Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά 3 μέρες παλεύω!!! καταρχήν πλέον μετά την αναβάθμιση δεν αναγνωριζεται από το mi pc suite το κινητό. και όταν πήγα να κάνω acc πήρα αυτό το μήνυμα άλλα τελείωσα κανονικά την διαδικασία(μου απαντησανε οτι πήρα άδεια) , δεν ξερό αν παίζει ρόλο. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39781/ σε αυτό που μου λες gkalen παίζει ρόλο ότι δεν το διαβάζει το pc suite? αν όχι και υπάρχει κάποιο guide στείλε μου σε παρακαλώ Link να δοκιμάσω.
-
Καλήμερα και σε εσένα! καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου που με βοήθησε. αρχικά πέρασα (χωρίς να το καταλάβω) περίπου μέσα από την διαδικασία που μου είπες με fastboot. Ακόμα καλύτερα τράβηξε και την τελευταία forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39780/ άλλα τώρα γύρισε σε κινέζικη και ενώ η εικόνα που έχω στα device είναι ίδια με πριν όλα οκ , το pc suite δεν βρίσκει την συσκευή σε κανένα pc. δοκίμασα να κάνω αναβάθμιση λογισμικού για να περάσω και την ελληνική rom μέσα από …
-
Καλησπέρα, έχω στα χεριά μου ένα xiaomi ,πρώτη φορά , mi 4 έπειτα από factory reset + wipe all (recovery) έχει την εξής εικόνα: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39777/ δεν έχει τα ελληνικά μέσα και διαβάζοντας οδηγούς ήθελα να δοκιμάσω να τα περάσω, άλλα αρχικά να αναβαθμίσω την official miui. από όπου και να έχω δοκιμάσει δεν μπορώ να τα καταφέρω - update από την ίδια την συσκευή/ update από το mi pc suite(και τις 2 εκδόσεις-2pc)/fail το αρχείο που έχει ήδη κατεβάσει το κινητό από τον…