Βριλήσσια που ίσως μπορεί να βοηθήσει...τουλάχιστον 2-3 φορές που έχει χρειαστεί κάτι έχει φερθεί σωστά... ” μπορεις να μου στειλεις τα στοιχεια του με πμ;

• Μενω στον Κορυδαλλο. Το ειχα παει σε ενα μαγαζι, απο το οποιο ημουν ευχαριστημενος σε αλλες επισκευες παλιοτερα. Μου αλλαξαν μπαταρια και καμερα. Η καμερα ειναι σε επιπεδο καμερας των 2mp. Στην οικογενεια εχουμε ακομη ενα Mi8 και συγκριναμε τις φωτογραφιες τους και δεν πιστευαμε σ αυτο που βλεπαμε. Οταν απευθυνθηκα στο καταστημα, μονο που δεν με εβγαλαν τρελο... Προτιμω να το πεταξω, παρα να ξαναπαω εκει.

• εχουμε καποιον αξιοπιστο τεχνικο που να αναλαβει το ανοιγοκλεισιμο; πηρα τηλεφωνο στο service της Infoquest και μου ειπαν οτι δεν το αναλαμβανουν, γιατι δεν ειναι δικης τους εισαγωγης.

• εχω τις καμερες, χωρις τζαμακι ομως. πρεπει να βρω τζαμακι και καποιον αξιοπιστο τεχνικο για να τις βαλει.

• νσι, τις εχω

• Ειχα την ατυχια να σπασω το προστατευτικο τζαμακι των πισω καμερων. Πηγα σε γνωστο μου μαγαζι, οπου παρηγγειλαν το συγκροτημα των πισω καμερων και το αλλαξαν. Αποτελεσμα: η πισω καμερα λειτουργει λες και ειναι 2 mp. Που μπορω να βρω γνησια πισω καμερα και καποιο αξιοπιστο service για να την αλλαξει; Δεν ειναι κριμα να αχρηστευτει το τηλεφωνο;

• να ρωτησω κατι ακομη; ραδιοφωνο δεν εχει;

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από thkarantias: “Παράθεση από markito: “@thkarantias European version ή Global Version γράφει? ” εχετε δικιο Global Version ” Όλα καλά τότε, ξεκλειδώνεις και είσαι έτοιμος. ” Αν το αφησω οπως ειναι θα εχω προβλημα; Δεν θα παιρνει αναβαθμισεις;

• Παράθεση από markito: “@thkarantias European version ή Global Version γράφει? ” εχετε δικιο Global Version

• γεια σας. παρελαβα χθες και με το που το ανοιξα μου ηρθε αναβαθμιση για την 10.0.2.0 (OEAMIFH) και την εκανα. Μετα την αναβαθμιση το τηλεφωνο λειτουργει κανονικα. To τηλεφωνο ειναι European Version (το γραφει και στο κουτι απεξω) Ολα ενταξει, συνεχιζω κανονικα ή χρειαζεται να μπω σε διαδικασια κλειδωματος-ξεκλeιδωματος bootloader;

• καλησπερα σας, περιμενω απο bangood το "Xiaomi Mi8 Mi 8 Global Version 6.21 inch 6GB RAM 64GB ROM Snapdragon 845 Octa core 4G Smartphone" θα χρειαστει να μπω στη διαδικασια που αναφερετε στην πρωτη σελιδα ή μπορω να το λειτουργησω με τη ROM που εχει; αναβαθμισεις θα παιρνω; ευχαριστω προκαταβολικα

• Amazfit BIP & extra faces

thkarantias - - Amazfit

Μήνυμα

αν και δεν τα καταφερα με τον τοπο που λετε, βρηκα οτι τα faces τελικα αποθηκευονται στην εσωτερικη μνημη του ρολογιου. χρησιμοποιωντας το μενου του ρολογιου τα εγκατεστησα.

thkarantias - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από QueenOfStars: “Εγώ σώθηκα με αυτή την εφαρμογούλα https://play.google.com/store/apps/details?id=paolo4c.amazfit.watchfaces. Προϋπόθεση να έχεις εγκατεστημένο το Mi Fit και φυσικά πρόσβαση στο internet. Ανοίγεις πρώτο το Mi Fit, πας στα faces που δίνει και διαλέγεις ένα, κατά προτίμηση το χειρότερο (έτσι το θυμάσαι πιο εύκολα και δεν αχρηστεύεις το ένα νοστιμούλη που έχει) και το πατάς να κάνει sync. Ναι θα περάσει στο ρολόι, μη πάθεις εγκεφαλικό, δε θα μείνει έτσι. Μετά ανοίγεις το …

thkarantias - - Amazfit

Μήνυμα

Προσφατα απεκτησα το μικρο Amazfit. Τα faces που εχει στο MiFit δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο και ψαχνοντας βρηκα το Amazfit Bip Watchfaces. Δεν εχω καταφερει ομως να περασω απο αυτο τα faces στο ρολοϊ, παρ οτι εχω ακολουθησει διαφορες οδηγιες που βρηκα στο δικτυο. Το εχει καταφερει καποιος για να με βοηθησει;