Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-133 από 133.

• Χαίρομαι πολύ φίλε! Ποια ρομ πέρασες την επίσημη ή την developer; Για play store το βάζεις μέσω του mi store.

• Για δες εδω φίλε μήπως σε βοηθήσει : [tutorial] How To Flash Fastboot Rom With Sp Flash Tool On Redmi Note 3 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support Δυστυχώς πάντως από τα όσα βλέπω εδώ : I Rooted It Successful. Then Got Bricked. Helpppp | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support το κινητό είναι άχρηστο μέχρι νεωτέρας.

• Παιδιά αν θέλετε στείλτε και εσείς ένα mail στα κεντρικά της xiaomi για να πιέσουμε να βγει ένα global unlock tool. Έστειλα ήδη και περιμένω απάντηση. Σε αυτό το mail με παρέπεμψαν από το customer service taiwan/hong kong : xiaomiservice@xiaomi.com Επίσης, δείτε αυτό το λινκ: [tutorial] How To Flash Fastboot Rom With Sp Flash Tool On Redmi Note 3 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support για το πως να φλασαρουμε rom. Δεν κατάλαβα πολλά όποιος μπορεί ας εξηγήσει...

• Άρα τώρα δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις καν το κινητό, σωστά; Υποθέτω πως θα πρέπει να περιμένεις τη λύση του bootloader μέχρι να ξαναγίνει λειτουργικό. Όταν το πήρες δεν είχε εγκατεστημένο το play store; Διότι από vickmall μας είπαν πως το στέλνουν έτσι μαζί με play store. Δε νομίζω να έχουν κολλήσει όσα έστειλαν..

• Πως κατάφερες να αφαιρέσεις το mi store χωρίς root;

• Και άλλα ευχάριστα : Unlock BootLoader Redmi Note 3 Unlock BootLoader Redmi Note 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Να σας πω την αλήθεια όμως δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνουμε για να ξεκλειδώσουμε Bootloader.

• MAJOR UPDATE Ίσως έχουμε τα πρώτα πραγματικά ευχάριστα νέα! How to root Redmi Note 3 How to root Redmi Note 3 - Rooted Successfully! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum

• Εδώ αναφέρεται πως το Note 3 κατάφερε να ρουταριστεί επιτυχώς και έχει ανεβάσει φωτογραφίες Đã root thành công Xiaomi Redmi Note 3 ? | genK.vn . Από ότι είδα το μέλος που το έκανε δεν έχει ανεβάσει ακόμη τον τρόπο.

• Δεν το ξέρω αυτό.. Πάντως για να καταλάβω, κλειδωμένος bootloader σημαίνει ούτε Google play store; Γιατί στις φωτό φαίνεται να υπάρχει το store.

• Dear customer, 1.the phone had been installed Greek language and google play. 2.what we installed is clean rom without Chinese apps. 3.it is a new model,when the phone arrive Greece,there will have Greek ROM. if you don't like the rom we installed,you can easy to install the Greek ROM in xiaomi-miui.gr Thanks very much,have a nice day. if have any other questions,pls ask me here,thanks! it support Greek language,google play store, i send blow photos to you confirm

• Παιδιά τι θα γίνει με εμάς που το παραγγείλαμε από Vickmall; Σε όλους απάντησαν πως θα είχε ελληνικά, google store και χωρίς κινεζοapps. Τώρα με αυτό τι θα πρέπει να περιμένουμε;

• Παράθεση από Bodai: “Σε συνέχεια αυτού που σου είπε ο @maddoctor όταν με το καλό έρθει η συσκευή σου θα της βάλουμε την ελληνική GTV rom και θα έχεις όλα όσα πρέπει για να ευχαριστηθείς το κινητό σου. ” Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Επιτέλους να ησυχάσω.. Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός για το πως θα περαστεί η rom; Ξέρω από flashing αλλά με xiaomi είναι η πρώτη φορά που θα το κάνω.

• Καλημέρα παιδιά, καλώς σας βρήκα στην παρέα σας! Έχω παραγγήλει το Note 3 σε σκούρο γκρι από vickmall στα 236. Το κινητό φαίνετα εξαιρετικό και με έκανε να αφήσω επιτέλους τον θρύλο lg g2. Μόνο μια ερώτηση έχω.. Αυτή η π#παρια που έγραψε το gearbest με έχει αγχώσει. Τους έστειλα mail και τους έγραψα σχόλιο πως θέλω να μου περάσουν μόνο ελληνικά και google play. Αν είναι να χαθεί η εγγύηση λέω αφήστε το. Εν πάσει περιπτώσει μου απάντησαν με την κονσέρβα και είπαν πως θα βάλουν ελληνικά + google p…