Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
ΜήνυμαΣε ευχαριστω για το λινκ... Αξιζει να κατεβασω μια απο τις μπετα ή να παω σε σταθερη;;
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
ΜήνυμαΣε ευχαριστω... Αν θες χωρις να γινομαι βαρος,μου γραφεις ποια ελληνικη ρομ να κατεβασω. Θελω μονο ελληνικη. Αυτο που γνωριζω μονο,μια φορα μονο εχω πιασει χιαομι,ειναι οτι πρεπει να κατεβασω ρεκοβερυ ρομ....
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Το recovery είναι twrp ή το stock; Αν έχεις twrp κατέβασε στον υπολογιστή την πιο πρόσφατη έκδοση της rom, και αφού μπεις στο twrp περνάς τη ρομ στο κινητό και την φλασαρεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση: “Παράθεση: “”” Καλησπερα φιλε μου. Σου επιβεβαιωνω εγω οτι υπαρχει η twrp recovery στα ελληνικα. Μονο αν θες πες μου πως απο ρεκοβερυ θα δει το pc τον αποθηκευτικο χωρο για να περασω την ρομ,δεδομενου οτι δεν υπαρχει σδ
-
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια. Καλη Σαρακοστη. Θα ειμαι συντομος. Φιλος μου ειχε στειλει προ καιρου το note 3 mtk για ξεμπρικαρισμα και ξεκλειδωμα bootloader. Ξεμπρικαρε,ξεκλειδωθηκε ο bootloader, περαστηκε καστομ ρεκοβερυ(twrp στα ελληνικα αν θυμαμαι καλα) και επειτα η ελληνικη ρομ. Αυτος επειτα νομιζω περασε διεθνη μεσω ρεκοβερυ. Στο ζουμι.... Θελησε να το πουλησει,και αντι να κανει επαναφορα απο ρεκοβερυ,εκανε καθαρισμο συστηματος. Τωρα οταν παταει reboot απο ρεκοβερυ του βγαζει no os. Και ρωτω... Θα μου …
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαsaruman,για να μην παιζουμε το χαλασμενο τηλεφωνο,γραφηκα και εγω. Εξαλλου ισως χρειαστω κατι για το redmi note 3 sd της γυναικας. Λοιπον,αφαιρεσα τον λογαριασμο του σαρουμαν,εκανα χαρντ ριζετ και περασα δικο μου λογαριασμο και σιμ της γυναικας. Εγινε αιτηση και ολα οκ ως εδω. Το περιεργο ειναι οτι στην σελιδα unlock, πατωντας το unlock, ο chrome με "πεταγε" στο download παντα. Τελικα μπηκα με edge και ολα οκ. Πολυ διαδικασια η xiaomi...